zuzucum,zeytincim,elalı ve handancım teşeküürler kızlar ilginize... Darısı görmeyen arkadaşlarımıza.Allahın izniyle 9 ay boyunca güzel ve sağlıklı günler paylaşıp bebişlerimizi kucağımıza alıcaz.
zuzucum,zeytincim,elalı ve handancım teşeküürler kızlar ilginize... Darısı görmeyen arkadaşlarımıza.Allahın izniyle 9 ay boyunca güzel ve sağlıklı günler paylaşıp bebişlerimizi kucağımıza alıcaz.
merhaba kızlar nasılsınız bakalım...ben dün çok kötüydüm..istifra ettm akşam ve bütün yüzüm kızamık oluş gibi kırmızı kırmızı nokta oldu...çok zor istifra ediyorum bütün damarlarım çatlıyo....inşallah bu son olur...
merhaba kızlar nasılsınız bakalım...ben dün çok kötüydüm..istifra ettm akşam ve bütün yüzüm kızamık oluş gibi kırmızı kırmızı nokta oldu...çok zor istifra ediyorum bütün damarlarım çatlıyo....inşallah bu son olur...
zeynepcim sorma benimde bigünüm diğerine uymuyo...
haftasonu bende bulantı namına en ufak bişey yoktu, ama bugün saatin çalmasıyla birlikte midem kaynamaya başladı veeee kafamçokkarıştı
bende kusarken çok zorlanıyorum içim dışıma çıkıcak gibi oluyo, bazen bebeğime bişey olur diyede korkuyorum:çok üzgünüm:
ama yüzünde oluşan kızamıkçıklar hakkında bi bilgim yok cnm, inşallah geçici bişeydir...
yaa ben bugün ölee bi hapşırdımki sanki kasığımda bişey oldu bebeğime bişey olmamıştır dimi:1no2:
kızlar çok kötü yaa....daha çok şükür ki kusmam olmadı..sizin de biter inşallah..
bişe olmamıştır elalıcım,korkma sen
güzelim benim sat 01 ocaktı..02 şubatta kan testi yaptırdım 669 çıktı..
zuzucum maşallah sana ve bebeğine
kusmanın olmaması çok güzel benimki 6. haftada başlamıştı ve geneldede 6. haftada başlarmış, heralde sen kusmadan atlatacaksın ne güzelyerimseniben
inşallah dediğin gibi bişey olmamıştır meleğime:Saruboceq:
ben adet gunu yaptırmıstım kan testini.1257 cıkmıstı :1shok:
doktora sordugumda degerlere takılı kalma dedi ve ikiz deil
zeynepcim sorma benimde bigünüm diğerine uymuyo...
haftasonu bende bulantı namına en ufak bişey yoktu, ama bugün saatin çalmasıyla birlikte midem kaynamaya başladı veeee kafamçokkarıştı
bende kusarken çok zorlanıyorum içim dışıma çıkıcak gibi oluyo, bazen bebeğime bişey olur diyede korkuyorum:çok üzgünüm:
ama yüzünde oluşan kızamıkçıklar hakkında bi bilgim yok cnm, inşallah geçici bişeydir...
yaa ben bugün ölee bi hapşırdımki sanki kasığımda bişey oldu bebeğime bişey olmamıştır dimi:1no2:
arkadaşlar,geçmiş olsun hepinize..malum kusmalar falan..ama kusma vs. olmasa da endişe etmeyin..benim ilk 3 ay hiç mide bulantım olmadı..sadece mide yanması vardı bende...
ama olsa da bebeğinize adapte edin kendinizidüşünsenize 7-8 ay sonra sonra kucağınıza alacağınız o minik beden için herseye değmez mi? onun hayali belki azaltır bulantılarınızı,yorgunluğunuzuyerimseniben
bu arada kendimden bahsediim di misırnaşık şey
2.5 yaşında bir kızım var..adı handan...artık kardeşi olsun istiyoruz ama geçen ay erken düşük yaptım..biraz beklicez sanırım:çok üzgünüm:
yerim ben o handan'ı :))) evet yaaa düçmeseydi junior tulli şimdi sende burda olacaktın bebişinle ama hayırlısı ...insallah en kısa zamanda bi kardes gelir handanıma...:Saruboceq::Saruboceq:a.s.
amin..hayırlısııyerimseniben
hayır gelmese de yeğenimle avunuruz dicem ama böyle uzaktan uzağa da avunulmaz kimirmirmirmir siz iyisi mi buraya taşının:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?