Ela canım kopyalıyom listeni. Hakkını helal et opuyorumnanaktan
cnm dün bayaa üstünde konuşmuştuk sen yoktun sanırım o yüzden ekledim yeniden listeyi senin için:içelim:
tetonoz vurdurmaya sağlık ocağına gittiğimde ordaki hemşire de bana sıkı sıkı tembihledi en az 2 sene lütfen çocuk yapmayın, vücudunuz anca toparlanacak, kaza oldu vs. demeyin dedi üstüne basa basa :))::)))))
dikkat etmek lazım da işte wrose'çum seninde dediğin gibi 1 gece korunmamışsın başına bu durum gelmiş, arada oluyor böyle şeyler. doktoruna güven canım bence de. sezeryan olduğun halde sıkıntı yok diyorsa yoktur tabii ki.
Şeniz
Maşallah canım ne güsel halletmişsin herşeyi. Ben daha fikir olarak bile halledemedim. Peki neler aldın bi liste de sen den alsak. Hem belki bizim de aklımıza bişiyler gelir.
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
banada ebe dedıkı dogumdan sonra aıle planlaması ne dusunuyosun :sm_confused:
bende kendı kendıme dıyorumkı ıkı yada uc cocuk
demezmı korunma yanı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hıc korunmadıgımdan bılmem dedım sırnaşık şeysırnaşık şey
gercekende hıc dusunmedım 3.5yıl hıc korunmamız olmadıgından dusunmedım -tatlicadiarzu-
belkıde dusunmem yıne olacagına bırakırım cunku 3.5yıl ıstememıze ragmen olmadı ama bundan sonra olabılırdeCADIARZU
kızlar benım bu cadı hep alttarafıma vuruyo yaw sızınde oylemı bu veletler -tatlicadiarzu-
hastane çıkışı.
5 tane pijama takım 3-6 aylık.
5 zıbın takım 3-6 aylık
3 tane altık 3-6 aylık
5 tane tulum 3-6 aylık.
2 tane penye 1 tane yün battaniye
alt açması
bol çorap ve ağız mendili
bornoz
gezmeye giderken giydirmek için 2 tane güzel takım 3-6 aylık
burun aspiratörü
dr. browns dar ağızlı biberon ( KIZLAR BU MARKA ALIN BİBERONU BUNU DA ÇOK ARAŞTIRDIM. BİBERONUN İÇİNDE HAVA GEÇİRMEMESİ İÇİN ÖZEL APARATI VAR. ÇOCUK KESİNLİKLE HAVA YUTMADIĞINDAN GAZ OLMUYOR. NORMAL BİBERONLAR GİBİ DEĞİL DE ÇEKTİKÇE SÜT GELDİĞİ İÇİN VE DAR AĞIZLI OLDUĞU İÇİNBEBEK MEMEYİ DE BIRAKMIYOR. SAĞDIĞINIZ SÜTÜ BİBERONLA VEREBİLİRSİNİZ BİRYERE GİTTİĞİNİZDE FALAN. NİSAN ANNELERİNDEN VE FORUMLARDAN ARAŞTIRDIM BUNU DA.
vücut losyonu
pişik kremi
bebek küveti.
kanguru
ana kucağı
sütpompası
bu kadarr.......
EKSİKLERİM
bebek yatağı
etajer
gecelik-pijama
bu kadar.
dogumla rahim yenilenilirmiş cocuk tutması cok kolay olurmuş :)
yani hemende hamile kalabilirsin korunmazsan hemen bir supriz yumurtayla karsılasabilirsin canım annemler felan oyle soylerlerdi :ecrin_bebek:
kızlar benım bu cadı hep alttarafıma vuruyo yaw sızınde oylemı bu veletler -tatlicadiarzu-
Şeniz Şeniztetonoz vurdurmaya sağlık ocağına gittiğimde ordaki hemşire de bana sıkı sıkı tembihledi en az 2 sene lütfen çocuk yapmayın, vücudunuz anca toparlanacak, kaza oldu vs. demeyin dedi üstüne basa basa :))::)))))
dikkat etmek lazım da işte wrose'çum seninde dediğin gibi 1 gece korunmamışsın başına bu durum gelmiş, arada oluyor böyle şeyler. doktoruna güven canım bence de. sezeryan olduğun halde sıkıntı yok diyorsa yoktur tabii ki.
Şeniz
hoşçakal cnmm ŞenizKısslar ben yavaştan toplanıyım. Eve gidince bağlanırım belki tekrar.
Gelemessem byeeee
canım maasallah herseyın tam etajer ne anlamadım
benım esıme kalsa korunmayız -tatlicadiarzu-
ben mısafırı severım gelen basgoz ustune demezmı -tatlicadiarzu- vıyy herıfe bak helehele 9 ay sen tasırsan olur dedım bende sırnaşık şey
aynıı şeyii bu sabah bende yaşadım rahmimin tam üstünde gibiydi göbeğimin baya aşşasındaCADIARZU sonra dedimki kendi kendme demekki ayakları aşşada ve ordan depikliyo zillim diye düşündümopuyorumnanaktan
belli olmuyo ki kuşum ama benim genelde üst tarafa vuruyor.pozisyonuna bağlı nasıl duruyo senin kuzucuk kimbilir annesi :)))
ben derimin üstünden görüyorum hareketlerini ay maşallah benim kızıma yaa büyüdü de hissettiriyor kendini yavrumm..
amozoncum hiç 0-3 aylık bişey almayacakmısın? hastane çıkışı yeterli olacakmı?
biberon tavsiyeni bende not alıyorum, yatak puset, araba gibi büyük şeyleri ben listeme eklemedim onlar nasılsa belli diye, özellikle küçük unutulacak şeyleri not aldım...
burun aspiratörü gerekli bişeymi cnm sen onuda araştırmışındır :))))
burcucum çekmeceli dolap, hani yatak odası takımlarında oluyor ya 3 çekmeceli küçük birşey. onun gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?