günaydın canımmmŞenizgünaydın güsel anneler
günaydınnn annişler günaydın 2 saat sonra doktora gidicem inşallah söler cinsiyetini gerçi randevum 8 mayısdı ama yeddi gayri dayanamıyombugün 14+0 inşallah söler doktor yaaa
lalcim eşin nasıl oldu?
sağol lal inşallah öğrenirim ya bu merak öldürecek beni birde zaman hiç mi geçmez ya ben zamanı geçiremiyorum sizcede öle mi bu 5,5 ay nasıl geçer oooofffff offffff
canım gnydn..:asigim:
eşimmin ağrısı var ama kolunu şuan daha ii kullanıo ilk günlere göree....düzelecekk ama zaman gerekliiiyerimseniben
canım ya cuma günü dr.gidicemm şans dile bana belki cinsiyetini öğrenebilirimmmm:1rolleyes:
inş öğrenrsn canm katılıorum lalciğime merk içinde beklemk çok ama çok zorr..kmlern belli olammştı lal senn olmşmuydu kuzum..
keçi amcam cevap verirse öğrenirsin:).....benim ismim mine....istersen sizinde yiğeniniz hamileymiş geçenlerde bir arkadaş vasıtasıyla tanıştık de.....belki muhabbet açılırda söyler keçi amcam
ya inşlahh sölerr....denicem şansımı canımmm....yerimseniben
ama 20 haftadan önce sölemem dediya o yüzden içimde hiç bir umut yok:bbo:
ay bu doktorlar niye bu kadar keçi inatlı oluyolar yaaÇok üzgünüm çoook
ya cnm aynen öle acaip heyecanlıyım bendeehihoyyytinşallah öğrenirsin canımmmm inşallahhh:Saruboceq:inşallah söyler tatlım...bende cumartesi gidicem...heyecan dorukta:))))))))))
bilmiomki canımm...inat oluyorlar işte canımmm...yapacak bişey yokk...:bbo:ay bu doktorlar niye bu kadar keçi inatlı oluyolar yaaÇok üzgünüm çoook
doğalarında var keçilik.......
agregacım sen kaç haftalıksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?