2009 Ekim Anneleri

valla genelde akşamları hiç bura kalabalık olmazdı bu akşam yksa beni merak ettinizde ondan mı toplandınız bakim sağolun kızşarfrrr

Offfff bayadır girmemişim saatlerdirr geçmiş okuyorummmm yoruldummm vallahiiii herkeesee selamlarrrr......-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Yaaaa kaç gündür oturamadım bir türlüü bilgisayar başına hala kötüyüm hala kusuyorum birde baş ağrısı eklenince yataktan kalkamadımm kaç haftadırrr canımmm yaaa sen napıyorsunn nasılsınn........

Kiz bak bu sayfanin basinda ana sayfa kullanici paneli var hemen orada sohbet diye bir yer var.Ben yeni bir sayfa acik sohbete girdim gelllllllll

Gecmis olsun 3 ayi atlattik ama dertler bitmiyor degilmi canim

canım olur mu hiç öyle şey.....
bazen bende de olluyo bu alınganlık olsun takma kafana bak biz varız biz buradayız canım yaa..a.s.

aşkolsun nutellacım arada hepimize oluyo kaynıyo yazılanlar, lütfen öyle düşünme, az girmen sık girmen farketmezki tatlım ,hepimiz eşitiz.alıngan olma hadi barışalım:1hug:

Cok tesekkur ederim kizlar.Bugunlerde cok fazla alingan olmaya basladim sizlerde kusuruma bakmayin:)
Zellda ben gormedim canim bana yazdigini kusra bakma gercekten.Cinsiyetleri hele bi belli olsun insallah bizde alisveris cilginligina baslariz:)

cok opuyorum hepinizi iyi uykular sizlere,minislerinize:)

günaydınnn annişler günaydın 2 saat sonra doktora gidicem inşallah söler cinsiyetini gerçi randevum 8 mayısdı ama yeddi gayri dayanamıyombugün 14+0 inşallah söler doktor yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…