2009 Ekim Anneleri

hosgeldin tatlim , gecmis olsun üzüldüm ama endiselenme hemoroid hamilelikte aziyormus hele son aylarda oyle okumustum , doktor birsey yapmiyormu ? biraz rahat edebilmen icin fitil haricinde ? bebege bir zarari yoksa korkma ama kendin icin cekilmez bir durum seni anliyorum canim ya lazerle falan ameliyat ettiklerini duymustum acaba hamileyken yapiliyormu bilmiyorum

bana da sıcak suda otur dedi..bi sakıncası omaz demi yaaa.ne bileyim hep endişeleniyorum bişey olacak diye...insallah benimki de gecer..hatta bana sakın normal dogum yapma yoksa cok fena olursun dedi(((çok üzgünüm:

bana da sıcak suda otur dedi..bi sakıncası omaz demi yaaa.ne bileyim hep endişeleniyorum bişey olacak diye...insallah benimki de gecer..hatta bana sakın normal dogum yapma yoksa cok fena olursun dedi(((çok üzgünüm:

bak llall iyi bir fikir vermis sen sicak suyu doldur otur rahatlarsin

lllallll tekrar hosgeldin fistigim
hoşbuldukkk bebekimm

canım bana normal doğum yapma demedi...:bbo:yok canım endişelenme çok ii geliooo....yerimseniben.

Kızlar nasılsınız?

Şimdi dışardan geldim oğluşumuza oda baktık. Modokoda gezdik mağazaları çocuk kalbi diye bir mağaza var görseniz süper tasarım şeyler biz bir tane beğendik sanırım onu sipariş edicez. 45 gün süre veriyorlar teslimat için montaj olmadan sizi mobilyayı görmeye yapım aşamasını anlatmaya çağırıyorlar. Tasarımlar ve aksesuarlar da süper. Yolu o tarafa düşen olursa mutlaka baksın. Sitelerine baktım şimdi ama bizim beğendiğimiz sitede yok.
1 ay sonra başlıcam dedim ama yani oda geldikten sonra, şu an hiçbişey almadım bebişe. Sizce doğru mu yapıyorum? Şimdiden almaya başlasak mı ıvır zıvırları? Yoksa oda gelince mi alıp yerleştirsem?CADIARZU

onunla ilgili bişey demedi canım yaa sadece bunları mutlaka kullan cok yorulma suda otur falan dedi işte..dogumdan sonra da ameliyatını ol dedi..bakalım hayırlısı...

hoşbuldukkk bebekimm

canım bana normal doğum yapma demedi...:bbo:yok canım endişelenme çok ii geliooo....yerimseniben.

bana öle dedi..normal dogumda ıknmalarda iice damarklar toplanır mahfolursun dedi..amaaan ne bileyim.evime bi geceyim ilk işim doktoruma gitmek olacak zaten adam bıktı benden hergün arıyorum sölemi yapayım bölemi yapayım diye..

hosgeldin canim , simdiden bakip almak istedigine karar verebilirsin , ben henuz o konuda bir kac elbise disinda pek birsey almadim temmuz sonu agustos almaya baslarim , ne olur ne olmaz diye tereddut ettigim isin simdiden almiyorum

seldusum doktorun dediklerini yap canim , birak biksin mecbur sorularina cevap verecek endiselendigin konularda :))

normal dogum olayinida kafana takma bence saglikli olsunda bebegin sezeryan olsun önemlisi bu hem senin hem minigin icin

selam kızlar..
eski sayfaları okudumda ben bebek şekerini hem hastaneye gelenlere hemde mevlütte dağıtmayı düşünüyorum..
kızımız için akide kurbanı kesicez o etle pilav yapıp onuı dağıtırım yanına da ayran ve tatlı bizim buralarda mevlütlerde yaprak sarması da veriliyor sardıracak adam bulursamda sarmada vericem..
haa bişrde şerbet veriliyor kırmızı oluyor..

merhaba kızlar naberler...ben parmak delmekten bitap düştüm..bugün dinlenme günüm hergün ölçüm alıyom şeker için...aranızda benden başka ölçen yok galiba...bi tek ben şekerle boğuşuyom bide lal sanırım...ne tatlıymışız bee...

oo ne güzel...güle güle iyi günlerde uyur inşlah oğluşun odasında...:asigim:ben oğluşuma kızımın odasını kızımada genç odası almaya karar verdim....inşlah doğuma kadar halledebilirimmmmm:Saruboceq:

aaa evet şerbette var.......bak iii hatırlattınn...yerimseniben

selduscum doktorun öle diosa öledir canım yerimseniben

3 su bardağı mısır gevreği
2 tatlı kaşığı bal
2 tatlı kaşığı tereyağı
2 tane ülker metro çikolata

çikolata,bal, tereyağını tencerede eritin, gevreği de ekleyin. ufak kek kalıplarına koyuyosunuz. buzdolabına atıyosunuz. süper kızlar tavsiye olunur. hem besleyici hem tatlı niyetine.

Son düzenleme:
oy oy çok güsel gözüküoooooo amazonumm...ama tatlılar konusunda dikkat etmem gerekiooooo

merhaba canım ..bende o şekerleri hem hastanede hemde eve gelenlere vermeyi düşünüyorum...akik kurbanını oğlumda 2 kere kesmiştim..şimdi kızımda 1 adağım var doğunca kesicem diye önce onu kesip senin gibi mevlütte ikram etmeyi düşünüyorum...

saol lalcim..kız amazon yani burda şeker hastayız diyoz sen kalkıp bize tatlı resmi gösteriyon...geliyom şimdi oraya..şaka bir yana allahtan canım tatlı çok çekmiyo...sadece börek türü şeyler istiyo ama oda yasak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…