kaydirigubbakcemile3 Sanırsam artık sadece bebişleri besliyeceğiz biz annişler açızz delikafadulden
of pempem ya senin de mi yüksek çıktı..bakalım bizim ne çıkcak..2 hafta soora gitcem ben,yiyebildiim kadar yiyim meyweyi soora içimde kalırkaydirigubbakcemile3
of pempem ya senin de mi yüksek çıktı..bakalım bizim ne çıkcak..2 hafta soora gitcem ben,yiyebildiim kadar yiyim meyweyi soora içimde kalırkaydirigubbakcemile3
kızlar dondurma tüketiminiz nasıl ben her akşam yiyyorum acaba soğuk bebeğe zarar verrmi diyede düşünüyorum hep :icecream:
valla kıslar ya inş diet miet demezlerde 100mg da ben meyvesiz duramam kocam elimden karpuz tabanı çekip alıo çok zoruma gidiomafoldumben
valla kıslar ya inş diet miet demezlerde 100mg da ben meyvesiz duramam kocam elimden karpuz tabanı çekip alıo çok zoruma gidiomafoldumben
Ahhh handan ahhhh kocalarımız hafiye oldu desene sabahta benimki mutfakta kiraz sayıyor 15 tane kiraz koymuş poşete kalan sekizide akşama yersin diyoo işimiz var canım
:teselli::teselli::teselli:
Ahhh handan ahhhh kocalarımız hafiye oldu desene sabahta benimki mutfakta kiraz sayıyor 15 tane kiraz koymuş poşete kalan sekizide akşama yersin diyoo işimiz var canım
oyy çok çıkmış işallah çabucak normale dönerArkadaşımın şekeri 200 çıkmışi asıl ben onu merak ediyorum ulaşamadım bir türlü ne yiyecek kızcağız allah göstermesin ama onu durumu çok zorr
valla bende dune kadar her aksam yiyordum bebege zarar vermez ustune su ic ama sen hastalanirsin sonra...zaten sut urunleri tuketemeyen kisiler sutlu dondurma yemeliymis ama her aksamda fazla bence ben azalttim artik..
kizlar tekrar merhaba benim sonuclar daha gelmemis yarin saat 12 doktorda randevum var yarin sonucu alirsiniz dedi 1 haftadir seker cikti diye endiseleniyorum ama ha birede sekerli ne varsa onu yiyesim geliyor ve yiyorum iyimilmaz: ben artik her iki haftaya bir doktora gidecegim yarin rahim boyunuda ölcecek insallah degismemistir siz ölctürdünüz mu sordunuz mu doktorunuza ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?