burcucum bu arada blogunu bugün ziyaret ettim ellerine sağlık çok güzel olmuş.
amazon / burcu ne güzell hissediyosunuz bebişlerinizi ben ne zaman böyle devamlı ve net olarak hissederim. 19+2 bugün. bu zamana kadar bi kaç kez hissettim o kadar.
kızlar biz kızımla evimize gidiyoss, iyi akşamlarr öpüldünüzz...
iyi akşamlar kızlarr bende gideyim artık opuyorumnanaktan okşayın yerime göbişlerinizden yerimsenibenkızlar bende kactım optum kocaman yemekle ugrasmam gerek byy
Kızlar nasılsınız?
Wcye gitme sıklığı azalan var mı? Ben sürekli wcdeyimSu içiyorum en fazla 10 dk. sonra wc :1shok:
Merhaba kizlar,
Sonunda bebegimizin cinsiyetini ogrendik.Benide erkek anneleri listesine ekleyebilirsiniz :).Hala inaniamiyorum ama kendimi okadar cok kiz olacak diye sartlamisimki galiba duyunca bi degisik oldum:).Simdi alisverise baslayabiliriz:)
hoşgeldin papatyalim bende yeni geldim sayılır nasılsın sengözlerimebaksanab
Kızlar nasılsınız?
Wcye gitme sıklığı azalan var mı? Ben sürekli wcdeyimSu içiyorum en fazla 10 dk. sonra wc :1shok:
Merhaba kizlar,
Sonunda bebegimizin cinsiyetini ogrendik.Benide erkek anneleri listesine ekleyebilirsiniz :).Hala inaniamiyorum ama kendimi okadar cok kiz olacak diye sartlamisimki galiba duyunca bi degisik oldum:).Simdi alisverise baslayabiliriz:)
hoşgeldin ozaman :) saol iyiyim seni sormalı, bebeğini hissediyomusun
Merhaba kizlar,
Vallaha benim hiç azalmadııı sürekliii wcdeyimmm dün gece tam 6 kere kalktımmm...Haftaya annemlere ankaraya gidicemm otobüsle nasıll giderimm diyee kara kara düşünüyorummm sırf bu yüzdenndelikafadulden
Aynı durumdayım valla ne olacak bu halimiz alay konusu bile oluyorum yeğenlerimin yanındabana diyolarki seyyar wc taşı teyze :))
ben bebeğimin ayaklarını tam idrar torbanın üstünde hissediyorum oradan vuruyo yanii baski yaptığı kesin yaramazımın :ecrin_bebek:
sen hissediyormusun canımmm ne zamandan beri hissetmeye basladın
Ben de aynı yerde hissediyorum oğluşumun ayaklarını sağlam tekmeler savurmaya başaladı zaten zemuszemus
Demek ki tek ben değilmişim o s..li:)) hehehee ya ne zaman biter bu durum ya da biter mi diye soriim? :1rolleyes:
Ben de aynı yerde hissediyorum oğluşumun ayaklarını sağlam tekmeler savurmaya başaladı zaten zemuszemus
Demek ki tek ben değilmişim o s..li:)) hehehee ya ne zaman biter bu durum ya da biter mi diye soriim? :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?