2009 Ekim Anneleri

herkese slm aleyküm bende şubat yirmide öğrendim hamile olduğumu :dance: son adet tarihim 31 aralık.benim geç döllenme falan oldu galiba.adetlerim düzensiz kan testinde değerim 542 çıktı dr 2-3 haftalık falan dedi.ama daha bebeği göremedik.o yüzden kaç haftalık olduğu konusunda bir bilgim yok.12 martta bebişi görcez inşallah. takvimimde 8 haftalık gibi gözüküyo düzelticez inşallah.

HOSGELDIN YAZGULUM , TEBRIK EDERIM ALLAHIM TAMAMINA ERDIRSIN INSALLAH BEBEGINI SAGLIKLI BIR SEKILDE KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN kaydirigubbakcemile5:CüvCüv:

Rabbim kalbine gore versin.. inş. en kısa zamanda bebiş haberlerini verirsin bize

teşekkür ederim arkaaşlarım.rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasipetsin inşallah.ben göremedim dah abebişimi sizce erkenmi görememem.dr gittiğimde sadece keseyi gördük aşağı yukarı 3 haftalık falandı.kasıklarımda sancılar var.hep tedirginim.beş senedir meleğimin beni bulmasını bekliyorum.inşallah kötü sonuçlanmaz hamişliğim.allaha emanet olun.

ıyı aksamlaar arkadaslar.. yazgülüm hosgeldın allah tamamına erdırsın..şu kalbini birde ben duysaydım bebeişimin hayısrlısıyla... benım mıde bulnatım devam edıyor ama bırgun asırı dıger gün cok hafif benımkı farklı anlamadım gıttı

evet canım senin gibi olan birisi var oda benim...hatta ben işi büyütüp kendime tv nin karşısında yastık ve battaniyeden oluşan bir yatak takımı bile yaptım hep orda duruyolar çünkü hep yatıyorum sarhoş gibiyim...)))))))) bazen işi abartıp gece bile orda uyuyorum eşimede bana dokunma burda uyuyayım diyorum...ne olacak bu halimiz bilmem sinir bazen bendede aşırı şekilde oluyo malesef...

tesekkur ederim bilgi icin .bir kac sorum var sana ozel mesajla yollayacagim ins..

Moralim cok bozuk kizlar, doktor bulamiyorum koskoca kanadanin ünlü sehrinde. Nereyi aradiysam doktorlar çok dolu yeni hasta kabul etmiyor diyorlar. Daha hiç doktora görünmedim, bebek varmi, bos kesemi, dis gebelikmi, kalbi atiyormu...kafayi yicem bu gidisle depresyona girecegim ne yapacam ben ya elimde sadece kan tahlili raporum var okadar. Offffff

canim gecen 8aylik hamile bir ablayla tanistim ve kollarinda bahsettigin gibi nokta nokta kirmizi liklar var kizamik mi oldunuz diye sordum yok dedi HAMILELIK ALERJISI dedi
bir doktoruna sorarsin.

canim ben hollandadayim ve burda hamile kadinlar neredeyse dogurana kadar bisiklete biniyorlar basta bendede bir suphe oldu doktora sordugumda zarari yok faydasi var dedi
dusuk vitesle surdugumuz surece zorlama durumu yok..

hem ekim hemde kasim annesi olabilirsin bebisinin hizina bagli:)

arkadaslar benim son adet tarihim 28 ocak..
sizce ekim annesimiyim kasım mı :)

masallah simdi bi kuru fasulye kadar sanirim degil mi?yoka daha mi buyuk..

selam kızlarr..esma gözün aydın canımm..biz de doktordan geldik teyzeleri..minnoşum 2 cm olmuş kaydirigubbakcemile3 çok şükür yolunda herşey..2 hafta soora yine gitcez..siz nasısınız..bebikler nasıı

rezillige bak ya al hollandayi vur kanadaya...aynen sekerim bende daha hic doktora gitmedimAllah sabir versin .canim bunlari surekli ara rahatsiz olsunlar bak nasil randevu veriyorlar pesini birakma

A.S hosgeldinn hayirlisi olsun Allah ins. kucagina almayida nasip etsin

nurefsann kabızlık için kuru kayısı ye canım sabahları aç karna ve çıkamadığın her zaman 3-4 tane at ağzına yarım saat sürmez wc desin benimde çok oldu da DENENMİŞTİR :))

sagol canim ama burda kuru kayisiyi bulmam biraz zor ben bi arastirayim tatli yiyemiyorum kesinlikle,ama eksi istiyor canim.dun varya bir tane limonu tuzlayip yedim evde daha olsaydi yiyecektim :)esimi gonderdim limon almaya benim gibi as eren varmi yaaa?gecen oyle birseye as erdim ki isim vermiyeyim yaz meyvesi tuzlayi yiyebilecegin cinsten
canim habire boyle seyler istiyor tatlidan tiksiniyorum.eksi eksi eksi diyorum:)

nurefsann kabızlık için kuru kayısı ye canım sabahları aç karna ve çıkamadığın her zaman 3-4 tane at ağzına yarım saat sürmez wc desin benimde çok oldu da DENENMİŞTİR :))

yaa benim canım tursu cekiyor hemde acı felan farketmez :)) normalde o kadar sevmezdimm kıslarr

bende aksine tursuyu cok severdim ama simdi goresim bile gelmiyor:)
hani cinsiyet tahmini yaparlar felan sunu cekerse şu olur die canımız tursu isterse veya istemezse cinsiyeti ne olur derlerdi :CüvCüv: delikafadulden
ya beni cok üşüme tutuyor sizede oluyor mu?? ben hiç bu kadar üşümezdim

[tursuyu bilmiyorum genel olarak cani tatli cekerse kiz ,tuzlu eksi cekerse erkek derler.benide tutyor ama acim ya ondandir mide bos ben ondan oldugunu dusunuyorum.ayaklarim ozellikle buz gibi

QUOTE=Kalemiti;5541512]hani cinsiyet tahmini yaparlar felan sunu cekerse şu olur die canımız tursu isterse veya istemezse cinsiyeti ne olur derlerdi :CüvCüv: delikafadulden
ya beni cok üşüme tutuyor sizede oluyor mu?? ben hiç bu kadar üşümezdim[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…