wrosecim bendee lallee bikaçgündür karşılaşamıyorum, ama dün akşam cici topiğine yazmış bişeyler sanırım işi olduğu için giremiyodur...
amozoncum hiç 0-3 aylık bişey almayacakmısın? hastane çıkışı yeterli olacakmı?
biberon tavsiyeni bende not alıyorum, yatak puset, araba gibi büyük şeyleri ben listeme eklemedim onlar nasılsa belli diye, özellikle küçük unutulacak şeyleri not aldım...
burun aspiratörü gerekli bişeymi cnm sen onuda araştırmışındır :))))
Kızlar inanın ben bi çorap bile almadım nedense almaya korkuyorum ya....
bi tek bi ara bebe yağı şampuanı indirimdeydi dalinin onu aldım o kadarrr
elacım 0-3 aylık hiç almadım . nisan annelerine falan sordum çok çabuk büyüyorlar hiç gerek yok dediler almadım ben de. hastane çıkışı bi tane o büyük setlerden aldım bi tane de battaniyesiz az parçalı set aldım o kadar.
bebek arabası almayacağım . kış bebeği olacaklar, binemezler kardakışta. hem boşuna şimdi masraf olmasın hem de evde yer kaplamasın diye düşündüm. o yüzden kanguru aldım. kanguru işimi görür benim bidahaki bahara kadar.
burun aspiratörünü de nisan annelerine ve bi kaç topicte annelere sordum. :))))burunları tıkanınca ememiyorlarmış elacım nefes alamadıkları için.çok sık da tıkanıyomuş sıpaların o bulgur tanesi burunları :)) aspiratörle fırt diye çekiyoruz diyolar. bana da mantıklı geldi. o küçücük delikleri nasıl temizleriz en iyisi aspiratör. 3-5 lira birşey zaten al gitsin bulunsun.
ok cnm listeme ekledim bendee aspiratörüyerimseniben
arabayı ben anakucağıyla takım almayı düşünüyorum o yüzden almak istiyorum şimdiden, hem doğum sonrası çalışamayacağım için çalışırken almak daha mantıklı geliyo bana...
bide kışın kös kös evde oturmaktansa AVM ye falan gittiğimizde arabayı gerekli buluyorum benyerimseniben
o zaman bende daha fazla 0-3 aylık almayayım bari bende tam takım hastane çıkışı, 1 tane 5-6 parçalı battaniyesiz hast. çıkış, 1 tane yeni doğduğunda giymek için iç zıbın seti aldım, bikaçta pijamiki ve tulumu 0-3 aylıktı sanırım:bbo:
amazon sen ben ve handan aynı hastanedeyzzz..belkim aynı odalarda sancı çekerissskaydirigubbakcemile2
tamam minnoşum işte yeter de artar valla çok almayın diyolar zaten. çok çabuk gelişiyolarmış. 0-3 aylık alma evet. yıkarsın koyarsın kalerüferin üstüne iki dk da kurur tekrar giydirirsin ne gerek var boşver.
huhuuuu kıslar nabersnz bakalım.hava çok sıcak pazara gdecem evde bişi kalmamş ama gidemiorumm ev desen güneşten tv isleyemiom nolcqk bu halmmm bzdolabına grcem nerdeyse..ya benmde oğlşmun çorabı bilem yok yaa hç bişi almadk bi tulumu var o kadrrr..haziran sonu anneannesi gelcek herşesini alcasd ben hava böleyken pazara gidemiom osamn hiçten gidememm ya((
belli olmuyo ki kuşum ama benim genelde üst tarafa vuruyor.pozisyonuna bağlı nasıl duruyo senin kuzucuk kimbilir annesi :)))
ben derimin üstünden görüyorum hareketlerini ay maşallah benim kızıma yaa büyüdü de hissettiriyor kendini yavrumm..
amazon / burcu ne güzell hissediyosunuz bebişlerinizi ben ne zaman böyle devamlı ve net olarak hissederim. 19+2 bugün. bu zamana kadar bi kaç kez hissettim o kadar.
canım meraklanma bende 20.haftadan sonra net hıssetmeye basladım ama bırgun hıssetsem ucgun hıssetmıyodum ama 2gundur hıssedıyorum sende sabret zamanı gelınce bebısın hıssettırecek kendını :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?