kızlar selam ben de geldimmm:))
gizemcim güzel haberler getirmişsin maşallah oğluşuna, çok sevindim canım
zelldacım geçmiş olsun, tansiyonun düşmüştür canım endişelenme. ani tansiyon düşüklüğü bu dönemlerde çok sık olurmuş, her 3 hamileden 1 i yaşarmış bu durumu. geçen gün benim de kontrolüm vardı. oturduğum yerde bi anda beynim karıncalandı, görüş alanım bi garip oldu, tansiyonumun düştüğünü anladım, biraz kendimi toparlayıp tuvalete gittim yüzümü yıkadım normale döndüm. endişelenme canım.
kızlar evet genelde doğumlar 38. haftada gerçekleşirmiş çoğunlukla.
Saol hayatim hosgeldinnnn.
Insallah dusmustur tansiyonum yukselmesinden korkarim tehlikelidir diye.
[
Zelda cok gecmis olsun aynisi bu pazar banada oldu kahvaltiyi hazirlarken
Buraya ne zaman birseyler yazsam kimse bana cevap yazmiyor hic bise soylemiyorgaliba alinganligim ustumde ama ne bilim bi cok kere oldu bu.tanimadiklariniza mi bise yazmiyorsunuz?neyse alinganligim ustumde heralde.Herkese guzel saglikli hamilelikler bebisleriyle.Zaten cok nadir yaziyordum bir dahada yazmam heralde.Iyi geceler...
[
Buraya ne zaman birseyler yazsam kimse bana cevap yazmiyor hic bise soylemiyorgaliba alinganligim ustumde ama ne bilim bi cok kere oldu bu.tanimadiklariniza mi bise yazmiyorsunuz?neyse alinganligim ustumde heralde.Herkese guzel saglikli hamilelikler bebisleriyle.Zaten cok nadir yaziyordum bir dahada yazmam heralde.Iyi geceler...
[
neyse kızlar muhabbetinize doyum olmaz ben gideyimde yatayım meleğiminde uykusu gelmiştir...
hepinize iyi geceler...........kocişim beni çağırıyorrr gideyim bekletmeyeyim..kaydirigubbakcemile
[
neyse kızlar muhabbetinize doyum olmaz ben gideyimde yatayım meleğiminde uykusu gelmiştir...
hepinize iyi geceler...........kocişim beni çağırıyorrr gideyim bekletmeyeyim..kaydirigubbakcemile
canlı sohbeti ben de duydum ama nerden giriliyom bilmiyom,olur gireriz tarif edersiniz.
ama ben şimdi çıkıyorum başım ağrıdı nedense uzanayım geçer belki.
hepiciiğinizi öptüm bebişlere iyi bakın görüşürüz.:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?