süpermiş sennikidekaydirigubbakcemile3kıslar bende bi şarkı buldum nasıl fikrinizi alayım dedim.
mahsun kırmızıgül bebeğim benim..
çok güsel onuda çok seviom arada sölüom oglumaopuyorumnanaktanben seyi cok begeniyorum candan ercetinin HOSGELDIN MELEGIM
kızlar size bişey daha sorcam bu sayfada yazılan en son mesajı nasıl okuyosunuz benim o mesajı görebilmem için ya bişeyler yazıp göndermem gerekiyo ya da bi önceki sayfaya gidip gelmem. sizdede böyle mi yaaaaaaaaaaaaa
kızlar size bişey daha sorcam bu sayfada yazılan en son mesajı nasıl okuyosunuz benim o mesajı görebilmem için ya bişeyler yazıp göndermem gerekiyo ya da bi önceki sayfaya gidip gelmem. sizdede böyle mi yaaaaaaaaaaaaa
süpermiş sennikidekaydirigubbakcemile3
çok güsel onuda çok seviom arada sölüom oglumaopuyorumnanaktan
yenile yapman gerekio sürekli canım f5 yap
F5 ' e bas tatluuuummmmmmmmmmmm
F5e bas sayfa yenleniyo ajkımmzemuszemus
f5'e bas canım sık sık..sayfa yenilenir görürsün
çiçeekk seferber olmuşus yafrum hepimiss kaydirigubbakcemile3
Ben de sayfayı yeniliyorum canım yoksam görünmüyo
kaydirigubbakcemile3hakkaten haa en geç de ben ayılıp cevap yazmışım kaydirigubbakcemile3
zuzum bizee herkese cevap yazmıyo diyenler utansınn:roflol::roflol::roflol:
elam, pembem,handancım,zuzum fatoşum çok sağolun yaaa
evet o yüzden şu suratlardan gönderiyom arada. kafamçokkarıştı
ben soru sorunca böyle seferber olup cevaplamıyorsunuz ama :dilcikar:
hiç kapris yapmadın nann içimden geldii birde ben yapayım birkerecik. benim neyim eksik
ben soru sorunca böyle seferber olup cevaplamıyorsunuz ama :dilcikar:
hiç kapris yapmadın nann içimden geldii birde ben yapayım birkerecik. benim neyim eksik
MEMİKLERİNNN:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?