2009 Ekim Anneleri

bence kayınvaliden doğru söylüyor delikafadulden

işte sorun bu tek beşik alsak çekmeceli olanlar var bu seferde yine eşyaları sıgmıcak çekmeceleri küçük çünkü onunda sallanıyo ama ne işe yararki bide komidin lazım ozamanda ayrı ayrı şeyler olcak ilerde gardolabı takım bulamazsın neolcak harbi durumumuz yaaa

Oceancım sen odan var madem bebek odanı yap bence ama yatagını yatak odana koy 6.ay felan aynı odada yatrsınız sonra bebek odasına taŞırsın yatagını

selam herkese

uykusuzluk bendede basladi durmadan uykum geliyor sabahlari kalkmak dahi istemiyorum ve öglen saat 2 e dogru felan pc basinda uyuyasim geliyor göz kapaklarim kapaniyor ...

bebek odalari cok güzel yatagi dolabi bide altini degistirmek icin komedin felan var cok hosuma gitti gördüm burda, bakacam biraz zaman gecsinde odasini hazirlamaya baslicam. of cok heycanli hersey.. duvarlara yapiskanlar varya? hani cikarabiliyon kolaylikla onlardanda alacam. Samsunda perdesini felan yaptiracamm ahhh

bence kayınvaliden doğru söylüyor delikafadulden

ondan yana çıkmaklava: zaten karışması sinirimi bozuyor hiç fikir sormadan konusu bile açılmamışken aynı şeyleri tekrarlıyor

Oceancım sen odan var madem bebek odanı yap bence ama yatagını yatak odana koy 6.ay felan aynı odada yatrsınız sonra bebek odasına taŞırsın yatagını

bak buda olabilir canım zaten büyüyen beşiklerden alıcam ben onların bazıları 0-15 yaş aralığında nasıl olsa ikinci bebeğide düşünüyoruz boşa gitmeyecek

ah ah benim annem bebek odasınıda alırız diyor sepetini de alırız sen kafana takma diyor ilk bebeğin her istediğini al diyoropuyorumnanaktan

uyyy catlicammm :)))))))))))))))))))))))))))))

GÖzdecım bakmıŞlar modesadakı bÜtÜn magazalara kesın alacakta karar veremdedı nerden alacagına ya ozaten tam fılm evı Çok kÜÇÜk kÜÇÜk odasında Çekyatı var yemek masası var bebek odalık bŞ yer yok ama kaynanası alacak beleŞe gelecek dıe alıyor uyanık dıom abla nerene koyacak bu takımı bı yer bulurum dıo valla hıÇ umurunda degıl ya:)) bana dıo Çekyatı sana verım benım kÜÇÜk odama 2 Çekyat sıgar benım bıtane var hadı len dedım alma o zaman takım alla alla o oda banada lazım olacak yanı

Ben ılerısını o kadar dÜŞÜnmÜom ya alacam bÜyÜyen yatak koyacam yatak odama yatabıldıgı kadar zaten kıradayız kendı evımıızı alınca ona gÖre bı ev alırız ınŞ

hahahha ay bayıldım ablana...kuzum herkes kendini düşünüo baksana bende küçük odadakileri anneme sepetlicemm ah yaa bzler neden böleyz acaba benm ev saten şey gibi alıorum sonra beğenmeyp yada daha güselini yaparm dierekten anneme yolluorumm:=))annem bıktı artıkkk kafadan3 halı gidecek şimdi anneme ve hepsi yeni:=)))koltuğuma desen sadece çekyatı 550 ytlye almştımm 1 sene önce şimdi onuda vermk istiomm..kıs sakın alma sende oda yaparsnn oğlşuna..deki üstne para vercekse alaım de:=)))ahh banada biri beleşe oda alsa salona bilem kurarım valla:=))))kaydirigubbakcemile2

[QUTE=ciceklara;7253928]ne bilem sordum işte hamile kalmadan önce içiyodum da ben... ondan herhalde.....[/QUOTE]

aynen cnm bende ama ben arada bir iki nefes çekiyom şöle 10-15 günde bir falan. noluyosa onu çekince onuda bilmiyom

canmmm burdakler bana kısıo ama yokksa bende feci sinr yapıo ben gnde 2 tne felan içiomm dra söledim..normlade bipakete yakın içiodum hamle kaldığmdan beri gnde 2 ye düşürdüm dedim çok değil ama onuda bırak dediii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…