2009 Ekim Anneleri

kızlar bu kocalar bizi böyle görünce şoka girdilerya daha fazla kg almayalım doğumdan sonra eski halimize dönelim istiyolar.soruncada olurmu hayatım sen böylede güzelsin derler.bizimkide neyi abartsam önümden çeker.ama kiraz serbest sanıyo yarım saat öncesine kadar bende öyle sanıyordumkaydirigubbakcemile3

ayy o ne be o kadar az da kirazmı yenir bzim şekerimiz öle çok yüksek çıkmadı henüz yani başlatmasınlar dietinden haaa alla alla yaaaaaa:mymeka:

oyy böyle yaz ayı yaz ayı meyve yemedne durmak işkence gibi olur herhalde
ay efet yaa meywesiz naapcazz..onu yeme bunu yeme:umursamaz:

:roflol: :roflol: ye canım ye valla bütün yeme haklarını elinden alıyorlar :mymeka: terbüyesiz doktorlar
seninki iyi çıkar canım inş.
iişallaah kuzum yaa

kızlar dondurma tüketiminiz nasıl ben her akşam yiyyorum acaba soğuk bebeğe zarar verrmi diyede düşünüyorum hep :icecream:
bişe olmass peşinden ılık su iç boğazın şişmesin canım..ama şekerli ya kilo yapar kanımca

canım iişallah yoktur bi problem sonuçlarında..yok anam ölçtürmedim hiçbiyerimi

ilkay canım bana 100 mg yapmadı gerek görmüyorum dedi sadece diyet yapmamı söyledi işte
ama benim doktorum değildi benim doktorum izindeymiş gelince bana 100 mg yaptıracağına eminim çok pimpirikli kadın çünkü
ılkay canım inş. senin sonucun güzel çıkar canım uğraştırmaz seni.

canim rahim boyunu bu aylarda ölcüyor doktorlar bebek buyudukce ve haftalar ilerledikce rahim boyu kisaliyormus , 4 cm normali ama 2.5 cm dustugunde tehlikeliymis yani doguma heran hazirlik yapiyormus o zamanda doktor tavsiyesine gore hareket etmek gerekiyormus istirahat gibi erken dogum olmamasi icin

ayy o ne be o kadar az da kirazmı yenir bzim şekerimiz öle çok yüksek çıkmadı henüz yani başlatmasınlar dietinden haaa alla alla yaaaaaa:mymeka:

Valla kendi doktoruma görünene kadar biraz dikkat edeceğim canım nasılsa 100 mg yaptırır oradan çıkan sonuca göre yönlendirir beni. yoksa böyle sayılı meyve yemek hiç hoş değil saçma yani :umursamaz: hem sınırda görüyorum diyorr hemde 9 kiraz ye diyo bana delü doktor :mymeka:

arkadaşlar bu şeker problemi bendede çıktı.önce 81 şekerli suyu içince 153 çıktı.doktor 100lük istedi ondan sonra konuşuruz dedi.çarşamba gidiem.umarım hpimizin tahlilleri temiz çıkar.bu arada benimde cinsiyet belli değildi.oğlum olacakmış.9 yaşında bir oğlum vardı.şimdi bir paşa daha katılaak ailemize inşallah.doktor kasılmaların var dedi dikkatli olmalıymışım.kasılma erken doğum habercisi galiba.inşallah bu günleri sağ salim atlatıp yavrularımıza kavuşuruz.

Not ettim canım ilk muaynemde soracağım bunu teşekkürler canım Şeniz

Ahhh handan ahhhh kocalarımız hafiye oldu desene sabahta benimki mutfakta kiraz sayıyor 15 tane kiraz koymuş poşete kalan sekizide akşama yersin diyoo işimiz var canım
:roflol::roflol::roflol: süpermiş yaa sayıpdamı koyyo önüne

ya simdi 8 9 kiraz derken bir salkimda 2 tane oluyor genelde o sekilde ikimi sayiliyor 1 mi peki..eger ikiyse o zaman 4 cift kiraz yemis oluruz...
artık yaptığımız hesaplara bak :roflol::roflol: nerden ne çıakrtıpda fazla yesek diye uğraşçca bundan sonra

ay efet yaa meywesiz naapcazz..onu yeme bunu yeme:umursamaz:
:umursamaz:

bişe olmass peşinden ılık su iç boğazın şişmesin canım..ama şekerli ya kilo yapar kanımca

ay yapsın yapsın bana kilo yapsın :kedi:

yediverencim maşallah paşanaaa bi paşa daha demek çok sevindm

benimde 144 çıktı canım 100 mg yapıalcak inş düşük çıkar hepimizin

ilkay rahim boyu için alttanmı muayene olunuyor.

evet canim en guvenilir olmasi icin alttan ölcüyor hem rahim boyunu hemde esneme olup olmadigina bakiyor , bunu herzaman yapmiyorlar doktordan mutlaka yapilmasini isteyin bence , eger bakip normal derse sorun yok zaten ilerki aylarda kendiliginden bakacaktir dikkatli olmakta yarar var alttan bakarken hem vijinal enfeksiyon varsada gorebiliyor baska turlu bilemiyorlar

sorma yaa hatta iki ciftkiraz tek sayiliyorsa onlarin uclu olanlarindan secip yeriz artik bir tane fazla olsun diye:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…