2009 Ekim Anneleri

kıslarrrr topiğe bi prens daha geliyorrrrkaydirigubbakcemile3

Canim gozunuz aydin ne guzel ogrenmissin:)Bize daha cok varBen devamli siteyi takip ediyorum ama cok sIk yazmiyorum hepiniz sanki ailem gibi oldunuz cok degisik bise gercekten:)
Bnede cumartesiden beri inanilmaz derecede sancilar cekiyordum ama kanama falan yok cok sukur.dun doktorumu aradim bugune randevu vermisti bugunde gittim idrar ornegi verdim belki enfeksiyon kapmis olabilirsin dedi bakalim sonuclarim insallah temiz cikar.bugun cok sukur bebisimin kalbini bir defa daha duymus olduk bu sayede cok sukur atmaya devam:)2 hafta sonra normal randevum vardi zaten ozamanda dinleriz artik.Ama gercekten Allah kimseye yasatmasin insan okadar cok korkuyorki aklina okadar cok sey geliyorki insallah bebegime birsey olmamistir diye.Hala sancim var insallah gecer doktor normaldir bu sancilar dedi ama bakalim insallah gecer:)

Herkese iyi geceler.Gizem cok sevindim tekrardan:)

şekerler valla kesin oğlan çünkü bağdaş kurmuş sıra gecesi yapıyor içerde yawww süperdi 145 grm olmuş 15 cm boyu babası gibinn uzun olcek kızlar meleğim ayyy çook şekerdi bakın resimlerini kotcem şimdi :))

selam kizlar.naber?nasıl gidiyor hamilelikleriniz?:CüvCüv:

Selam hosgeldin

benim eh iste orta sekerli hamilelik bazen cok enerjik hissediyorum bazen bitkin.

pazar gunu kahvaltiyi biraz gec hazirladim saat 10 bucuk gibi tam herseyi hazirladim sofrayi kurdum sag koluma bir agirlik coktu nefes alamadim sonra beynim birden bire oyle karincalandiki heralde felc iniyor dedim cok kotu oldum persembe gunu randevum var doktora soyleyecegim.

gizemcim gözün aydın canım allah oğluşunu size bağışlasın....

zellda canım belki tansiyonda oynama olmuştur o anda keşke hemen ölçtürseydin... geçmiş olsun inşallah bir daha olmaz...

gizemcim gözün aydın canım allah oğluşunu size bağışlasın....

zellda canım belki tansiyonda oynama olmuştur o anda keşke hemen ölçtürseydin... geçmiş olsun inşallah bir daha olmaz...

Saol canim.

Olay aninda hic birsey dusunemedim zaten hic sesimi cikarmadim evdekiler telaslanmasin diye o ani yasarken.Sonra birden tansiyonmummu yukseldi acaba dedim ama hamileliten once hep tansiyonum dusmustur hic yukselmemistir.Bilmiyorum belki ac kalinca kan sekerim dustu.Ben acikinca midem bulaniyor artik nedense hemen biseyler yemessem tuvalete kosuyorum.

selam zellda öncelikle çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine artık iki kat daha fazla dikkat et kendine hamilelerde tansiyon çok oynarmış arada bir tansiyonunu ölçtür canımm tekrar geçmiş olsuna.s.

selam zellda öncelikle çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine artık iki kat daha fazla dikkat et kendine hamilelerde tansiyon çok oynarmış arada bir tansiyonunu ölçtür canımm tekrar geçmiş olsuna.s.

Selam canim cok tesekkur ederim insallah birdaha yasamam ve kimsede yasamasin cok kotu bir duygu sanki birisi sag koluma 10 kg yuk verdi resmen daha neler gorecegiz :))

cok geçmiş olsun aynı sey benimde bu sabah basıma geldi ben tansiyonumu ölçtürdüm eşime allahtan bilio.. büyük 7 küçük 4 tü doktorum daha önce sölemişti bu tarz ani tansiyon düşmeleri yasayabilecegimi hemen uzan demişti belki senin de öle bişidir

kızlar selam ben de geldimmm:))
gizemcim güzel haberler getirmişsin maşallah oğluşuna, çok sevindim canım
zelldacım geçmiş olsun, tansiyonun düşmüştür canım endişelenme. ani tansiyon düşüklüğü bu dönemlerde çok sık olurmuş, her 3 hamileden 1 i yaşarmış bu durumu. geçen gün benim de kontrolüm vardı. oturduğum yerde bi anda beynim karıncalandı, görüş alanım bi garip oldu, tansiyonumun düştüğünü anladım, biraz kendimi toparlayıp tuvalete gittim yüzümü yıkadım normale döndüm. endişelenme canım.

Kizlar bir saglik sitesinden baktim simdi otomatik hesaplayicilar var son adet tarihini yazinca bazi bilgileri tarihleriyle veriyor.En sonda muhtemel dogum tarihiniz hakkinda bilgi veriyor.Benim 26 ekim SAT a gore ama zaten o gun dogurma sansi %5 mis ne kadar dusuk bir ihtimal.

Ekim 12 ile Kasim 9 arasi miadinda dogum yapacagim tarihlermis

Saol hayatim hosgeldinnnn.

Insallah dusmustur tansiyonum yukselmesinden korkarim tehlikelidir diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…