2009 Ekim Anneleri

benimkiler büyüktü zaten simdi biraz daha büyüdüler önnceden büyük olduklari icin biraz daha büyüdükleri zaman baya büyümüs oldular. damarlar felan cikti ortaya. gögüslerim yapisiyo tenime arada onlari havaya kaldirip havalandiriyom

tamam soruyorum sizin memikleriniz neden bukadar büyük hadi cevaplayın hadi hadi :umursamaz:

benim anneminki de böyle yaa sanırsam ondan kaydirigubbakcemile3
Ha bu arada pişik olayını soran kimdi, benim altı değil ama ikisinin arası pişik oluyo, ananem gibi peçete koymaya başladım, çok utanıyorum :kedi:

Benim anneminde göğüsleri büyük canım ama ben sanırsam babama benzemişim

Benimkinde damarların yanında bi de çatlaklar var. Çok sinir oluyorum, hiç görmek istemiyoru. Üstelik şimdi bebek olunca olur olmaz herkesin içinde açıp emzirmek gerekcek mafoldumben

Benimkinde damarların yanında bi de çatlaklar var. Çok sinir oluyorum, hiç görmek istemiyoru. Üstelik şimdi bebek olunca olur olmaz herkesin içinde açıp emzirmek gerekcek mafoldumben

yok hayatım niye başkasının yanında açmak zorunda olasın..ilk gün hemşireler neim görür mecbur ama ewe döndükten sonra ya yanındakilerdenmüsaade iste çıksınlar yada sen başka odaya geç..ben ööle açamam uluorta ,şanslarına küssünlerr sırnaşık şey

kızlar selaaamm:))
hoffffff sıcaktan popişim pişti yaa, durduğum yerde terliyorum :sinifsinif:
FATOŞ hoş geldin datluuuumm, bebişin de hoşgelmiişş Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…