2009 Ekim Anneleri

evet canim insanin cani istiyor bende yiyorum bazen ozellikle isyerinde acikinca ekmek arasi yiyemeyecegim icin calisirken abur cubur yiyorum mecburen ama isten cikinca yememi duzene sokmak istiyorum...evet canim benimde 9 ocakti s a t bakalim once kim doguracakkaydirigubbakcemile3
karpuzdan bisey olmaz sulu sulu ne guzel hem...serinletir ahh su bulantilar bir gecsede ekmegi azaltsam yaa..birde ekmegi azlticam diyordun dun cok yiyormussun gibi....benim gibi bulantilar yuzunden gunde 1-1.5 ekmek yesen intihar ederdin heralde:sinifsinif:

ne guzel masallah canim....

kıs mehay sen hakketten çok yiyiomuşun aama napacan bulantı yüsünden ama sen az kilo aldın bide bana bak bu vitamin şişirdi beni yoksa ben çok yemiom off off çok efkarlandım yaboşunamı kilo aldım ben ya ne die verdi bana vitamin bu kadın Çok üzgünüm çoook

hahah bende sevindim yanlız degilmişim cashmirkaydirigubbakcemile3 ya bende çok kiraz yyiom yarım kilo garantim var bi oturuşta günde yarım lt süt içiom :kedi:

ben araştırdım hatta nette . fazla kiraz yemek hamilelikte zararlı mı diye. o derece yani :kedi: roka da her akşam şekerim, kocam da sever zaten oldum olası. kıvırcık salatası yaparım rokalı o ve bulgur pilavı banko. allahtan çok seviyorum. yanında et, sebze. sonra 2 saat bekleyip kiraza hücuuum ...kafamçokkarıştı

canim ilk 3.5 ay hic kilo almamistimki surekli kusmaktan dolayi 2 aydada5 kilo almis oldum hemen hemen yani tam 5 kilo olmus olacak yakinda...

bende kras çok yiyorum bi otrşta yarm kiloyu geçik yiyom bi avuç kalıo bi kilodan sabahlarıda yarm ekmek yiyorum yarım dilim değil ha yarım ekmek yanii.hemde kızrtıp bol tereyğlıu ve tuslu...:=)))
napım dayanamıomm kızarmş ekmeğe:=)

en gec kacta yiyorsunuz aksam yemegini???

en gec kacta yiyorsunuz aksam yemegini???

19.00-19.30 arası gibi yiyoruz. yürüyüş de yapıyorduk her akşam. ama bu hafta çıkamadık. bir de benim doktorum bana çok yürüme diyor max. yarım saat. ama bakıyorum bazı arkadaşlara 1 saate kadar müsaade etmiş doktorları.:uhm:

mehaycım ii almışsın sen gülüm ben toplam 8 kilo aldım anacım:sinifsinif: canım ben akşam yemeklerini en geç 8 de yiyiom

gözdeeee kızartma ve tuzzzzz zararlı gülüm hergün yeme bak şişersin tuzdan:mymeka:

bende 8 saat yuruyorum:kedi: yemek saatini saymazsak 7.5 saat yani isyerinde hic oturamadigim icin oyle olmus oluyor dogal olarak...:roflol:rekor bende anliyacaginsüprizzzzz

Kızlar ben yarın gelmeyebilirim amcam vefat etmiş oraya gideceğiz büyük ihtimal
Arkadaşım aradı ayrıntılı testinin sonucunu almış kötü çıkmış idrar kesesinde ve böbreğinde sorun varmış bebişin onada çok üzüldüm kabus gibi bir gün oldu yani.

ama canim sen zayif hamile kaldin benim gibi 62 degildinki...yani zayif hamile kalanlar normal kilosunda hamile kalanlara gore daha fazla kilo alirmis zaten..boyun kacti??

ImageShack© - Gallery
kıslarr nasıl benm göbişimm ve 7 kilo almşş bennn:=))))şişko ve makyajsızzz..olsun içimdeki melek varsn şişko etsnn..

maaşallah canım bebeğine de sana da. hiç de şişko görünmüyorsun. öyle olsa ne yazar verilir kilolar sağlık olsun. ama bence hamilelik her kadına yakışıyor. daha bir sevimli oluyor insan. sana da çok yakışmış.

cok uzuldum canim basin saolsun...arkadasin icinde cok uzuldum ayrica..insallah duzelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…