merhabaa.s. bende ekim annesi olucam inşallah sayfa dolmuş taşmış biz nerde kalmışız kaydirigubbakcemile3
bende tatile gitmek istiom yaaa....senağlamadinlen canım denizde 10 dak. bile kalsan deniz güneş insanı çok yoruooooyerimsenibenay selam nilay... selam kızlar yaklaşık 1 saat ömnce denizden geldim ama resmen pilim bitmiş. göya gölgede oturdum denize de topu topu 20 dk lık 2 kere girdim. bide o yorgun halimle yemek yaptım. şimdi oturdum ama hem yorgunluktan hem açlıktan ölüyom. kocam bir an önce gelse de bari masayı hazırlasa...
hoşgeldinnnn aramızaaaaayerimsenibenmerhabaa.s. bende ekim annesi olucam inşallah sayfa dolmuş taşmış biz nerde kalmışız kaydirigubbakcemile3
iyi geceler kizlar uyuyamadim sirtim agriyor kalktim biraz oturayim dedim neler yapiyorsunuz ?
ikizmi yoksa bebislerin
en cok bebisi merak ediyorum birde göbisim olmadan rahat bir uyku cekmeyi
canım bebiş doğunca rahat bir uyku çekebileceğimizi sanmıyorummm...uykusuz geceler bizi bekliyor...yerimsenibenzaten ben de bir kaç haftadır uyku düzeni diye birşey kalmadı....uyuyamıyorum uyusam bile enfazla 4-5 saatt:bbo:
inşlahhh geçer canımmmopuyorumnanaktanyaaaa aynen ben hatta saat olarak daha az. ama disimizi SIKICAZ artik napalim.buda gecer laelaelaelaelae elbet
lall günaydın canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?