2009 Ekim Anneleri

bende tatile gitmek istiom yaaa....senağlamadinlen canım denizde 10 dak. bile kalsan deniz güneş insanı çok yoruooooyerimseniben
merhabaa.s. bende ekim annesi olucam inşallah sayfa dolmuş taşmış biz nerde kalmışız kaydirigubbakcemile3
hoşgeldinnnn aramızaaaaayerimseniben
iyi geceler kizlar uyuyamadim sirtim agriyor kalktim biraz oturayim dedim neler yapiyorsunuz ?

ilkaycım geçmiş olsun bidenemmmŞeniz

hayirli sabahlar arkadaslar. bügün cok güzel bi gün bence. erkenden kalktim gerci pek uyumadimyaa...
simdi türkiyede olmak vardi. bu günesli havada deniz kenarinda. daha ne ister insan. ama maalesef almanyanin kuru kuru ortaminda kalmak zorundayiz bu yil. Bu sene türkiyeyi cok özliycem. ama oglusum gelecegi icin tatilimizi ertelemk durumunda kaldik seneye artik. Seneye herseyin tadini cikaracagim türkiyede denizin eglencenin günesin gülmenin gezmenin............alkisalkisalkis

barby_zennure, günaydın canım...bizde bu yıl tatili ertelemek zorunda kaldık hem benim hamileliğim hemde eşim kolundan ameliyat olmuştu bu yıl ara verelim dedikyerimsenibenallah kısmet ederse seneye kıjım ve oğluşumla gidicez tatilee.... :asigimpuyorumnanaktan

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
herkese sağlıklı neşe dolu bir gün olsun inşallah

evet barby cim kalp atışları 2-3 lü test derken zaman baya çabuk geçtiiii...zaman azaldıkça insan daha çok sabırsızlanıyor....:asigim:

en cok bebisi merak ediyorum birde göbisim olmadan rahat bir uyku cekmeyi

canım bebiş doğunca rahat bir uyku çekebileceğimizi sanmıyorummm...uykusuz geceler bizi bekliyor...yerimsenibenzaten ben de bir kaç haftadır uyku düzeni diye birşey kalmadı....uyuyamıyorum uyusam bile enfazla 4-5 saatt:bbo:

yaaaa aynen ben hatta saat olarak daha az. ama disimizi SIKICAZ artik napalim.buda gecer laelaelaelaelae elbet

günaydın tatlı annecikler:))))))))))))ben bu aksam 10 günlük bir tatile çıkıyoruuuum....datçaaaaaaaa

yaaaa aynen ben hatta saat olarak daha az. ama disimizi SIKICAZ artik napalim.buda gecer laelaelaelaelae elbet
inşlahhh geçer canımmmopuyorumnanaktan
lall günaydın canım nasılsın

günaydın tekrar canım...uykusuzluk dışında iyiyim...anlamıyorum ya uykusuzum ama vücudum acaip dinççççç....kafamçokkarıştısen nasılsın bitanemopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…