Sorma gÖzdecİm bbÖle bİ alem bİ kız bnİm ablam :) ben hİÇ fazlalık bİŞİ almadım evİme Şİmdİye kadar zaten 4 yıllık evlİyİz bebekte dÜŞÜnmedİk hİÇ aklıma bİle gelmedİ ne olacak dİe ya evlenİrken ama Çekyat felan lazımdı mİsafİrler İÇİn yatacak yer lazım mecbur yanİ allah İzİn verİrse kendİ evİmİzİ alırsak İnŞallah Çekyatı gÖtÜrmem zaten genÇ odası yaparım dİrek:))
kötü gelin seniii kaynananla ilgili yazdiklarina güldüm hayatim kaydirigubbakcemile3
dandanim :jeyyar:
elam :jeyyar:
NERDESİN SEN KIZ PAPATYA YOLARIM O YAPRAKLARINI SENİN:jeyyarpuyorumnanaktan
fatoşcum aslında hiç de kötü değilim aslında ama bana sorulmadan benim evim ile ilgili planlar yapılmasına kızıyorum ben bu gelin ne istiyor ne düşünüyor diye soran yok ben o çekyatı ne yapacam sonra allah aşkına
BEYLİKDÜZÜNDEN ALMAYI DÜŞÜNÜOZ TATLIM
BEBİŞE BİRAZ BAKTIKTAN SONRA İŞE BAŞLAYINCA HEMEN KREDİ ÇEKİCEZ EVE GİRİCEZ ALLAHIN İZNİYLE 1 SENE SONRA FELAN:Saruboceq:
GÖZCE OGLUN ELİNDE SİGARAYLAN DOGARSA GÖRÜRSÜN:mymeka:
KIS FATOŞ SENİNDE ABLAN HAMİLE HE BENİM GİBİ NE GÜSEL KAÇ AYLIKTI O ONUNDA KIZI OLACAKTI SANIRIM DEMİ HASRET GİDERSİNİZ YA NE GÜSEL MİS GİBİ
güzel fikir handanim. kac odali kac katli bahceli felanmi ev mi dairemi nasil bi ev düsünüyorsun?
GÖZCE OGLUN ELİNDE SİGARAYLAN DOGARSA GÖRÜRSÜN:mymeka:
KIS FATOŞ SENİNDE ABLAN HAMİLE HE BENİM GİBİ NE GÜSEL KAÇ AYLIKTI O ONUNDA KIZI OLACAKTI SANIRIM DEMİ HASRET GİDERSİNİZ YA NE GÜSEL MİS GİBİ
KIZ NE KATI BİLLAMI ALACAZkaydirigubbakcemile3 2 ODA Bİ SALON AAPRTMAN DAİRESİ YETER BİZE SİTELER VAR ÇOK GÜSEL BEYLİKDÜZÜNDE ORALARDAN ALACAZ ALLAH İZİN VERİSE BEBEKİMİZ İÇİN ÇOK İİ OLACAK PARKLI FELAN SİTELER BİDE İSTANBULUN STRESİNDEN UZAK ORALAR O YÜZDEN ÇOK İSİTOZ O TARAFI İNŞ RABBİM BEBEGİMİZİN KISMETİNE NASİP EDER BİZEDE BİR EV ARTIK:Saruboceq:
[QUTE=ciceklara;7253928]ne bilem sordum işte hamile kalmadan önce içiyodum da ben... ondan herhalde.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?