2009 Ekim Anneleri

elacım 0-3 aylık hiç almadım . nisan annelerine falan sordum çok çabuk büyüyorlar hiç gerek yok dediler almadım ben de. hastane çıkışı bi tane o büyük setlerden aldım bi tane de battaniyesiz az parçalı set aldım o kadar.
bebek arabası almayacağım . kış bebeği olacaklar, binemezler kardakışta. hem boşuna şimdi masraf olmasın hem de evde yer kaplamasın diye düşündüm. o yüzden kanguru aldım. kanguru işimi görür benim bidahaki bahara kadar.
burun aspiratörünü de nisan annelerine ve bi kaç topicte annelere sordum. :))))burunları tıkanınca ememiyorlarmış elacım nefes alamadıkları için.çok sık da tıkanıyomuş sıpaların o bulgur tanesi burunları :)) aspiratörle fırt diye çekiyoruz diyolar. bana da mantıklı geldi. o küçücük delikleri nasıl temizleriz en iyisi aspiratör. 3-5 lira birşey zaten al gitsin bulunsun.

Kızlar inanın ben bi çorap bile almadım nedense almaya korkuyorum ya....
bi tek bi ara bebe yağı şampuanı indirimdeydi dalinin onu aldım o kadarrr

Kızlar inanın ben bi çorap bile almadım nedense almaya korkuyorum ya....
bi tek bi ara bebe yağı şampuanı indirimdeydi dalinin onu aldım o kadarrr

canım niye korkuyorsun bebişim yaa
şu anın keyfini doya doya çıkarmak, aheste aheste alışveriş yapmak varken niye endişelerle ya bişey olursa deyip kaygıyla geçiriyorsun bu anını?. anını yaşa derim ben. bi daha tekrarı var mı bu güzelliğin? olacağın önüne geçilmez rabbim hepimizi korusun, endişelenince bişey olmayacak mı sanki? olacaksa olur her şekilde. sen bilirsin tabii herkesin kendi inancı.

huhuuuu kıslar nabersnz bakalım.hava çok sıcak pazara gdecem evde bişi kalmamş ama gidemiorumm ev desen güneşten tv isleyemiom nolcqk bu halmmm bzdolabına grcem nerdeyse..ya benmde oğlşmun çorabı bilem yok yaa hç bişi almadk bi tulumu var o kadrrr..haziran sonu anneannesi gelcek herşesini alcasd ben hava böleyken pazara gidemiom osamn hiçten gidememm ya((

ok cnm listeme ekledim bendee aspiratörüyerimseniben
arabayı ben anakucağıyla takım almayı düşünüyorum o yüzden almak istiyorum şimdiden, hem doğum sonrası çalışamayacağım için çalışırken almak daha mantıklı geliyo bana...
bide kışın kös kös evde oturmaktansa AVM ye falan gittiğimizde arabayı gerekli buluyorum benyerimseniben
o zaman bende daha fazla 0-3 aylık almayayım bari bende tam takım hastane çıkışı, 1 tane 5-6 parçalı battaniyesiz hast. çıkış, 1 tane yeni doğduğunda giymek için iç zıbın seti aldım, bikaçta pijamiki ve tulumu 0-3 aylıktı sanırım:bbo:

tamam minnoşum işte yeter de artar valla çok almayın diyolar zaten. çok çabuk gelişiyolarmış. 0-3 aylık alma evet. yıkarsın koyarsın kalerüferin üstüne iki dk da kurur tekrar giydirirsin ne gerek var boşver.

travel set araba,
kuvetve fılesı,
alından ates olcer,
sacfırcası
oyun halısı
5tane yenıdogan yarımkollu zıbın
2 penye battanıye
2hastahane cıkısı
bornoz
pıjama takımı
gecelık
canta, alta acma bezı cantaya koymak ıcın
onluk
2tane orgu battanıye
1tanede agır orgu battanıye
1polar battanıye
1fermuarlı battanıye
emzık bıberon
tırnak makası
sac bandı, toka
yagmurluk
fırfırlı don kaydirigubbakcemile3
mini etekler
yaz ıcın elbıseler
5cıft patık
annemle benım aldıklarımı aklıma gelenlerı yazayım dedımde bayagı alınmıs yaw kaydirigubbakcemile3
3hafta sonra ınsallah annem gelırken yerlestırıcez ozaman resımlı olarak eklerım odayıda alıcaz sırnaşık şey

kızlar bende daha hii birşey almadım. daha doğrusu almaya korkuyorum Allah korusun bişey olursa diye. biliyorum yapmamam gerekiyo ama...

amazon sen ben ve handan aynı hastanedeyzzz..belkim aynı odalarda sancı çekerissskaydirigubbakcemile2

anam bizim hastane lüküs hastane:)) tek kişilikmiş sancı odaları sanırsam hahahahahhaa.
evet kuşum çok süper oldu böyle aynı hastaneye denk gelmemiz. karşılaşabiliriz yani. hatta benden önce fırtlatırsanız gelirim ziyaretinize dicem ama benim ekim başı zaten pek ekme kalacağını sanmıyorum:))))
asiyeye gidiyorum ben. sen reyhana gidiyosun demi. çok tatlı bir kadın o da.

kapişş gülümmopuyorumnanaktan

yaaaaaaaaaaaaa gördünmü bak ben de bu yüzden bi an önce bitirmek istiyorum alışveriş olayını. sıcaak şimdiden perişan ediyo beni, bi de önümde basketbol topuyla hiç gezemem çatlarım sinir olurum sonra, ay o eksik bu eksik diye.

amazon / burcu ne güzell hissediyosunuz bebişlerinizi ben ne zaman böyle devamlı ve net olarak hissederim. 19+2 bugün. bu zamana kadar bi kaç kez hissettim o kadar.

anam kocamla buşlşp alışvrş yapcktıkk ben gidim gelm devam ederss hemn kaçtımmmm.....öptm herkesii:=)çok knşmayınnn sonra okuyamıomm geçmişi:=))))))

amazon / burcu ne güzell hissediyosunuz bebişlerinizi ben ne zaman böyle devamlı ve net olarak hissederim. 19+2 bugün. bu zamana kadar bi kaç kez hissettim o kadar.

canım meraklanma bende 20.haftadan sonra net hıssetmeye basladım ama bırgun hıssetsem ucgun hıssetmıyodum ama 2gundur hıssedıyorum sende sabret zamanı gelınce bebısın hıssettırecek kendını :içelim:

kızlar biz kızımla evimize gidiyoss, iyi akşamlarr öpüldünüzz...

burcucum bu arada blogunu bugün ziyaret ettim ellerine sağlık çok güzel olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…