2009 Ekim Anneleri

kurşunsuz lake boya yapılacak mdf üzerine.....masif olanlar çok pahalı üstelik...

düzende yaptıracaksan limon almana gerek yok yanına....limonata gibi zaten miden bulanmıyor....8 lira...

aaaa ne kadar ucuzmuş canımm. Paraları bayılmaya alıştık ya bu ucuz geldi şimdi. Ben bayındır hast. tahlillerimi veriyorum. Düzene yolluyo onlar da. Bakalım hastane ne kadar alcak benden öğrendiğim iyi oldu kaydirigubbakcemile3

kurşunsuz lake boya yapılacak mdf üzerine.....masif olanlar çok pahalı üstelik...

evet canım 3.5 tan aşağı fiyat vermiyolar, üstelik büyük adam mobilyası gibi duruyo. ama adam öyle bi anlattı ki sanki diğerlerinde yatsa çocuk allah korusun hemen kanser olacak. Zayıf noktaları biliyolar sanırım onun için öyle yapıyolar.
Başka yerlerde baktım canım 2 civarına tam oda takımları var çok güzel, hatta bazıları halı ve perdeyi de katıyo. İyi mi sence fiyatları

kızlar ben geldim hastanedeydim dün beni kedi tırmaladı doktor enfeksiyon hastalıkalrına yolladı alalhtan doktor tırmalamadan bi şey olmaz ama 7 gün kediyi gözlem altında tutun dedi biz genelde ısırmalarda aşı yapıyoruz dedi buda kulağına küpe olmuştur dedi bende doğruana kadar kediye yaklaşmam dedim umarım bi şey olmaz akşam uyku uyumadım offfffffff :Saruboceq:
SıDıKLı FATOŞ HOŞGELDıN AJKIMMMM kaydirigubbakcemile3

yavrummmmmmmmmmm hosbuldukkkk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Mert ismini ben de çok beğeniyorum canım. ama benim kocişin 1 tane yeğeni var zaten, ona da gitmiş mert ismini koymuş :mymeka: Diyorum şimdi bul bakalım ne koycas yeğeninine vermişin güselim ismi.

ahahahaha

yasemin geçmiş olsun canım tırmalayan kedi senin miydi
ay benim kedi fobim var kediye dokunamıyorum bırak dokunmayı yaklaşamıyorum yanına

arkadaşlarım sitelerde bebekom diye bir mağazadan 2500 tl lik takımı 1600 nakite aldılar...mutlaka dolaş ama çok güzel moıdeller var..

Geçmiş olsun canım. Kedin hastalanmıştı bi de demi. O nasıl oldu iyileşti mi

arkadaşlarım sitelerde bebekom diye bir mağazadan 2500 tl lik takımı 1600 nakite aldılar...mutlaka dolaş ama çok güzel moıdeller var..

iyiye almışlar canım not aldım bebekom. zemuszemus

sanırım bizim bebişin adı mert can olacak....

ben de mert efe istiyodum. Soyadımız can da sadece efe çok kısa oluyo. Baran efe yada ömer efe nasıl kızzlar ne dersiniz. Baran ismi sonradan sorun olur mu acaba CADIARZU

umut, mert, alp, alper, alperen, mertcan, ufuk, sezei, ilhan,irfan, tarik, arif, erdem, arda, atakan, berk, berke, baris, batuhan, baran, tolga, utku, bedirhan, ilhan, berkan, boran, burak, can, demir, efe, ege, enes, emre, emrah, eray, ercan, eren, erhan, ferit, furkan, firat, göktan, hakan, hamit, harun, ilker, irfan, kaan, kagan, karahan, karan, kartal, kemal, kenan, kerim, kirhan, koray, koral, melih, meric, murat, okan, okay, olcay, onat, onur, orkan, orhan,

geçmiş osun yasemincim:teselli:
dikkat et kendine ben işte bu yüzden ne kediye ne köpeğe yaklaşabiliyom

canım benım canım paşamın adı emirbaran ve bu sene okula baaşlıycek hiç sorun olmaz ve bence çok guzel

yasemin geçmiş olsun canım tırmalayan kedi senin miydi
ay benim kedi fobim var kediye dokunamıyorum bırak dokunmayı yaklaşamıyorum yanına
sağolasın canım evet benim yani annemlerde kalıyordu
Geçmiş olsun canım. Kedin hastalanmıştı bi de demi. O nasıl oldu iyileşti mi
sağolasın tatlım bugün biraz daha iyimiş üşüttüğü için balgam çıkarıyormuş bugün iyileşir inşallah:Saruboceq:

sarp, serhan, serkan, sezer, sezai, sehzade, taner, tan, tamer, tekin, Toprak, turan, türker, ugur, yavuz, ural, ümit, Vedat,, Sedat, Selman, Volkan, Zafer, ersin, ertan, tan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…