2009 Ekim Anneleri

Sorma gÖzdecım bbÖle bı alem bı kız bnım ablam :) ben hıÇ fazlalık bıŞı almadım evıme Şımdıye kadar zaten 4 yıllık evlıyız bebekte dÜŞÜnmedık hıÇ aklıma bıle gelmedı ne olacak dıe ya evlenırken ama Çekyat felan lazımdı mısafırler ıÇın yatacak yer lazım mecbur yanı allah ızın verırse kendı evımızı alırsak ınŞallah Çekyatı gÖtÜrmem zaten genÇ odası yaparım dırek:))

yavrum evi nerden almayi düsünüyonuz

kötü gelin seniii kaynananla ilgili yazdiklarina güldüm hayatim kaydirigubbakcemile3

dandanim :jeyyar:
elam :jeyyar:

fatoşcum aslında hiç de kötü değilim aslında ama bana sorulmadan benim evim ile ilgili planlar yapılmasına kızıyorum ben bu gelin ne istiyor ne düşünüyor diye soran yok ben o çekyatı ne yapacam sonra allah aşkına

BEYLıKDÜZÜNDEN ALMAYI DÜŞÜNÜOZ TATLIM

BEBıŞE BıRAZ BAKTIKTAN SONRA ıŞE BAŞLAYINCA HEMEN KREDı ÇEKıCEZ EVE GıRıCEZ ALLAHIN ıZNıYLE 1 SENE SONRA FELAN:Saruboceq:

handanım amaa ama ama şeyy ben içmiomki artıkkk:=))sana söz vermştm yaa azaltmştm am ahatta sana söz verdkten snra 2 gün ağzıma srmedim:=)

haklisin canim benim kimseyi ilgilendirmez. bende sevmem hic sevmem. sonra alcagim varsa ondanda soguyorum herseyi kendim yapacam.

dandanimmmmmmmmmmmmmmmm evet cok heycanliyim ve mutluyum esim tabii iki kat heycanli cok sevincli anasina kavusacak özledi köyünü.. ben en cok ablami özledim onlar temelli dönüs yapmislardi gecen sene. cok özeldim ablami ilk böyle ayri kaldik. bide morali bozuk bu aralar ve hamile oda yaninda olmayi cok istiyorum.. beraber alis veris yapariz bebelere artik stres atariz

GÖZCE OGLUN ELıNDE SıGARAYLAN DOGARSA GÖRÜRSÜN:mymeka:

KIS FATOŞ SENıNDE ABLAN HAMıLE HE BENıM GıBı NE GÜSEL KAÇ AYLIKTI O ONUNDA KIZI OLACAKTI SANIRIM DEMı HASRET GıDERSıNıZ YA NE GÜSEL MıS GıBı

yok ajkuuum onun oglu olacak ilki kizdi SILA suan 3 yasina girecek. simdikide oglan.. o 7 bucuk aylik bidahaki ay doguracak rabbim izin verirse insallah temmuzun ortasindaa
senin ablan ne zaman doguracak?

dandan neden beylikdüzü hayatımm..bz hafta sonu ordaydık oralar bana çok kötü geldi yani ta gelşmemş çalşanlar için nesede..hatta ark aldı 1 sene oluo sfr bina 95 mlyara aldı evler orda çok ii fytaları.eşimde dedi istersen kredi borcu btnce istermsn gelmek die..işyerine çookk uzakkk 1 saatte gelr ordan e çıkck yer yok bütün gün evde stenn içinde kafayuı yrsn bebişle..gel bahçelievlerden al ben iyki burdan almşmm hem merkese yajkın hersaman prim yapar evler..bzde kredi ödüoruz 8 seneliğine çektk..sıfır bina değil ama evmi çokkkk seviorumm kafam daraldığında yaylaya bi atıom kendimi balkçısından herbişesine kadr var..beylkdüzünde araba olmadan kesnlkle olmass...ii düşün btanemm...

güzel fikir handanim. kac odali kac katli bahceli felanmi ev mi dairemi nasil bi ev düsünüyorsun?

KIZ NE KATI BİLLAMI ALACAZkaydirigubbakcemile3 2 ODA Bİ SALON AAPRTMAN DAİRESİ YETER BİZE SİTELER VAR ÇOK GÜSEL BEYLİKDÜZÜNDE ORALARDAN ALACAZ ALLAH İZİN VERİSE BEBEKİMİZ İÇİN ÇOK İİ OLACAK PARKLI FELAN SİTELER BİDE İSTANBULUN STRESİNDEN UZAK ORALAR O YÜZDEN ÇOK İSİTOZ O TARAFI İNŞ RABBİM BEBEGİMİZİN KISMETİNE NASİP EDER BİZEDE BİR EV ARTIK:Saruboceq:

öyle deme dandanimmm psikolojik stres altina sokar kendini.. iki tane yine iyi azaltmisin canim benim ne mutlu ne güzel. icemezsen icine stres yapar bebegi etkilersin. tamamen birakanlar var birakamiyanlar vaar.. cok icipte saglikli dogan bebekler var hic icmeyipte sagliksiz dogan bebeklerde var. ikiyi gecme sen birakabilirsen birak ama strese sokma psikolojini

Ablamla aynıyız kıs bız fatoŞ:)))

kız gÖzde sen neresıne gıttın beylızdÜzÜnÜn oralar Çok gÜzel bı kere yeŞıllık sıteler Çok dÜzenlı ablamın kayanansı orda oturuo her gıttımızde bayılıoz yÜrÜyÜŞ yapacak bı sÜrÜ yer var orman var Çok sÜper bı yer sen merkezı yerıne gıtmedın sanırım ben Çok sık gıdıorum oranın pazarına pazar gÜnlerı Çok gÜsel bı yer hem aaraba var zaten ben Çok sevıyorum orayı

insallah ajkummmmmmmmmmm rabbim gönlünüze göre versin cok güzel fikir
orda evler pahalimi?

uffff kıs saten doğuma grerken sigara verin bana dersem yeriki saten öle yaparm biz kaza yaptık araba pert oldu ben arabadan indim annemi arıcağma yada telaşlancağma burun kanıoken sigara yaktımm hemen...çok salağm ben yaa.yemeklerden sonra hemen sofra toplanmadan elm isgaraya gido..ama emzirrken içmicem bak burda 70 mlyona söz veriorummmmmm:=)))söz söz sözzz...SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖZZZZZZZZZ:=)ev süpüğrcektm lak laktan gene aklım sizde kalıo süpüremedm:=)

[QUTE=ciceklara;7253928]ne bilem sordum işte hamile kalmadan önce içiyodum da ben... ondan herhalde.....

canmmm burdakler bana kısıo ama yokksa bende feci sinr yapıo ben gnde 2 tne felan içiomm dra söledim..normlade bipakete yakın içiodum hamle kaldığmdan beri gnde 2 ye düşürdüm dedim çok değil ama onuda bırak dediii.[/QUOTE]

ayyyy cnm yapma ya ben kızıyom ama. ki benim içtiğim sigara ayda bi tane bile etmez. benim kadar tiryaki olma ben nasıl içiyodum bi bilsen anlatamam. sende içme nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…