Selam gececi anneler :)))
Psikolojikmidir nedir 6. haftada baslar dediler kizlar surekli kalktim biseyim yoktu ama tabi canim herzamanki gibi yine bisey istemiyordu fakat midem bulandi kosarak wc ye gittim birazda cikardim sadece su tabi mide bos((
allahim nolur cabuk gecsin istahim yerine gelsin :Saruboceq:
ama ruyamda istahim hep acik cokda guzel kahvalyilar yemekler yiyorum hep hic masadakileri geri cevirmiyorum ne is bu yaaa :bbo:
kızlar kızlar bugün doktordan geldim ve bebişimi gördüm kalp atışlarını duydum 10mm imiş normal boyutta imiş çok sevinçliyim, darısı duymayanların başına atrık.
nurefsann sen ayni anda ögrencimisin ? ben ögrenciyimde buda biraz endiselendiriyor beni. ne okuyorsun.
kızlar kızlar bugün doktordan geldim ve bebişimi gördüm kalp atışlarını duydum 10mm imiş normal boyutta imiş çok sevinçliyim, duymayanların başına atrık.
ben dil ogrencisiyim.dil kursuna gidiyorum hafta 4 gun.dersimi hep flemenkce:)
onun disindada esimin sirketinin muhasebesiye falan ilgileniyorum.sen universite ogrencisimisin?endiselenme canim hayirlisi olsun atik biraz zorlanirsin ama basarirsin
benmkıde 9mm idi. ama besıncı haftada ama kalp falan duyulmadı...zatenkızlar kızlar bugün doktordan geldim ve bebişimi gördüm kalp atışlarını duydum 10mm imiş normal boyutta imiş çok sevinçliyim, darısı duymayanların başına atrık.
merhaba kızlar ben geldim ne var ne yok kangurular off biton sınavım var nisanda çok çalışmam gerek ama midem çok bulanıyo ay hem okumak hemde bebiş beklemek ne kadar zormuş yaa
kızlar kızlar bugün doktordan geldim ve bebişimi gördüm kalp atışlarını duydum 10mm imiş normal boyutta imiş çok sevinçliyim, darısı duymayanların başına atrık.
selam arkadaşlar,
Benim daha önce mide bulantılarım hiç yoktu... iki üç gündür sürekli bulanıyor...
Bir gün dışarı çıkp 6-7 saat dışarıda kalsam, ertesi gün dayak yemiş gibi hiç dinlenmeden uyanıyorum. ve 4-5 gündür çok asabiyim. her şeye sinirlenebiliyorum... her şey batıyor sanki... bütün gün tvnin karşısında aptal aptal yatasım var.... benim gibi olan birileri var mı ? benneyaptımki
ben geldimmmm
bebişimi gördümmm kalp atışınıda gördükkAllahım sanki benim kalbim durucaktı valla çok güzel bişey yaaa o kadar hızlı atıyokii :dance:kaydirigubbakcemile2 darısı duymayan arkadaşlarımızın başınaaa:Saruboceq:
kızlar kusmak o kadarda ii bişi değil ben zaten kusamam ama yinede tehlikeli olduğunu biliorum bebeğin kalbi kusarken ve kabız olunca ıkındığımız zaman dururmuş belli zaman dilimi o yüzden dikkatli olmak gerekio sordum bi anestezi uzmanı arkadaşım var hemde hamiş o da evet hiç ii bişi değil dedi o yüzden kusunca fazla heveslenmeyin ve kusmak için can atmayın bide zorlamayın kendinizi midem bualnıo kusim filan demeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?