2009 Ekim Anneleri

ay harika ne güzel planlimi ettiniz nan hahahahaha
benimki baya bay atekmeliyor beniii cok göselll dün tekmesine uyandim öglennn..
dün banyoya girecektim oje vardi bende. dedim biraz islanmisim tabi dedim kendi kendime sunlari temizlimde ojeleri abdest alim namaz kilarim dedim. anam asitonu almaya giderken ayagim bi kaydi basimi vurdum kapiya allahtan popomun üzerine düstüm aama kolum bacagim felan cok kötü morardi.. allahtan bisi olmadi. karnimin üzerine düsmim diye bide basimicevirdim felan cok kötü vurdum basimi sisttiii

kıss sen sigara mı içiyorsuuunnn ???:1shok::1shok::1shok:

benim kuzzenim iki sene önce dogurdu. ve sigara iciyor kendisi. ama günde 3 tane felan iciyordu hamile kaldigindan beri. doguma girecek ve cok sancisi var bebek gelmedi ama cok beklediler cok kötü oldu kuzenim. krize felan girdi doguma saatler kala sigaraodasina götürdüler kuzenimi hemsireler felan sakinlessin diye

saten hamilelr popo üstne düşermş geneldeee:=))geçmş olsun kuzumda dkkat et miniğe yasıkk demştirr noluo nannn zıpladık birden demştrrr..
kıss sen sigara mı içiyorsuuunnn ???:1shok::1shok::1shok:

şşşşşş:=)))yok bebekim..bıyaktım galba anam sigara sigara diosnz adamın canını çektiriosunzz sonra beni suçluosunzzz...hııııııııııııklava:

Kıs fatoŞ dıkkat et allah korusun ya geÇmıŞ olsun canımmmmmm

gÖzdecım bılmıom valla benım dedıgım yer Çok merkezı dÜzenlı cafeler parklar yanı herŞey var orası ayrı Şehır gıbı zaten , ben yaylayı sevmıom kuŞum ya arkadaŞımız oturuo orda ben sakın yerlerı sevıoyurm bıde yeŞılkÖyÜ Çok severım ama oralara para yetmıo tabı:)))

kıslar ben bugün ayrıntılıya girecem saat 2 de kısmetse..ama renkli deil sanırım((( insallah hersey ii gider dua edin please!!!!

fatoşummm beni bitek sen anlayıverion gari satennn.bende diom bunlara günde taş çatlasa 3 içiom die içmessem sinr bebeğe zarr die ama beni anlamıyolarrr...sende de şunlara hatta dr kadın hamileymşş sigara içiomşşş biridaha demştiiii.. 3tane neki dimi ama..sefom seni ben:=9:asigim:

kız fatoş sorma ablam bana yetişecek die acele etti hahahah benim ilk bebem düşünce bunlar bizde bebek yapalım die gaza geldiler ben hemen hamile kaldım tekrar onunda ilk denemede tutunca şansa aynı olduk valla şaka giibi annem kara kara düşünüo 2 toruna nası bakacam diedelikafadulden

mrb kıslar 21 haftalık hamişim,doktorum tetanoz aşısı yaptırmam gerektiğini söyledi,benim aşıya alerjim vardır çok rahatsız eder beni çocukluğumdan bu yana.Siz yaptırmadınızmı,herhangi bir komplikasyon oluştumu?

dandan yeşilköyü bende seviomm ama paramıss yokk..insanoğlu çok tuhaff yaaaa..kiradayken allahm ev ver derdk allah alsana ev dedi çocuk nasp etti şimdi allahım başka yerden ev ver dioss sonra arabamz gitti kaza ettk şimdi bida araba istioss.çiğ süt emmişiz bzler ya istekler hiç bitmio..ikinci evn olurr busefr dersn denz manzaralı ev oda olur bi üst model araba istersnn hayat hep koştrmaca valla...haksızmıyım yavvv.

aşkbuya canım benim arkadasım da dogurana kadar püfürpüfür içti vallah..hiç problem yasamadı bebegi de maasallah tosun gibi dogdu ama insallah ilerde bi problemle karsılasmazlar((( içmene kısmam kuzum..tiryakiysen tabiki birden bırakmak olmaz..3 tane iidir herhalde cogaltma da insallah sorun olmaz :)))Şeniz

haklısın gözdecim ama ben şuan bi evim olsun bana yeter diom bakalım o olunca daha ne isiticem istemem gibime gelio ama bellide olmaz kira vermekten o kdar bıktımki yıllardır kira vermeme düşüncesi bile bana yetio yani

isine geliyorya seversin yerimseniben :)). ablam iciyo anliyorum..

:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…