2009 Ekim Anneleri

1,56 boyum var 53 kiloyum nasılsa top gibi olacağım şimdilik 2 kilo almışım doğumdan sonrasınıda veririz yaw sporla rejimle falan veremzmiyizki.CADIARZU

benım boy 1.67 ve 63 kılo oldum goruntu gun gectıkce bozulmaya baslaıyorda ondan sorub duruyorum yanı 1 kac ay sonra kare olacagımmmmmmmmmmmmmmm

anladım canlarım pekı kac kıloyla hamıle kalmıştın da 78 oldun cnm

58 le hamile kalmıştım 78 e çıktım
geçen yıl baya vermiştim sonra verdiklerimi geri aldım:mymeka: veeee 70 küsurla 2.ye hamileyim..sonum ne olur bilmiyom..vitamin almaya başlayalı iştahım arttı..doktorum da durmadan kilo alma deyip duruyo:çok üzgünüm: dikkat etmeye çalışıyorum..korkumdan tartılmıyorum..

nisancım 51 le hamş kaldım 55 kiloyum anacım benimde şekil bozuldu artık göbekim çıktı bide basenlerim çıktı biraz en uyus oldugum şey şu basen yaaaa

mayısda başlıcam platese canım inşallah

1,56 boyum var 53 kiloyum nasılsa top gibi olacağım şimdilik 2 kilo almışım doğumdan sonrasınıda veririz yaw sporla rejimle falan veremzmiyizki.CADIARZU

canım ben 3 ay jimnastiğe gittim,ekmeği kestim..10 kilo verdim sarkma da olmadı göbekte..verilir yani korkma biraz azim lazım..ama azmimi yitirdiğim için ve eşim iştahlı olduğu için hepsini sporu bırakınca geri aldım malesef:1no2: ama akıllandım inşallah kuzum sağ salim doğsun da ondan sonra vericem kararlıyım..şişman hatun olmak istemiyorumklava:

aman dert etmeyn şu kiloları ya.öle böle alıcas uykusuz kalnca nası tığ gibi kalıcas görürsünz ben takmıom bile ama ben uyus gibi kaşınıom hele belim nası kaşınıo görsenz elimi sürmeym yarım saat çekemiom derimi kaldrdm resmen çatlıcam sanırım dr krem yazdı 60 küsür ytlydi bende almadm hatamı yaptm bilmiom ama çatlamaya yakınlştım ben gerildim iice ve en çok göbüşü olanda benmdr kesin..:
olsun ben tosunumla mutluyum göbüşmüş popişmişşşşş vın zırt tırsssss:))))))

valla mayısda başlıcam diom platese ama ablam ayarlıcaktı platesi hamile olan ablam birlikte gidicez ama onunla küsüz kavga ettik netcem bilmiom CADIARZU

bu arda kıslar kmse bebeişini hissediom pırt oluo zırt oluo demesn benm pıtpıtlar bebiş değilmş dr öle dedi ben hala bebiş kanısındaym ama adama göre değilmişşş .20 haftada başlarmış bu kiloyla pıtpıt yapck kadr vuramazmışşş..

yanliz dikkat et kasiman pek iyi degil o kasidigin yerler sonra acayip catlayabilir. Bol bol nemlendirici sür cildin kurumustur.

valla mayısda başlıcam diom platese ama ablam ayarlıcaktı platesi hamile olan ablam birlikte gidicez ama onunla küsüz kavga ettik netcem bilmiom CADIARZU

Hamileyken insan sinirli ve alıngan oluyor canım ikinizde hamilesiniz birde, idare edin birbiriniz öyle kırmayın birbirinizi :1hug:

kızlar canınız cekmesın ama bışey sorcam cekersede avcunuzu yalayın taze fasülyenın yanına ne yapayım pilav yapmak istemıyorum 2 kışı oldugumuz için bitıremıyoruz esım yarın yemeklerdede yok dökülür yanı acıl cvplar beklıyorum

Çok biliyor o doktor bebiştir o bebiş erkek kuvveti sonuçta hissedersin yerimseniben

valla hep ben onu idare ediom pembecim bende hamileyim ama benim nazımı kimse çekmio kusura bakmasın hiççtee umurumda degil o konuşmadanda konuşmam artık yeter yani:dilcikar:

bu drlrn ne dediğibelli dğeil ama neden içimde bi pıt olsun ki durup dururukennnn aaa snr oldum ya..aslnda sanki doğruda sölüo bebeiş 162 gr kıyma kadr bile değil yani onun kendne hayrı olmaski anlamadm gitti :):)::):):):hhehhehe delrdm gal ba çenebazlğm tuttu gene..
allahım sen hayrsz kaynanadan hörümceden uzak tut yarabbimmmmmm sen bebişime sağlık ver yarabbiiiiimm benden uzak olsunlar alllaahııııımmm...hepimizi ve bebişlerimizi koru yarabb,m amiiiiiiiiiiinnnnnn:):):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…