slm kıssslar ben geldim
ilkayım beni merak etmissin saol canım benim...yaa ben cok fenayım 1 kac haftadır hemoroitim azdı kısslar cok kötü..seyimin üzerine oturamıyorum..doktora gittim bi sürü krem fitil verdi kulln bebege zararı olmaz dedi ama içim hiç raat deil napacam bilmiyorum
aslında kabız da deilim ben de zaten hamilelikten önce vardı simdi de azdı iiice((((((
bitanem çok geçmiş olsun..canım lifli ve şekerli yiyecekler ye birde doktor bana küveti sıcak su doldur içine otur iyi gelir demişti.....:teselli:ve gerçektende iii geldi...canım varya nasıl yanıodu...anlatamam...ama şimdi çok iim...:lepi:
bana da sıcak suda otur dedi..bi sakıncası omaz demi yaaa.ne bileyim hep endişeleniyorum bişey olacak diye...insallah benimki de gecer..hatta bana sakın normal dogum yapma yoksa cok fena olursun dedi((( çok üzgünüm:
hoşbuldukkk bebekimmlllallll tekrar hosgeldin fistigim
bana da sıcak suda otur dedi..bi sakıncası omaz demi yaaa.ne bileyim hep endişeleniyorum bişey olacak diye...insallah benimki de gecer..hatta bana sakın normal dogum yapma yoksa cok fena olursun dedi((( çok üzgünüm:
hosgeldin tatlim , gecmis olsun üzüldüm ama endiselenme hemoroid hamilelikte aziyormus hele son aylarda oyle okumustum , doktor birsey yapmiyormu ? biraz rahat edebilmen icin fitil haricinde ? bebege bir zarari yoksa korkma ama kendin icin cekilmez bir durum seni anliyorum canim ya lazerle falan ameliyat ettiklerini duymustum acaba hamileyken yapiliyormu bilmiyorum
hoşbuldukkk bebekimm
canım bana normal doğum yapma demedi...:bbo:yok canım endişelenme çok ii geliooo....yerimseniben.
oo ne güzel...güle güle iyi günlerde uyur inşlah oğluşun odasında...:asigim:ben oğluşuma kızımın odasını kızımada genç odası almaya karar verdim....inşlah doğuma kadar halledebilirimmmmm:Saruboceq:Kızlar nasılsınız?
Şimdi dışardan geldim oğluşumuza oda baktık. Modokoda gezdik mağazaları çocuk kalbi diye bir mağaza var görseniz süper tasarım şeyler biz bir tane beğendik sanırım onu sipariş edicez. 45 gün süre veriyorlar teslimat için montaj olmadan sizi mobilyayı görmeye yapım aşamasını anlatmaya çağırıyorlar. Tasarımlar ve aksesuarlar da süper. Yolu o tarafa düşen olursa mutlaka baksın. Sitelerine baktım şimdi ama bizim beğendiğimiz sitede yok.
1 ay sonra başlıcam dedim ama yani oda geldikten sonra, şu an hiçbişey almadım bebişe. Sizce doğru mu yapıyorum? Şimdiden almaya başlasak mı ıvır zıvırları? Yoksa oda gelince mi alıp yerleştirsem?CADIARZU
selam kızlar..
eski sayfaları okudumda ben bebek şekerini hem hastaneye gelenlere hemde mevlütte dağıtmayı düşünüyorum..
kızımız için akide kurbanı kesicez o etle pilav yapıp onuı dağıtırım yanına da ayran ve tatlı bizim buralarda mevlütlerde yaprak sarması da veriliyor sardıracak adam bulursamda sarmada vericem..
haa bişrde şerbet veriliyor kırmızı oluyor..
selam kızlar..
eski sayfaları okudumda ben bebek şekerini hem hastaneye gelenlere hemde mevlütte dağıtmayı düşünüyorum..
kızımız için akide kurbanı kesicez o etle pilav yapıp onuı dağıtırım yanına da ayran ve tatlı bizim buralarda mevlütlerde yaprak sarması da veriliyor sardıracak adam bulursamda sarmada vericem..
haa bişrde şerbet veriliyor kırmızı oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?