2009 Ekim Anneleri

gulican kac kilo aldin canim....bu aydan sonra felaket kilo almaya basliycaz sanirim....

Canım bugün sabah itibariyle 6.600 g. ben gram gram hesaplıyomda delikafadulden .Ama sen 7 say nasıl olsa yarın öbür gün olurum.

Ayy inşallah öyledir yaa canım, benim hemen aklıma kötü şeyler geliyo, kimseye de diyemiyom oturup ağlıyom sonra. Delimiyim neyim

Bebeğin saçları mı çıkıyo, anam ben kel bebek istiyodum yaa :kedi:

Ohhhh afiyet olsun canım, demek kurabiye ya da kek haa. Ben de bi kek çırpıştırıyım bari cokacimcoook

hoşgeldin bebekii..aminn iişallahh..

kuzular 2 kilo aldım ben..yani bu sabaha kadar ööleydi..2,5 yada 3 oldum galiba..bikaç gün daha tartılıym da şişlik mi almışmıyım anlıyım

Kıs Zuzuu bütün hamilelik boyunca mı 2 aldın. Tıçını kaşıı kıss, ben de maşallah diyim burdan

meyve bende cok yerım ama karıstırınca kilo yapar dıye duydum... bunun normali nedır acaba

benim de canım kek çekti hainler kalkıym da yapiim baariiikaydirigubbakcemile3

kaşıdım cicimm kaydirigubbakcemile3 ya zaten zayıf olmadıım için çok dikkat ettim ondan belki bilmemki..çok gözüm korkuyo çünkü..inşallah bundan sonrada böle dewam ederimmm
meyve bende cok yerım ama karıstırınca kilo yapar dıye duydum... bunun normali nedır acaba

ben normalini anormalini bilmem nisa..canım çekerse yerim meyweyi hiçç kısamamm

:sinifsinif:bence en önemli faktör yürüyüş zuzucum ben bütün gün masa başında oturuom yemeklerden sorna 5 kat merdiven çıkıom 30 dk bi wc gidiom hakeket olsun die ama ı ıh yetmio o yüzden yag depoluyorum sanırım napalım kısmet ama elevit kilo yapıo onu biliom doktora sölücem içmicem artık 2 gündür içmiom zaten

ewet canım bencede yürüyüşten..ama eskisi gibi yürüyemiyorum ya çabuk yoruluyorum..başlamam gerek tekrar

Zuzu canımm sen elevit içmiyosan ne kullanıyosun. Desteğe ihtiyaç görmedi mi dr'un. Benim arkadaşım da hamile çalışmadığı için zaten düzenli yer diye vermemiş. Sadece demir ilacı ve kalsiyum vermiş. O şimdi 39. haftayı bitiriyo 11 kilodaymış. Ben de biras vitamine bağlıyorum ama senin yürüyüş yapman da çok faydalı olmuş

canım ben demir içiyorum bi aydır..calsiyumu da ara ara unutmassam..şimdilerde magnesyuma başladım başka bişi içmiyorumm..elevit ne için ay

kurabiye ve kekler zaten kilo alman icin yeterli canim malesef

selam kızlar nasılsınız coktandır bakamıyom buralara listeden haberiniz varmı nerde

canım benim dr cok kilo alıyorum dedgimde cok halsiz hissetmezsen alma dedi cok kilo aldırıyomus ben almıyorum eskisi gibi önüme gelen herseyi yemiyorum.

yaa kızlar gece mide yanmasıyla uyandım hayatımda bole bişi gormedim gecenin 3 unde nete girdim 3 yudum soguk süt iyi geliyo yazmışlar denedim ve cok sukur gecti akınızda osun aglıcaktım nerdeyse

kızlar bu seker yuklemesi kacıncı haftada yapılıyo gecen hafta dr bana bişi demedi 4 hafta sonra gel dedi 23 haftalık olacak gec olmaz dimi

kızlar bu seker yuklemesi kacıncı haftada yapılıyo gecen hafta dr bana bişi demedi 4 hafta sonra gel dedi 23 haftalık olacak gec olmaz dimi

yok canım geç diil..ben 27nin içinde olcam şeker yüklemesi yapıldığında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…