2009 Ekim Anneleri

canım o sıkıntıyı bende yaşadım. 1 -2 gün sürdü. ama geçti. kasıktan gelen bir ağrı fakat bacağım belimden kasılıyordu. Adım attıkça kasıklarıma baskı oluyordu sanki. O gün çok korkmuştum. Ayaklarımı dikip uzandım tüm gün. Ertesi güne bişey kalmamıştı. Umarım seninkide geçer

canım ben cuma günü gideceğim inşallah görürüm bebeği göremezsem başka doktora daha gideceğim çok tedirginim bilmiyorum :1no2:

canım ufak daha bebişin ama sen bence başka doktora gitmek yerine 7 haftalıkolmasını bekle bide eğer karından gözükmezse ki bu veletler oyuncu olcekler daha şimdiden saklanıyolar bi kenara vajinal baktır bakalım hayırlısıyla duy kalp atışınıda gel inş..:CüvCüv:

canım vajinal baktırdım cumada 6+6 olacak yine vajinal bakılacak kese var yolk sac var bebek yok yolk sacın olması büyük bir ihtimal bebek var anlamında ama doktor cumada göremezsek kürtaj dedi:a015: deli oldum cuma nasıl gelecek bilmiyorum senağlama:uhm:

kıssslar nasılsınız bugün bakalım...benim midem cok fena yine yaaaa((-tatlicadiarzu-

kizlar hicbirinize mide bulantisi icin ilac vermedimi doktor???

mehay ben mide bulantısı için ilaç kullanıyorum rahatlatıyor bani biraz ama içim de cok rahat deil açıkcası...doktor ilk yazdığında sordum zararı olmaz demi diye o da bana gülerek biz uzman doktoruz zararı olsa yazarmıyız size dedi...bikac arkadasıma sordum kimisi içme dedi kimisi iç bişey olmaz dedi..son olarak bugün sağlık ocagında bi hemşireye sordum o da zararı olacagını sanmam ama cok fena olmdıgın zamanlar alma zorlandıgında kullan dedi..benneyaptımkibenneyaptımki

hayir canim sen doktoruna bakma yolk sac varsa tamamdir bebegin gorunmemis olabilir yolk sac olmasaydi dis gebelik olabilirdi ama hem yolk sac i gorup hemde sana kurtaj demesi cok sacma geldi icin rahat olsun babagini goruceksin....

evet canim aynen bende sordum cok bulantin olmadikca alma dediler ama ben hergun ayni derecede bulanti cektigim ve dayanamadigim icin aliyorum cunku inan kusarken bayilacak gibi oluyorum o kadar berbat yani....hem doktorumda dedigi gibi onlar zarari olsa yazmazlar icin rahat olsun...kimseye kulak asma....bende oyle yapicam..a.s.

selduscum bugun bende 5 week yazıyorya.. ben simdi 5 haftayı bitirdim 6. haftaya başlıyorum yarın degil m?

canım suan tam 5 haftalıksın
yarından itibaren 6.cı haftaya giriyorsun yani 5 hafta 1 günlük (5+1) olacaksın...

fundacım içini rahat tut allahın izniyle görürsün bebişini canım benim bizi haberdar et merak ederiz seni

mehaycım senin ilacın adı neydii??benim ki medpamid..acaba aynı ilaçmı??

canım suan tam 5 haftalıksın
yarından itibaren 6.cı haftaya giriyorsun yani 5 hafta 1 günlük (5+1) olacaksın...

yani soran olursa 5 haftalıkmıyım diycem?

kızlar haberdar ederim inşallah şu bebeğimi bir görsem o kadar rahatlayacağım ki kızlar mide bulantısı uyku hiç önemsemeyin yeterki bebekleriniz sağlıklı olsun bunların hepsi geçer allah herkesin kucağına almayı nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın :Saruboceq:

merhaba seldus

bana da dr metpamid verdi ama kullanmadım. hatta bugün öğle arası çok bulandım.eşim de niye almıyorsun diye kızıyor. sen kullanıyorsun galiba. dr a soracam cmt günü

5 hafta bitti altıncı haftanın içindeyiz dersin canım...yani benim bildiğim bu :)))) sen doktora gittin mi canım.gittiysen doktor ne dedi?

canım benim bir arkadasım bebegini 8 haftalık gorebildi ve oglu su an 1 yasında ve dunya tatlisi :)

kizlar aslinda bu hesaplama yanlis cunku ben netten bakiyorum bana ben 6+2 iken gittim doktora 3.8 mm cikti bebisimin boyu nette bakiyorum 6. haftadaki boyu 4 mm yani 7. haftadaki boyuyla ayni degil bu durumda aslinda 7+3 sek 7 haftalik oluyoruz...cunku bebeklerin boy olcumleri bunu gosteriyor...bakin ultrason kagitlariniza ve karsilastirin netteki boy olcumleriyle dedigim gibi ciktigini goruceksiniz..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…