2009 Ekim Anneleri

kıslar öptüm hepinizi...iyi bakın kendinize ...cadımla ilgileniim birazdaaayerimseniben

güle güle canım sende iyi bak kendine

Ye canım yede fazlada abartma sen şekeri yaptırdınmı gözdecim
bana yasakladı dr hamur işini falan mafoldumben

şekermi çıktı pembem
benim daha yapılmadı ama doktor banada hamur işini yasaklar gibi geliyo
kilo hiç almadım ama çok hamur işi yiyyorum nereye gidiyo o yediklerim bilmiyorum
çukulata kavanozu elimde dolaşıyorum resmen kaydirigubbakcemile3

Handan kızartmamı yasak onu bilmiyordum daha dün yedim neyse bundan sonra yemem
Ben çavdar ekmeğine başladım 3-4 dilim yiyorum günde kepek ekmeğinde daha faydalıymış dr söyledi

Handan kızartmamı yasak onu bilmiyordum daha dün yedim neyse bundan sonra yemem
Ben çavdar ekmeğine başladım 3-4 dilim yiyorum günde kepek ekmeğinde daha faydalıymış dr söyledi

hımmbende alım o saman çavdar

canım bana kızartma,prinç,hamurişi,ekmek,tatlı yememeye çalış dedi bide meyveyi orantılı ye dedi kaydirigubbakcemile5

çok değil 147 çıktı canım dr diyet yapmamı söyledi inş. seninki güzel çıkar
:Saruboceq:
Vücudun yakıyor demekki canım kilo almadığına göre oda güzel

bende 9 kg aldım ekmeği azalt dedi azalltım ve kg alımım çok yavaşladı şimdi domates salatalık karpuz ve meyve ağırlıklı besleniyorum.

handancım aslında ablan cok anormal bı kıloyla hamıle kalmamış bende59_60 la basladım şimdi 6667_68 ım bence ii ama bilmıyorum yınede

nasil diyet yapacakmissin peki neyi ne kadar yemen gerektigini soyledimi kendi kafana gore diyet yapamazsin cunku hamileyken..

hımmbende alım o saman çavdar

canım bana kızartma,prinç,hamurişi,ekmek,tatlı yememeye çalış dedi bide meyveyi orantılı ye dedi kaydirigubbakcemile5

çavdar yada buğday canım bunlar iyiymiş

Evet Meyveyi orantılı ye dedi orantıya bak 8-9 kiraz bir porsiyonmuş kime yetecekse laelaelaelaelae

bende işte şeker olrak birikiyo diye düşüdünm bu yediklerimi
harekette yok sabahdan akşama kadar oturuyorum
hamur iş çok yiyyorum ama ekmek hiç yemiyorum günde iki dilim en fazla
140 sa sınır 147 çok değilmiş pembem şeker hamileikte mutlaka çıkıo zaten

saolasin canim bende bu hafta yaptiricam bakalim kac cikicak???ben hamile kaldigimdan beri sekerli tuketemiyorum fazla dusuk cikarmi acaba???onla ilgisi yokmu yoksa??

İnş. sonucun güzel çıkar canım ne yalan söylüyeyim tatlı tüketimim % 10 du resmen ama yüksek çıktı

nasil diyet yapacakmissin peki neyi ne kadar yemen gerektigini soyledimi kendi kafana gore diyet yapamazsin cunku hamileyken..

öyle elime bir liste tutuşturmadı hamurişi , kızartma (şimdi handandan öğrendim) beyaz ekmek (makarna pilav) , tatlı yasak birde meyve ölçülü tüketilecek

of pempem ya senin de mi yüksek çıktı..bakalım bizim ne çıkcak..2 hafta soora gitcem ben,yiyebildiim kadar yiyim meyweyi soora içimde kalırkaydirigubbakcemile3

efet çok degil aslında nisancım taibki ama ablama çok oldu üstüne böle alınca demek istedim bende 10 kilo aldım ama çok durmuo hamişlikten önceki kilo çok önemli sen normalsın canım ablam 80 e dayandı nerdeyse((

canan banada dedi bi dilim karpuz mesela bende diemedim ben yarım karpuz yiyiom die:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…