2009 Ekim Anneleri

Fatoş canım ne kadar çok erkek ismi varmış. Sanırsam senin bebiş erkek olsa çok zorlancaktın karar vermekte kaydirigubbakcemile3

ayhh kızlar 3. ve son trimestra geçtik biz çok mutluyumopuyorumnanaktan
kaan amca bu haftada tebrik etmiştee ordan geldi aklımaakaydirigubbakcemile3

Slm kızlar..
Kİmsecİkler yok mu yahu..???
slm canımmmopuyorumnanaktan
ayhh kızlar 3. ve son trimestra geçtik biz çok mutluyumopuyorumnanaktan
kaan amca bu haftada tebrik etmiştee ordan geldi aklımaakaydirigubbakcemile3
:lepi::lepipuyorumnanaktan
selam kizlar nasilsiniz dunden beri bakalim???
fatosum hosgeldin canim..

slm canım opuyorumnanaktaniyiyim ama çok yoğunum..akşamada misafirim varrrr..:bbo:

slm canımmmopuyorumnanaktan

:lepi::lepipuyorumnanaktan

slm canım opuyorumnanaktaniyiyim ama çok yoğunum..akşamada misafirim varrrr..:bbo:
kim var aksama bakim??
hoşgeldin mehaycım biz iyiyz sen nasılsın cücüm...
iyiyim sekera.s.
Hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın. işten ayrıldın mı artık canım

iyiyim canim cok iyi hemde birkac aksamdan sonra ilk defa bir gece yani bu gece rahat rahat uyudum saga sola donmeden, zirt pirt uyanmadan....isten ayrildim evdeyim babamiz gezmeyede goturecek bizi ogleden sonra:teytey::dance::dance: deymeyin keyfime bugunhihoyyyt

selam kızlar nabersiniz ben işler,imi bitirdim banyomu yaptım geldim şükür şimdi bide mama yeriz kızımla sonra bolbol dinlencezzz

Afiyet olsun herkese.
Biz de mamamızı yedik, şimdi içerde jimnastiğe başladık :)
Doktorumuz bu haftada 6 kilo almış olman gerekiyordu dedi. Ama ben 8 kilo almışım. Moralim bozuluyor bu duruma. Hem de iştahım öyle bir arttı ki sormayın :)
Neyse artık biraz tombik anne olucaz anlaşılan :)

selam kızlar nabersiniz ben işler,imi bitirdim banyomu yaptım geldim şükür şimdi bide mama yeriz kızımla sonra bolbol dinlencezzz
ooo ne güzel bende evi temizledim...akşam için hazırlık yapıom bir yandanda...oğluşum ve kıjımla yemeğimizi yedik...:1rolleyes:sana ve prensesine afiiyet olsun canımmmopuyorumnanaktan

kilo alsan bi dert almasan bi dert anlamıom yaaa:bbo:bozma morelini canım alıosan bebişin için alıosun...dikkat eder doğumdan sonra verirsinnnyerimseniben

bende 6 dan fazla aldim valla bu zamana kadar iyiydide bu ay biraz fazla aldim...
canım kayınvaldemgil ve görümcemgil gelecekler akşamaaaa.....

hiii yabanci degilmis canim cok yorulmaya gerek yok o zaman...ne var aksama bakim pastalar borekler corekler ne pisircen??:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…