ay efet yaa meywesiz naapcazz..onu yeme bunu yeme:umursamaz:oyy böyle yaz ayı yaz ayı meyve yemedne durmak işkence gibi olur herhalde
iişallaah kuzum yaa:roflol: :roflol: ye canım ye valla bütün yeme haklarını elinden alıyorlar :mymeka: terbüyesiz doktorlar
seninki iyi çıkar canım inş.
bişe olmass peşinden ılık su iç boğazın şişmesin canım..ama şekerli ya kilo yapar kanımcakızlar dondurma tüketiminiz nasıl ben her akşam yiyyorum acaba soğuk bebeğe zarar verrmi diyede düşünüyorum hep :icecream:
kizlar tekrar merhaba benim sonuclar daha gelmemis yarin saat 12 doktorda randevum var yarin sonucu alirsiniz dedi 1 haftadir seker cikti diye endiseleniyorum ama ha birede sekerli ne varsa onu yiyesim geliyor ve yiyorum iyimilmaz: ben artik her iki haftaya bir doktora gidecegim yarin rahim boyunuda ölcecek insallah degismemistir siz ölctürdünüz mu sordunuz mu doktorunuza ??
inş düşük çıkar ilkaycımmm şekerin canım benimde çarşamba günü inş kurtuluruz , bende bu gidişte sorucam servisk boyumu ölçcenizmi die aklımda unutmam inş ,seninde güsel çıkar inş canım
oyy çok çıkmış işallah çabucak normale döner
insallah tatlim ALLAH in izni ile bu durumuda atlatiriz
evet su içiyorum bünyem alışık pek dokunmuyo bana dondurma bebek için endişelendim vazgeçemiyorum ama dondurmadan :kedi:
işallah iyi çıakr canım sonucun
rahim boyumu ölçülcek benim doktor hiç bahsetmedi böyle bişiden
cuma akşamı gidicem belki bahseder ne işe yarıyoymuş rahim boyu
ayy o ne be o kadar az da kirazmı yenir bzim şekerimiz öle çok yüksek çıkmadı henüz yani başlatmasınlar dietinden haaa alla alla yaaaaaa:mymeka:
canim rahim boyunu bu aylarda ölcüyor doktorlar bebek buyudukce ve haftalar ilerledikce rahim boyu kisaliyormus , 4 cm normali ama 2.5 cm dustugunde tehlikeliymis yani doguma heran hazirlik yapiyormus o zamanda doktor tavsiyesine gore hareket etmek gerekiyormus istirahat gibi erken dogum olmamasi icin
:roflol::roflol::roflol: süpermiş yaa sayıpdamı koyyo önüneAhhh handan ahhhh kocalarımız hafiye oldu desene sabahta benimki mutfakta kiraz sayıyor 15 tane kiraz koymuş poşete kalan sekizide akşama yersin diyoo işimiz var canım
artık yaptığımız hesaplara bak :roflol::roflol: nerden ne çıakrtıpda fazla yesek diye uğraşçca bundan sonraya simdi 8 9 kiraz derken bir salkimda 2 tane oluyor genelde o sekilde ikimi sayiliyor 1 mi peki..eger ikiyse o zaman 4 cift kiraz yemis oluruz...
ay efet yaa meywesiz naapcazz..onu yeme bunu yeme:umursamaz:
:umursamaz:
bişe olmass peşinden ılık su iç boğazın şişmesin canım..ama şekerli ya kilo yapar kanımca
ilkay rahim boyu için alttanmı muayene olunuyor.
:roflol::roflol::roflol: süpermiş yaa sayıpdamı koyyo önüne
artık yaptığımız hesaplara bak :roflol::roflol: nerden ne çıakrtıpda fazla yesek diye uğraşçca bundan sonra
ay yapsın yapsın bana kilo yapsın :kedi:
selam kızlar nabersinizzzz bakimm keyifler bebecikler nasıllar oynaklarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?