HosgeldinnnOfffff bayadır girmemişim saatlerdirr geçmiş okuyorummmm yoruldummm vallahiiii herkeesee selamlarrrr......-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Yaaaa kaç gündür oturamadım bir türlüü bilgisayar başına hala kötüyüm hala kusuyorum birde baş ağrısı eklenince yataktan kalkamadımm kaç haftadırrr canımmm yaaa sen napıyorsunn nasılsınn........
[
Zelda cok gecmis olsun aynisi bu pazar banada oldu kahvaltiyi hazirlarken
Buraya ne zaman birseyler yazsam kimse bana cevap yazmiyor hic bise soylemiyorgaliba alinganligim ustumde ama ne bilim bi cok kere oldu bu.tanimadiklariniza mi bise yazmiyorsunuz?neyse alinganligim ustumde heralde.Herkese guzel saglikli hamilelikler bebisleriyle.Zaten cok nadir yaziyordum bir dahada yazmam heralde.Iyi geceler...
canım olur mu hiç öyle şey.....
bazen bende de olluyo bu alınganlık olsun takma kafana bak biz varız biz buradayız canım yaa..a.s.
Saol canim benim sana da cok gecmis olsun. Canim benim alinma valla burda bazen millet ust uste yazinca digerlerinin yazdiklari arada kayniyor.Ama bak diger sayfalarda gordunmu bilmem ben sana ozel yazdim nutella ordamisin sesin hic cikmiyor dedim heralde gormedin.Uzulme canim aslinda burda cogu kisi bundan sikayetci ben de dahil.Ayy ne alingan ekim anneleri olduk ciktik :))
aşkolsun nutellacım arada hepimize oluyo kaynıyo yazılanlar, lütfen öyle düşünme, az girmen sık girmen farketmezki tatlım ,hepimiz eşitiz.alıngan olma hadi barışalım:1hug:
kıslarrrr topiğe bi prens daha geliyorrrrkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?