2009 Ekim Anneleri

anam kızlar sordu ne o nasıl diye ondan koydum. kafamçokkarıştı

bende öyle yapıcam hem okunmuş et olucak daha iyi olur diye düşündüm bende..
gerçi ben vejeteryanım ama olsun..

daha yaptırmadım ben seker testi acaba bnde de cıkcakmı? zeynep neye dayanarak cıkıyo bu seker.?
bn cok severım tatlıyı sekeri ....ne gibi tehlıkesı var bırı bana acıklarmı lütfen ?

daha yaptırmadım ben seker testi acaba bnde de cıkcakmı? zeynep neye dayanarak cıkıyo bu seker.?
bn cok severım tatlıyı sekeri ....ne gibi tehlıkesı var bırı bana acıklarmı lütfen ?

canım ben şekerli yiyen bir insan deilim. bunu bebeğin plesantası yapıyormuş birazda ırsi bir durum..benim ailemde yok ama anne tarafımda var...bebeğin iri doğması çok kilo alman sonra bebeğininde ilerde şeker hastası olması gibi bir sürü riski var...inşallah sende çıkmaz...uğraşması zor...

zeynebim nasılsın canım nasıl gidiyor değerlerin normalmi çıkıyor canım gün içinde ölçünce .

çok şükür canım normal gidiyo 1 kere geçtim oda ilk gündü döner yedim nerden bilirdim çıkartıcağını...bidaha yemedim çıkmadı...ama bugün ölçüm günüm deildi simit yedim bakalım çıkacakmı diye hemende çıktı sınır 120 benim 158 çıktı...yani çok kısıtlı yemem lazım

yaaa kısslar aranızda hala seker yüklemesi yaptırmayan varmı ben hala yaptırmadım

ay cok gecmıs olsun sana canım.uğrasması cok anladığım kadarıyla ne yesen cıkıyor mu meret şeker...korktu gözüm.hergun ölçmek zorundamısın sımdı sen sekerını?

ınsallah bnde cıkmaz.kimsede cıkmaz ..

hemen hemen ne yesen çıkıyon hele tatlı ve hamur türü yemiycen hiç...hergün ne kelime günde 4 kere ölçüyom..3 günde bir parmaklarım dinlensin diye mola..inş.çıkmaz sende canım..

hemen hemen ne yesen çıkıyon hele tatlı ve hamur türü yemiycen hiç...hergün ne kelime günde 4 kere ölçüyom..3 günde bir parmaklarım dinlensin diye mola..inş.çıkmaz sende canım..

amanınnn...işkence resmen .ama üzülme cnm sağlık olsun başta sağlık.bnde amminosentez olayını yasamıstım cok şükür iyiyim sımdı. dua etmekten baska yapacak bıseyımız yok kımı zaman.Allah yardımcın yardımcımız olsun

ay selam nilay... selam kızlar yaklaşık 1 saat ömnce denizden geldim ama resmen pilim bitmiş. göya gölgede oturdum denize de topu topu 20 dk lık 2 kere girdim. bide o yorgun halimle yemek yaptım. şimdi oturdum ama hem yorgunluktan hem açlıktan ölüyom. kocam bir an önce gelse de bari masayı hazırlasa...

merhabaa.s. bende ekim annesi olucam inşallah sayfa dolmuş taşmış biz nerde kalmışız kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…