2009 Ekim Anneleri

bende 6 dan fazla aldim valla bu zamana kadar iyiydide bu ay biraz fazla aldim...

hiii yabanci degilmis canim cok yorulmaya gerek yok o zaman...ne var aksama bakim pastalar borekler corekler ne pisircen??:jeyyar:

canım yazmıım şimdi ne yapacağımı ama yemek ağırlıklı yapıom..pasta börek yapmıcam ..çayın yanına tatlı sonra meyva yeter sanırımm:1rolleyes:

ohhh ne güselll. Ben de ayrılmak istiyom ya işten. Evde yatcam, bebişimin eksiklerini alcam offff ama gelecek aydan önce olmassss mafoldumben

kilo alsan bi dert almasan bi dert anlamıom yaaa:bbo:bozma morelini canım alıosan bebişin için alıosun...dikkat eder doğumdan sonra verirsinnnyerimseniben[/QUOTE]

Aynen ben de öyle düşünüyorum. Şu şeker yüklemesini de hayırlısıyla bir atlatsak :icecream::icecream:

canım yazmıım şimdi ne yapacağımı ama yemek ağırlıklı yapıom..pasta börek yapmıcam ..çayın yanına tatlı sonra meyva yeter sanırımm:1rolleyes:

ohhh akşama ziyafet varr cokacimcoook Söylesen de azcık da oonar bişiyler yapıp getirse bariii. Benimkiler bu ara hep öyle yapıyoda kaydirigubbakcemile3

neden canim en erken ne zaman ayrilabilirsen ayril..sicaklar cogaldikca daha zor cunku calismak..isin neydi??

canım bakma masa başı iş, aslında çok zorlamıyo. ama hergün gelmek çok can sıkıcı, bi de aklım işte değil ki akşama kadar nette ne alsam ne yapsam diye bakınıyorum. Temmusda 1 hafta izin kullancam. Sonra ağustos 15 de falan ayrılırım heralde.
Bi de evde olunca da herkes işte oluyo ben bi başıma evde kalıyom, tek başıma da korkuyorum dışarı çıkmaya başım falan döner diye yine mesaiyi bekliyorum anlıyacağın -tatlicadiarzu-

anliyorum canim masabasi isiyse yine kolaydir benimki fabrikaydi..cok zordu...oturamiyordum butun gun kasa it makinalara bak agir seyleri kaldir paletlerin ustune koy falan...yani arada daglar kadar fark var msabasi olsa bende calisirdim 8 aya kadar..ama tabi hergun erken kalkip ise gitmek de cok can sikar haklisin...
off bilmiorum cücüm ya...dışardaydım ondandır belkimm..uykusuzum bi de...

anladim canim uyu o zaman biraz eve gitde...uykusuzluk yoruyor insani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…