evet canım yaa yaptırınca en az 1.5 ay diyolar bize de. Biran önce karar verip şipariş vermek lazım galiba. Benim aklımı boyasız masif mobilyalar var, onlar karıştırdı. zararlı olur bebek için falan dediler, onlar fazla doğal duruyo düz ağaç yani. Nasıl yapsak karar vremedik. Seninki nasıl bişey canım. Yani malzemesi fala biliyomusun. Üstünde boya olcak mı. Yani ağacı tamamen kapatan bi boya.
Çok sordum ama :kedi:
düzende yaptıracaksan limon almana gerek yok yanına....limonata gibi zaten miden bulanmıyor....8 lira...
kurşunsuz lake boya yapılacak mdf üzerine.....masif olanlar çok pahalı üstelik...
ben umut ve mert ismini cok begeniyorum
kızlar ben geldim hastanedeydim dün beni kedi tırmaladı doktor enfeksiyon hastalıkalrına yolladı alalhtan doktor tırmalamadan bi şey olmaz ama 7 gün kediyi gözlem altında tutun dedi biz genelde ısırmalarda aşı yapıyoruz dedi buda kulağına küpe olmuştur dedi bende doğruana kadar kediye yaklaşmam dedim umarım bi şey olmaz akşam uyku uyumadım offfffffff :Saruboceq:
SİDİKLİ FATOŞ HOŞGELDİN AJKIMMMM kaydirigubbakcemile3
Mert ismini ben de çok beğeniyorum canım. ama benim kocişin 1 tane yeğeni var zaten, ona da gitmiş mert ismini koymuş :mymeka: Diyorum şimdi bul bakalım ne koycas yeğeninine vermişin güselim ismi.
evet canım 3.5 tan aşağı fiyat vermiyolar, üstelik büyük adam mobilyası gibi duruyo. ama adam öyle bi anlattı ki sanki diğerlerinde yatsa çocuk allah korusun hemen kanser olacak. Zayıf noktaları biliyolar sanırım onun için öyle yapıyolar.
Başka yerlerde baktım canım 2 civarına tam oda takımları var çok güzel, hatta bazıları halı ve perdeyi de katıyo. İyi mi sence fiyatları
kızlar ben geldim hastanedeydim dün beni kedi tırmaladı doktor enfeksiyon hastalıkalrına yolladı alalhtan doktor tırmalamadan bi şey olmaz ama 7 gün kediyi gözlem altında tutun dedi biz genelde ısırmalarda aşı yapıyoruz dedi buda kulağına küpe olmuştur dedi bende doğruana kadar kediye yaklaşmam dedim umarım bi şey olmaz akşam uyku uyumadım offfffffff :Saruboceq:
arkadaşlarım sitelerde bebekom diye bir mağazadan 2500 tl lik takımı 1600 nakite aldılar...mutlaka dolaş ama çok güzel moıdeller var..
sanırım bizim bebişin adı mert can olacak....
iyiye almışlar canım not aldım bebekom. zemuszemus
ben de mert efe istiyodum. Soyadımız can da sadece efe çok kısa oluyo. Baran efe yada ömer efe nasıl kızzlar ne dersiniz. Baran ismi sonradan sorun olur mu acaba CADIARZU
sağolasın canım evet benim yani annemlerde kalıyorduyasemin geçmiş olsun canım tırmalayan kedi senin miydi
ay benim kedi fobim var kediye dokunamıyorum bırak dokunmayı yaklaşamıyorum yanına
sağolasın tatlım bugün biraz daha iyimiş üşüttüğü için balgam çıkarıyormuş bugün iyileşir inşallah:Saruboceq:Geçmiş olsun canım. Kedin hastalanmıştı bi de demi. O nasıl oldu iyileşti mi
geçmiş osun yasemincim:teselli:
dikkat et kendine ben işte bu yüzden ne kediye ne köpeğe yaklaşabiliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?