2009 Ekim Anneleri

gizemcim cinsiyetini bilerek devam etmek daha tatlı oluyor kuşum evet. artık bi doncuk bari alırsın kızanına kız

hoş geldim amazoncum iyi geceler dadlumm

kızlar evet genelde doğumlar 38. haftada gerçekleşirmiş çoğunlukla.

Evet ama erkek cocuklari nedense yerinden cok memnun oluyorlar hep muhtemel dogum tarihinden sonra doguyorlar kime rastladiysam erkek doguran genelde oyle nedense kizlar aceleci onlar erken geliyor :)

[
Saol hayatim hosgeldinnnn.

Insallah dusmustur tansiyonum yukselmesinden korkarim tehlikelidir diye.

Zelda cok gecmis olsun aynisi bu pazar banada oldu kahvaltiyi hazirlarken
Buraya ne zaman birseyler yazsam kimse bana cevap yazmiyor hic bise soylemiyorgaliba alinganligim ustumde ama ne bilim bi cok kere oldu bu.tanimadiklariniza mi bise yazmiyorsunuz?neyse alinganligim ustumde heralde.Herkese guzel saglikli hamilelikler bebisleriyle.Zaten cok nadir yaziyordum bir dahada yazmam heralde.Iyi geceler...

canım olur mu hiç öyle şey.....
bazen bende de olluyo bu alınganlık olsun takma kafana bak biz varız biz buradayız canım yaa..a.s.

Saol canim benim sana da cok gecmis olsun. Canim benim alinma valla burda bazen millet ust uste yazinca digerlerinin yazdiklari arada kayniyor.Ama bak diger sayfalarda gordunmu bilmem ben sana ozel yazdim nutella ordamisin sesin hic cikmiyor dedim heralde gormedin.Uzulme canim aslinda burda cogu kisi bundan sikayetci ben de dahil.Ayy ne alingan ekim anneleri olduk ciktik :))

Aaa bak sonunu atlamisim ne demek yazmam bidaha okumamis olayim valla acikcasi bende bu dertten bircok kez amann bidaha yazmam kimse takmiyor dedim o kadar sorularim yanitsiz kaldiki ama gene de bak iste basima bisey geldi yazdim.Kiz hem biz gurbet ellerde zaten yanliziz kiz birde sen birakip gitme beni sitede.Daha biz senle cinsiyetler belli olunca ne aldik neresi ucuz tarsitmalari yapacaz sakin ha gideyim deme biyerlere klava:

neyse kızlar muhabbetinize doyum olmaz ben gideyimde yatayım meleğiminde uykusu gelmiştir...
hepinize iyi geceler...........kocişim beni çağırıyorrr gideyim bekletmeyeyim..kaydirigubbakcemile

neyse kızlar muhabbetinize doyum olmaz ben gideyimde yatayım meleğiminde uykusu gelmiştir...
hepinize iyi geceler...........kocişim beni çağırıyorrr gideyim bekletmeyeyim..kaydirigubbakcemile

Hmmmmmmmm laelaelaelaelae e git tabi kocin cagiriyorsa iyi geceler

aşkolsun nutellacım arada hepimize oluyo kaynıyo yazılanlar, lütfen öyle düşünme, az girmen sık girmen farketmezki tatlım ,hepimiz eşitiz.alıngan olma hadi barışalım:1hug:

kaydirigubbakcemile3amazoncum valla hemen yarın alışverişe kimseyi dinlemeyeceğim sabahı dar ederim artıkın oğluşum donsuz olmazzzzayıp teyzeleri çok ayıp yiğidin malı ortada da o kadarda deüil

canlı sohbeti ben de duydum ama nerden giriliyom bilmiyom,olur gireriz tarif edersiniz.
ama ben şimdi çıkıyorum başım ağrıdı nedense uzanayım geçer belki.
hepiciiğinizi öptüm bebişlere iyi bakın görüşürüz.:CüvCüv:

Gecmis olsun.Ben aradim buldum yukarida sohbet yaziyor kullanici listesinin biraz ilerisinde.Neyse sonra girersin en azindan kaynasiriz daha cok konusuruz

Kiz gizem cin fali takvimi tuttumu diyorummmmmmmmmmmm oglun aklini basindan aldi heralde bidaha sormam bak

dikkat et kendine tatlım ii akşamlar meleğini ve seni -öptüm kocimannnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…