herkese slm aleyküm bende şubat yirmide öğrendim hamile olduğumu :dance: son adet tarihim 31 aralık.benim geç döllenme falan oldu galiba.adetlerim düzensiz kan testinde değerim 542 çıktı dr 2-3 haftalık falan dedi.ama daha bebeği göremedik.o yüzden kaç haftalık olduğu konusunda bir bilgim yok.12 martta bebişi görcez inşallah. takvimimde 8 haftalık gibi gözüküyo düzelticez inşallah.
Rabbim kalbine gore versin.. inş. en kısa zamanda bebiş haberlerini verirsin bizearkadaşlar,geçmiş olsun hepinize..malum kusmalar falan..ama kusma vs. olmasa da endişe etmeyin..benim ilk 3 ay hiç mide bulantım olmadı..sadece mide yanması vardı bende...
ama olsa da bebeğinize adapte edin kendinizidüşünsenize 7-8 ay sonra sonra kucağınıza alacağınız o minik beden için herseye değmez mi? onun hayali belki azaltır bulantılarınızı,yorgunluğunuzuyerimseniben
bu arada kendimden bahsediim di misırnaşık şey
2.5 yaşında bir kızım var..adı handan...artık kardeşi olsun istiyoruz ama geçen ay erken düşük yaptım..biraz beklicez sanırım:çok üzgünüm:
selam arkadaşlar,
Benim daha önce mide bulantılarım hiç yoktu... iki üç gündür sürekli bulanıyor...
Bir gün dışarı çıkp 6-7 saat dışarıda kalsam, ertesi gün dayak yemiş gibi hiç dinlenmeden uyanıyorum. ve 4-5 gündür çok asabiyim. her şeye sinirlenebiliyorum... her şey batıyor sanki... bütün gün tvnin karşısında aptal aptal yatasım var.... benim gibi olan birileri var mı ? benneyaptımki
ben aydın da yaşıyorum kuşadasına 10 dak . uzaklıktayız didime de 30 dak. bence güzelçamlının denizi didimden bin kat daha iyidir.koyları çok güzel kesinlikle tavsiye ederim ben havalar ısınmaya başladığı andan itibaren soluğu her hafta sonu denizde almayı planlıyorum dilerim doğuma ve kiloma faydası olur
burc club hakkinda bir suru olumsuz sikayet duydum okudum acuikcasi bir onyargim olustu.
nurefsann canım bende tesettürlüyüm geçen yaz izmir selçukta burc club ' a gittik tavsiye ederim canım gayet güzeldi canım tavsiye ederim .
Havuz girmeyi bende düşünmüyorum bebişlerimiz için tehlikeli olabilir.en iyisi deniz.
bilgi icin sagol ..ben bunu bu haftaki randevumda sorayim doktora beni demir eksikligi degilde folimzuur (folikasit)eksikligi korkutuyor.
Günaydinnn merhaba arkadaslar , bugun erken kalktim az öncede kan vermeye gittim , geldim kandaki demiri kontrol icin , hamile kalmadan önce bende demir eksikligi vardi 2 ünite demir almistim damardan 1 ay sonra da simdi kontrol icin gittim , bu arada sizleride bilgilendirmek isterim hamilelik boyunca kandaki demirin en 12 olmasi gerekiyormus eger dusuk olursa anne karnindaki bebegi dogduktan sonrada yuksek tansiyon riski tasiyormus aman buna dikkat edin , her ay mutlaka kontrol ettirin kaydirigubbakcemile2Şeniz
coookk avantajlisin kacinci kaftandasin bilmiyorum ama 7.haftaya kadaer bende ayni senin gibiyim ama bu hafta cok zir geciyor 2gundur meyve biole yesem cikartiyorum
cok zor ins.senin basina gelmez.diger husustada cok haklisin su zamanda ki biz hamioleler modern :)hamileleriz.psikolojik mi bilmiyorum ama surekli uyumak ve hicbirsey yapmamak istiyorum birde simdi sarttlar aleyhimizde gelisiyor hava kirliligi ,hormonlu yiyecekler keza su kirliligi bence bunlarda birer etken olabilir..
