- 13 Haziran 2008
- 891
- 7
- 643
- 40
günaydın arkadaşlar
nasılsınız melekleriniz nasıl ben 2 3 gündür işe yürüyerek gelmeye başladım zaten oturarak çalışıyorum işe de eşim bırakıyordu artık tek geliyorum ancakbenim sağ bacağım inanılmaz kasılıyor evde de aynı şey oluyor kasıkktan gelen bir kramp gibi sizde de aynı şey oluyor mu yaaa
kizlar funda bebegini gormeye gidecekti dun gormusmu haberi olan varmi??
canım ben cuma günü gideceğim inşallah görürüm bebeği göremezsem başka doktora daha gideceğim çok tedirginim bilmiyorum :1no2:
seldus cum cok tesekkur ederim sanırım oldu bu sefer :):CüvCüv:
canım ufak daha bebişin ama sen bence başka doktora gitmek yerine 7 haftalıkolmasını bekle bide eğer karından gözükmezse ki bu veletler oyuncu olcekler daha şimdiden saklanıyolar bi kenara vajinal baktır bakalım hayırlısıyla duy kalp atışınıda gel inş..:CüvCüv:
kizlar hicbirinize mide bulantisi icin ilac vermedimi doktor???
canım vajinal baktırdım cumada 6+6 olacak yine vajinal bakılacak kese var yolk sac var bebek yok yolk sacın olması büyük bir ihtimal bebek var anlamında ama doktor cumada göremezsek kürtaj dedi:a015: deli oldum cuma nasıl gelecek bilmiyorum senağlama:uhm:
mehay ben mide bulantısı için ilaç kullanıyorum rahatlatıyor bani biraz ama içim de cok rahat deil açıkcası...doktor ilk yazdığında sordum zararı olmaz demi diye o da bana gülerek biz uzman doktoruz zararı olsa yazarmıyız size dedi...bikac arkadasıma sordum kimisi içme dedi kimisi iç bişey olmaz dedi..son olarak bugün sağlık ocagında bi hemşireye sordum o da zararı olacagını sanmam ama cok fena olmdıgın zamanlar alma zorlandıgında kullan dedi..benneyaptımkibenneyaptımki
evet canim aynen bende sordum cok bulantin olmadikca alma dediler ama ben hergun ayni derecede bulanti cektigim ve dayanamadigim icin aliyorum cunku inan kusarken bayilacak gibi oluyorum o kadar berbat yani....hem doktorumda dedigi gibi onlar zarari olsa yazmazlar icin rahat olsun...kimseye kulak asma....bende oyle yapicam..a.s.
mehay ben mide bulantısı için ilaç kullanıyorum rahatlatıyor bani biraz ama içim de cok rahat deil açıkcası...doktor ilk yazdığında sordum zararı olmaz demi diye o da bana gülerek biz uzman doktoruz zararı olsa yazarmıyız size dedi...bikac arkadasıma sordum kimisi içme dedi kimisi iç bişey olmaz dedi..son olarak bugün sağlık ocagında bi hemşireye sordum o da zararı olacagını sanmam ama cok fena olmdıgın zamanlar alma zorlandıgında kullan dedi..benneyaptımkibenneyaptımki
canım suan tam 5 haftalıksın
yarından itibaren 6.cı haftaya giriyorsun yani 5 hafta 1 günlük (5+1) olacaksın...
mehaycım senin ilacın adı neydii??benim ki medpamid..acaba aynı ilaçmı??
kızlar haberdar ederim inşallah şu bebeğimi bir görsem o kadar rahatlayacağım ki kızlar mide bulantısı uyku hiç önemsemeyin yeterki bebekleriniz sağlıklı olsun bunların hepsi geçer allah herkesin kucağına almayı nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?