Bilmiyorum valla hem hamileligin ilk zamanalrında hemde son zamanlarında olur diye biliyodum ama biz yarısındayız ve halen devam ediyo demekki doğuruncaya kadar böyle gitcek bu :1shok:
rahim her hafta 1 cm yukarı çıkıyormuş canım. yukarı çıktıkça rahatlarsın. ama son aylarda doğuma hazırlık olarak tekrar aşağı doğru iniyormuş bebek. Dolayısıyla yine taşıncan tooolete:))
Gözün aydın canım, bende kız bekliyodum erkek dediklerinde şok yaşadım elbise alcaktım çıkışta hani kendimi kıza hazırlamıştım ama böylesi daha hayırlıymış demekki bizim için dimi :ecrin_bebek:
Gözün aydınnn canıımmmmohhh ne güzell bizim damat adayları git gide artıyorrrrrrdelikafaduldendelikafadulden
merhaba nutellacımm :))
oo süperr öğrenmene çok sevindim sağlıkla büyüsün oğlun maşallah.
annelerin gönlünden öncelikle kız geçiyor çoğunlukla :)) hemcins diye midir nedir :)
2. si kız olur :))
Merhaba kizlar,
Sonunda bebegimizin cinsiyetini ogrendik.Benide erkek anneleri listesine ekleyebilirsiniz :).Hala inaniamiyorum ama kendimi okadar cok kiz olacak diye sartlamisimki galiba duyunca bi degisik oldum:).Simdi alisverise baslayabiliriz:)
Kızlar nasılsınız?
Wcye gitme sıklığı azalan var mı? Ben sürekli wcdeyimSu içiyorum en fazla 10 dk. sonra wc :1shok:
Merhaba kizlar,
Sonunda bebegimizin cinsiyetini ogrendik.Benide erkek anneleri listesine ekleyebilirsiniz :).Hala inaniamiyorum ama kendimi okadar cok kiz olacak diye sartlamisimki galiba duyunca bi degisik oldum:).Simdi alisverise baslayabiliriz:)
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..bende kız olur diye gitmiştim ama erkek dedi doktor ve 1 gün kendimi bu fikre alıştırmaya çalıştım,garip bir duygu oluyor yani anlıyorum seni..ama şimdi alıştım oğluşum olacak diye..alkisalkisalkis
Canim gozun aydin sonunda sende ogrendin darisi basima 23 Haziran buyuk gun :))
Kiz papatyalim teyzesiiii bugun sabah benimki annesinin karnina 3-4 tepik salladi haberin olsun -tatlicadiarzu-
Cok tesekkurler:) Bakalim ben nasil alisacagim....Erkekler nedense bu ise daha cok seviniyor :)
Cok tesekkurler Zeldacim.Hadi darisi senin basina cabucak gelsin gecsin gunler:)ben dun gece hic uyuyamadim sabah olada biran once gitsek diye:).
hadı gözün aydın alkisalkisalkis....ayy yerim ben onun minik ayaklarını yaa işte başlamış ne guzellllll dahada güçlenecek canım inşallah cok guzel bir duygu değilmi
Cok tesekkurler:) Bakalim ben nasil alisacagim....Erkekler nedense bu ise daha cok seviniyor :)
Cok tesekkurler Zeldacim.Hadi darisi senin basina cabucak gelsin gecsin gunler:)ben dun gece hic uyuyamadim sabah olada biran once gitsek diye:).
kızlar tekrar gönderiyorum..nasıl bir yorum yapın Allah aşkına..kaydirigubbakcemile5
https://www.bottibebek.com/default.a...id=245&uid=902
kızlar şu takım nasıl..gören duyan varmı canlı halini..çok güzel duruyor fiyatıda çok çok iyi sizce nasıl..
bekliyorum fikirlerinizi..
bnklc guzelmis canim rengide guzel ama bu urunu satan magazalara gitsen bir yakindan gorsen internet cok yaniltici oluyor.En azindan tek elinle acip kapatabilecekmisin agirligi cokmu onlari test edersin
ben o linki açamadım -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?