:)) canim benim ya benimde bulantim olmadi hic yani yogun derecede , en fazla 2-3 defa bulantim oldu ve istifar ettim bu yonden rahatim acaba ne kadar avantajliyim bilmiyorum , yanliz bende uyusuk , halsizim bir is yapmak istemiyorum , hamile kaldigimdan beri dogru durust ev isi yapamadim esim yardim ediyor sagolsun isten gelince , nedense artik hamileliklerde tuaflasti dunyami degisiyor yoksa insanlardaki saglik sorunlarimi artti bilmiyorum , eskiler anlatinca sasiriyorum eskiden hamile kadinlar bizler gibi degilmis yazik tum gun is guc hic durmadan calisan kadinlar ustelik evde yemek kayin valide kayin baba cocuklar vs hic durmazlarmis ve buna ragmen bebeklerini dunya ya getirirlermis , belki biraz psikolojik bizimkisi belki biraz fazla hamilelik kaprisi ne derseniz iste :))) ama az kaldi surda 3 ay demeye sabir edelim hayirlisi olsun kaydirigubbakcemile5:CüvCüv:
canim ben daha hic doktora gitmedimne kan testi ne birsey hic birsey yok ilk randevum 4martta bekliyorum onda da ultrason olmayacak burda en erken ultrason 17.haftadaymis
Esma en son sen kaldin sanirim :)) sende hayirlisi ile duy bebeginin kalbinide gel o heyecani sende tat bugun, sizin ilk randevulariniz sanirim , benim 2 hafta sonra ikinci randevum var ayin 16 sinda insallah hayirlisi bakalim:CüvCüv:
merhaba kızlar nasılsınız bakalım...ben dün çok kötüydüm..istifra ettm akşam ve bütün yüzüm kızamık oluş gibi kırmızı kırmızı nokta oldu...çok zor istifra ediyorum bütün damarlarım çatlıyo....inşallah bu son olur...
gel çömez hamişş gell,annaşıldı işimiz war senlenn lülülülülülü herkeste herşey aynı olmaz..miden 9 ay bulanadabilir hiç bulanmayadabilir..iştah başta kesiliyo..bisiklet konusuna gelincek,zorlama kendini bence..mesela doktorum sadece yürüyüşe izin werdi bana..bisiklet zorlar be cicim..sen bilirsin ama dikkat et..
ee sıradaki soru nee kaydirigubbakcemile3 yerimseniben
arkadaslar benim son adet tarihim 28 ocak..
sizce ekim annesimiyim kasım mı :)
selam kızlarr..esma gözün aydın canımm..biz de doktordan geldik teyzeleri..minnoşum 2 cm olmuş kaydirigubbakcemile3 çok şükür yolunda herşey..2 hafta soora yine gitcez..siz nasısınız..bebikler nasıı
Moralim cok bozuk kizlar, doktor bulamiyorum koskoca kanadanin ünlü sehrinde. Nereyi aradiysam doktorlar çok dolu yeni hasta kabul etmiyor diyorlar. Daha hiç doktora görünmedim, bebek varmi, bos kesemi, dis gebelikmi, kalbi atiyormu...kafayi yicem bu gidisle depresyona girecegim ne yapacam ben yaelimde sadece kan tahlili raporum var okadar. Offffff
herkese slm aleyküm bende şubat yirmide öğrendim hamile olduğumu :dance: son adet tarihim 31 aralık.benim geç döllenme falan oldu galiba.adetlerim düzensiz kan testinde değerim 542 çıktı dr 2-3 haftalık falan dedi.ama daha bebeği göremedik.o yüzden kaç haftalık olduğu konusunda bir bilgim yok.12 martta bebişi görcez inşallah. takvimimde 8 haftalık gibi gözüküyo düzelticez inşallah.
nurefsann kabızlık için kuru kayısı ye canım sabahları aç karna ve çıkamadığın her zaman 3-4 tane at ağzına yarım saat sürmez wc desin benimde çok oldu da DENENMİŞTİR :))
yaa benim canım tursu cekiyor hemde acı felan farketmez :)) normalde o kadar sevmezdimm kıslarr
hani cinsiyet tahmini yaparlar felan sunu cekerse şu olur die canımız tursu isterse veya istemezse cinsiyeti ne olur derlerdibende aksine tursuyu cok severdim ama simdi goresim bile gelmiyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?