2009 Ekim Anneleri

amazon / burcu ne güzell hissediyosunuz bebişlerinizi ben ne zaman böyle devamlı ve net olarak hissederim. 19+2 bugün. bu zamana kadar bi kaç kez hissettim o kadar.

canım anca güzelim ben 23. haftadayım oyüzden böyle. öyle hızlı gelişiyolar ki 1 hafta sonra senin bebişin hareketleri de kuvvetlenecek artık. benim haftama geldiğinde sen de görebileceksin. endişelenme boşu boşuna erken daha. ben de 19. haftamda ilk kıpırtıları hissetmiştim.
:1hug:

Merhaba kizlar,

Sonunda bebegimizin cinsiyetini ogrendik.Benide erkek anneleri listesine ekleyebilirsiniz :).Hala inaniamiyorum ama kendimi okadar cok kiz olacak diye sartlamisimki galiba duyunca bi degisik oldum:).Simdi alisverise baslayabiliriz:)

Kızlar nasılsınız?

Wcye gitme sıklığı azalan var mı? Ben sürekli wcdeyim Su içiyorum en fazla 10 dk. sonra wc :1shok:

Vallaha benim hiç azalmadııı sürekliii wcdeyimmm dün gece tam 6 kere kalktımmm...Haftaya annemlere ankaraya gidicemm otobüsle nasıll giderimm diyee kara kara düşünüyorummm sırf bu yüzdenndelikafadulden

Gözün aydınnn canıımmmm ohhh ne güzell bizim damat adayları git gide artıyorrrrrrdelikafaduldendelikafadulden

Kızlar nasılsınız?

Wcye gitme sıklığı azalan var mı? Ben sürekli wcdeyim Su içiyorum en fazla 10 dk. sonra wc :1shok:

Aynı durumdayım valla ne olacak bu halimiz alay konusu bile oluyorum yeğenlerimin yanında bana diyolarki seyyar wc taşı teyze :))
ben bebeğimin ayaklarını tam idrar torbanın üstünde hissediyorum oradan vuruyo yanii baski yaptığı kesin yaramazımın :ecrin_bebek:

Gözün aydın canım, bende kız bekliyodum erkek dediklerinde şok yaşadım elbise alcaktım çıkışta hani kendimi kıza hazırlamıştım ama böylesi daha hayırlıymış demekki bizim için dimi :ecrin_bebek:

merhaba nutellacımm :))
oo süperr öğrenmene çok sevindim sağlıkla büyüsün oğlun maşallah.
annelerin gönlünden öncelikle kız geçiyor çoğunlukla :)) hemcins diye midir nedir :)
2. si kız olur :))

Vallaha benim hiç azalmadııı sürekliii wcdeyimmm dün gece tam 6 kere kalktımmm...Haftaya annemlere ankaraya gidicemm otobüsle nasıll giderimm diyee kara kara düşünüyorummm sırf bu yüzdenndelikafadulden

Ben de aynı yerde hissediyorum oğluşumun ayaklarını sağlam tekmeler savurmaya başaladı zaten zemuszemus

Demek ki tek ben değilmişim o s..li:)) hehehee ya ne zaman biter bu durum ya da biter mi diye soriim? :1rolleyes:

sen hissediyormusun canımmm ne zamandan beri hissetmeye basladın

evet canım hissediyorum cok güzel bir duygu tekmeliyo karnimi hatta eşim bile artık eini koyunca hissediyo güçlü vuruyo bazen. ben 18ci haftamda pıpıtlar hissediyodum 19cu haftamda kelebek kaymaları gibi takla atar gibiydi. Bu hafta ise tamamen tekmelio hatta düzenli olarak yapıyo bunu gunduz 11-13 arası, aksam 6-7 arası, gece 11,13 arası :) o saatlerde bekliyorum oda tekmelio annesini kırmıyor. Senin hissetmenede az kalmış sabret canım.

Ben de aynı yerde hissediyorum oğluşumun ayaklarını sağlam tekmeler savurmaya başaladı zaten zemuszemus

Demek ki tek ben değilmişim o s..li:)) hehehee ya ne zaman biter bu durum ya da biter mi diye soriim? :1rolleyes:

Bilmiyorum valla hem hamileligin ilk zamanalrında hemde son zamanlarında olur diye biliyodum ama biz yarısındayız ve halen devam ediyo demekki doğuruncaya kadar böyle gitcek bu :1shok:

rahim her hafta 1 cm yukarı çıkıyormuş canım. yukarı çıktıkça rahatlarsın. ama son aylarda doğuma hazırlık olarak tekrar aşağı doğru iniyormuş bebek. Dolayısıyla yine taşıncan tooolete:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…