bende 6 dan fazla aldim valla bu zamana kadar iyiydide bu ay biraz fazla aldim...
hiii yabanci degilmis canim cok yorulmaya gerek yok o zaman...ne var aksama bakim pastalar borekler corekler ne pisircen??:jeyyar:
kim var aksama bakim??
iyiyim sekera.s.
iyiyim canim cok iyi hemde birkac aksamdan sonra ilk defa bir gece yani bu gece rahat rahat uyudum saga sola donmeden, zirt pirt uyanmadan....isten ayrildim evdeyim babamiz gezmeyede goturecek bizi ogleden sonra:teytey::dance::dance: deymeyin keyfime bugunhihoyyyt
pöööfffffffff hiç çekilmezz-tatlicadiarzu-
sesim çıkıyoda kuşum sen sesimin çıkmadığı zamana denk geliyonnkaydirigubbakcemile3 ben 6 kilo almışım cnm doktor iyi dediyerimseniben
ohhh ne güselll. Ben de ayrılmak istiyom ya işten. Evde yatcam, bebişimin eksiklerini alcam offff ama gelecek aydan önce olmassss mafoldumben
canım yazmıım şimdi ne yapacağımı ama yemek ağırlıklı yapıom..pasta börek yapmıcam ..çayın yanına tatlı sonra meyva yeter sanırımm:1rolleyes:
bulanıyoruummmm:bbo:
neden canim en erken ne zaman ayrilabilirsen ayril..sicaklar cogaldikca daha zor cunku calismak..isin neydi??
neden sicaktandir canim yaa...:teselli:
ben gelincemi susuyon kiz yoksam:mymeka:korkuyonmu yoksa benden:jeyyar:
bulanıyoruummmm:bbo:
anliyorum canim masabasi isiyse yine kolaydir benimki fabrikaydi..cok zordu...oturamiyordum butun gun kasa it makinalara bak agir seyleri kaldir paletlerin ustune koy falan...yani arada daglar kadar fark var msabasi olsa bende calisirdim 8 aya kadar..ama tabi hergun erken kalkip ise gitmek de cok can sikar haklisin...canım bakma masa başı iş, aslında çok zorlamıyo. ama hergün gelmek çok can sıkıcı, bi de aklım işte değil ki akşama kadar nette ne alsam ne yapsam diye bakınıyorum. Temmusda 1 hafta izin kullancam. Sonra ağustos 15 de falan ayrılırım heralde.
Bi de evde olunca da herkes işte oluyo ben bi başıma evde kalıyom, tek başıma da korkuyorum dışarı çıkmaya başım falan döner diye yine mesaiyi bekliyorum anlıyacağın -tatlicadiarzu-
off bilmiorum cücüm ya...dışardaydım ondandır belkimm..uykusuzum bi de...
bulanıyoruummmm:bbo:[/QUOTE
Hala bulanmak ne zor Zuzucum. Allah sabır versin.
Ben de dün öğlen bulandım. Moralim bozuldu geri mi geliyor bulantılar diye. Ama sonra kuru ekmek yedim biraz geçiştirdim.
Sıcaklar da çok bastırdı valla.
Benim izne daha 2,5 ay var. Hem de çok yoğun bir Ağustos geçireceğiz sanki. Nasıl çalışacağım ben bu halde hiç bilemiyorum. Allah hepimize kolaylık ve sabır versin, ayrdım etsin.
zuzumm ekmek ii geliomuş yedinmi nerelerde sürrttün gene kısım:mymeka:
korkuyomm sen gelince elim ayamaa karışıyooolülülülülülülülülülülülülülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?