zellda benden 1 gün öndesin :)
kıslarrrr topiğe bi prens daha geliyorrrrkaydirigubbakcemile3
selam kizlar.naber?nasıl gidiyor hamilelikleriniz?:CüvCüv:
kıslarrrr topiğe bi prens daha geliyorrrrkaydirigubbakcemile3
gizemcim gözün aydın canım allah oğluşunu size bağışlasın....
zellda canım belki tansiyonda oynama olmuştur o anda keşke hemen ölçtürseydin... geçmiş olsun inşallah bir daha olmaz...
Selam hosgeldin
benim eh iste orta sekerli hamilelik bazen cok enerjik hissediyorum bazen bitkin.
pazar gunu kahvaltiyi biraz gec hazirladim saat 10 bucuk gibi tam herseyi hazirladim sofrayi kurdum sag koluma bir agirlik coktu nefes alamadim sonra beynim birden bire oyle karincalandiki heralde felc iniyor dedim cok kotu oldum persembe gunu randevum var doktora soyleyecegim.
selam zellda öncelikle çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine artık iki kat daha fazla dikkat et kendine hamilelerde tansiyon çok oynarmış arada bir tansiyonunu ölçtür canımm tekrar geçmiş olsuna.s.
zelda geçmiş olsun tatlışkomm
kızlar selam ben de geldimmm:))
gizemcim güzel haberler getirmişsin maşallah oğluşuna, çok sevindim canım
zelldacım geçmiş olsun, tansiyonun düşmüştür canım endişelenme. ani tansiyon düşüklüğü bu dönemlerde çok sık olurmuş, her 3 hamileden 1 i yaşarmış bu durumu. geçen gün benim de kontrolüm vardı. oturduğum yerde bi anda beynim karıncalandı, görüş alanım bi garip oldu, tansiyonumun düştüğünü anladım, biraz kendimi toparlayıp tuvalete gittim yüzümü yıkadım normale döndüm. endişelenme canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?