Kızlar ben yarın gelmeyebilirim amcam vefat etmiş oraya gideceğiz büyük ihtimal
Arkadaşım aradı ayrıntılı testinin sonucunu almış kötü çıkmış idrar kesesinde ve böbreğinde sorun varmış bebişin onada çok üzüldüm kabus gibi bir gün oldu yani.
Benim yerimede bin hihoyyyt
canım ben demir içiyorum bi aydır..calsiyumu da ara ara unutmassam..şimdilerde magnesyuma başladım başka bişi içmiyorumm..elevit ne için ay
kizlar gunde tam olarak ne kadar ekmek tuketiyorsunuz benim sanirim 1-1.5 ekmegi buluyor:kedi:
kizlar en gec kacta yiyorsunuz aksam yemeginizi?????
kıs mehay ondan kilo almıon sen anacımkaydirigubbakcemile3
Arkadaşım aradı ayrıntılı testinin sonucunu almış kötü çıkmış idrar kesesinde ve böbreğinde sorun varmış bebişin onada çok üzüldüm kabus gibi bir gün oldu yani.
o nedimekkk beeeeaaaa....maşallah gözdecim şişko degilsin anacım irisin birazkaydirigubbakcemile3
o nedimekkk beeeeaaaa....
senağlamasenağlama
hem 1.71 boyla 70 kilo çokmu iri nan..küstüm iştee..:dilcikar::dilcikar:
pembemm başınız saolsunn arkadaşınada üsüldüm canm ama sen morlni bpsma öle stresli yerlerde fazla durma..kıslarr teşkr ederimm hepinizee beğendnz için..:asigim:
benimde boyum 1.70 canim dur bidaha inceleyeyim seni 70 olunca nasil olucam hehehehe:jeyyar:
Kızlar çok teşekkür ederim hepinize iyiki varsınız yoksa çekilmezdi bugün sizinle çene yapıp dağıtırım kafamı ben hepinizi çok seviyorum :1hug:
bende kras çok yiyorum bi otrşta yarm kiloyu geçik yiyom bi avuç kalıo bi kilodan sabahlarıda yarm ekmek yiyorum yarım dilim değil ha yarım ekmek yanii.hemde kızrtıp bol tereyğlıu ve tuslu...:=)))
napım dayanamıomm kızarmş ekmeğe:=)
ImageShack© - Gallery
kıslarr nasıl benm göbişimm ve 7 kilo almşş bennn:=))))şişko ve makyajsızzz..olsun içimdeki melek varsn şişko etsnn..
ama canim sen zayif hamile kaldin benim gibi 62 degildinki...yani zayif hamile kalanlar normal kilosunda hamile kalanlara gore daha fazla kilo alirmis zaten..boyun kacti??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?