bebek odası konusunda benimde kafam çok karışık benim yatak odam ve çocuk odam şuan boş olan oda büyük yatak odama bir beşik sığar ve daha yer bile kalır çocuk odamada bebek odası sığar rahatlıkla
ama bebek odası alırsam yanımda yatırmak için birde sepetlerden almam lazım
sadece beşik alırsam yatak odama koyarsam eşyaları için filan dolap almam lazım oda düzensiz gibi geliyor bana
birde kayınvalide unsuru var kadın taktı çocuk odasına bir beşik alırız birde çek yat burda yatar kalkarsınız hemde yanınızda olur çocuk diyor ama ben öyle olmasını istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım bana fikir verin kızlar
bence kayınvaliden doğru söylüyor delikafadulden
Oceancım sen odan var madem bebek odanı yap bence ama yatagını yatak odana koy 6.ay felan aynı odada yatrsınız sonra bebek odasına taŞırsın yatagını
kızlar bu arada sigara içen varmı???
_ocean_06;7253684[COLOR="Magenta" .!.:]ondan yana çıkmaklava: zaten karışması sinirimi bozuyor hiç fikir sormadan konusu bile açılmamışken aynı şeyleri tekrarlıyor[/COLOR]
bak buda olabilir canım zaten büyüyen beşiklerden alıcam ben onların bazıları 0-15 yaş aralığında nasıl olsa ikinci bebeğide düşünüyoruz boşa gitmeyecek
ah ah benim annem bebek odasınıda alırız diyor sepetini de alırız sen kafana takma diyor ilk bebeğin her istediğini al diyoropuyorumnanaktan
uyyy catlicammm :)))))))))))))))))))))))))))))
nie sordun şeker..)))kaydirigubbakcemile3
Bende hamİle kalmdan İÇİodum cİcekÇİm bıraktım ama hemen
GÖzdecİm bakmıŞlar modesadakİ bÜtÜn magazalara kesİn alacakta karar veremdedİ nerden alacagına ya ozaten tam fİlm evİ Çok kÜÇÜk kÜÇÜk odasında Çekyatı var yemek masası var bebek odalık bŞ yer yok ama kaynanası alacak beleŞe gelecek dİe alıyor uyanık dİom abla nerene koyacak bu takımı bİ yer bulurum dİo valla hİÇ umurunda degİl ya:)) bana dİo Çekyatı sana verİm benİm kÜÇÜk odama 2 Çekyat sıgar benİm bİtane var hadİ len dedİm alma o zaman takım alla alla o oda banada lazım olacak yanİ
canım niye çatlıyon
aynen cnm bende ama ben arada bir iki nefes çekiyom şöle 10-15 günde bir falan. noluyosa onu çekince onuda bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?