2009 Ekim Anneleri

meraba kızlar, bizde şimdi geldik kocişimle kuoföre gittik saçlarımızı kestirdik.. dışarsı çok sıcak 40 derece...

dandanım benim kızımlaa şarkımız yokdaa hanii şu türkcell reklamı varyaa babası kızınaa HAYDİİ DÖNN GÜZEL KIZIMM diyoya o reklamı sefiyomm, duygulanıyommopuyorumnanaktan

cicekim krem aldim ben ismini bilmiyom ama.
kaldirinca gögüsleri yukari altlari kipkirmizi krem sürmeye basladim etkisini gösteriyor. cok sistiler patlicak gibi duruyorlar ((

cicekim krem aldim ben ismini bilmiyom ama.
kaldirinca gögüsleri yukari altlari kipkirmizi krem sürmeye basladim etkisini gösteriyor. cok sistiler patlicak gibi duruyorlar ((

ya benim göğüslerim çok az büyüdü acaba bi anormallikmi var ben de baksana sizinkiler pişik bile olmuş nasıl oluyo anlamadım

dandanım benim kızımlaa şarkımız yokdaa hanii şu türkcell reklamı varyaa babası kızınaa HAYDİİ DÖNN GÜZEL KIZIMM diyoya o reklamı sefiyomm, duygulanıyommopuyorumnanaktan

ben de babişimi düşünüp düşünüp ağlıyorum..mafoldumbenbabam sölüo sankim bana..seemiorum o reklamı..
:umursamaz:
Canım geçmiş olsun bu konuda asıl koca memikli arkadaşlar san akıl versin ben çakma koca memikliyim ama pudra sür diyeceğim belki işe yarar
Koca memikliler arkadaş pişik olmuş akıl verin nannnnnn

minnacık benimkisiler bişiy diyemem bennzemuszemus

ben de babişimi düşünüp düşünüp ağlıyorum..mafoldumbenbabam sölüo sankim bana..seemiorum o reklamı..
:umursamaz:

minnacık benimkisiler bişiy diyemem bennzemuszemus

AJKUMM GÜNEŞ BAŞINA GEÇTİ KANIMCAA ÇOK DUYGUSAL GÖRDÜM SENİİ:smiley-cool:
AMAA ADAM ÇOK ACIKLI SÖLÜYOO WALLA

çok güselmiş elam bence tam kızın ve seni anlatan bi şarkı gözlerim doldu:kedi:

o adamın oglu öldü ya geçenlerde bende her gördügümde o reklamı duygulanıom üzülüom adama

kızlar size bişey daha sorcam bu sayfada yazılan en son mesajı nasıl okuyosunuz benim o mesajı görebilmem için ya bişeyler yazıp göndermem gerekiyo ya da bi önceki sayfaya gidip gelmem. sizdede böyle mi yaaaaaaaaaaaaa

çok güselmiş elam bence tam kızın ve seni anlatan bi şarkı gözlerim doldu:kedi:

o adamın oglu öldü ya geçenlerde bende her gördügümde o reklamı duygulanıom üzülüom adama

:1closedeyes::1closedeyes:::1closedeyes:

ciddimis kıss bilmiyodumm öle oldunu sefmiyom iştee bidaaa:gitme: o reklamıısenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…