günaydın kızlar hepinize iyi bir gün olsun ...bu haftayıda ortaladık bebeklerimiz biraz daha büyüyorlar..ben haftaya cuma 10 haftalık olucam ...ne çabuk geçiyo zaman dimi...inşallah kucağımıza aldığımız günleride görebilirz...
günaydın kuşlaarrrr...buketcim geçmiş olsunn üşütüyomusun acaba..dikkat et kendine..zeynepcim maşallah canım ya..ben de yarın 9 haftamı bitiriyorum..nası güzel geçiyo zamann...her geçen gün,an minoşlarımıza kawuşmamıza daha daha az kalıyo..ayhh çok heycanlıı...felisim askaldı bikaç hafta soora göbüşler de çıkıcakkk...handancım ben de öyleydim haftasonu..yediğim şeyler dokunmuş biraz kocamandı karnım..şimcik geçti:)
Nisacım özgecim günaydın sizlerede
doktorumun verdiği ilaçlar aldım elevit ve ferro sanol diye iki ilaç ama benm ilaç yutmama gibi bi problemim var ya folibol küçüktü bunlar çok büyük nasıl yutucak diye düşünüyorummm((
günaydın kızlaaaaar!!! ne güzel bir gün, bahar mı geldi ne? hep güneşli olsa keşke böyle!
ben de 8. haftayı ortaladım bugün. Offf ya daha beşte birinin bitmesine bile 4 gün var benneyaptımki
göbişler çıksa ya bir an önce, böyle dışardan bişey belli olmayınca yaptığım herşey şımarıklık gibi geliyor. Göbek meşru sebebim olacak:CüvCüv:
Kıslar bizde 10.haftanın içindeyiz :)bugun acaip göbişim çıktı süt içtim şişirdi beni ya 5 aylık gibiyim patlıcam şimdi bom bom die ya
günaydın kuşlaarrrr...buketcim geçmiş olsunn üşütüyomusun acaba..dikkat et kendine..zeynepcim maşallah canım ya..ben de yarın 9 haftamı bitiriyorum..nası güzel geçiyo zamann...her geçen gün,an minoşlarımıza kawuşmamıza daha daha az kalıyo..ayhh çok heycanlıı...felisim askaldı bikaç hafta soora göbüşler de çıkıcakkk...handancım ben de öyleydim haftasonu..yediğim şeyler dokunmuş biraz kocamandı karnım..şimcik geçti:)
saol canım.umarım keyfin yerindedir.
bende hala tedirginlik oluo. hafif bi akıntı geldigini hissetsem direkt wc ye kosuorum bisey mi oldu die:sm_confused:
saol canım.umarım keyfin yerindedir.
bende hala tedirginlik oluo. hafif bi akıntı geldigini hissetsem direkt wc ye kosuorum bisey mi oldu die:sm_confused:
inşallah canım nice 9 haftalar geçirip rahatlıkla doğumumuzu yaparız...dün akşama eşime keşke hamilelik 5 ay olsaymış 9 ay çok uzun geliyo gözüme dedim oda güldü...tabi kendileri bişeycik çekmiyo..
Efet zuzucum ya her gün yaklaşıyoruz bebişlerimize eltim 20 gün sonra dogum yapacak nası heyecanlı inş bizlerde o günleri görürüz:)
zeynepcim bende öleyim sabah kalkıyorum dümdüz karnım akşama kadar davul gibi oluyorum öle çokta yemiyorum yani hamilelikten önceki yemem , zaten her akşam 2 yemek kaşıgı zeytinyagı içiyorum wc çıkabilmek için
zeynepçiğim bu arada avatarın çok değişik.
hareketli olduğu için insanın dikkatini çekiyor. nasıl yaptın
zuzucum daha önce sormuştum ama görmedin sanırım.
seninle neslinin uğurlu listesinde karşılaşmışmıydık.
bi de senin tickerin farklı. dikkatimi çekti de...CADIARZU
iyiyim canım..yani sadece hastane konusunda karışığım..29 mayısa gidiyodum çok da ilgili doktorum..ama az önce başka bi arkadaşla mesajlaştım..onun doğumu yakın we aynı doktora gidiyomuş..kendi doktorun girmiyomuş doğuma belki..onun gününe denk gelirse doğumun giriyomuş..bi de acil bi durum olmuş aramış kanamam war diye arkadaş,doktor demişki bi hastaneye git acil olabilir..düşünsene..canım sıkıldı çok..
hmm bu kotu olmus. allah korusun bi aksilik olsa ozel hastanelerde durum zor. en iyisi tam tesekkullu devlet hastanesi. benim doktorum aynı zamanda zekai tahirde docent. tahlillerimi orda yaptırıorum. ama sanırım dogumu akayda yapıo. akayda oyle sıkıntı cekilmiomus.orda dogum yapan arkadaslarım var.sezeryan olunca doktorum girecek. ama normalde nasıl olur bilmiorum -tatlicadiarzu-
berincim acaba boluya özgü bişeymi? ben duymamıştım hiç...
sonuçta ben hastaneye gidiyorum ne aşısıki acaba?
detaylı bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa seviirim...
herkese sevgilera.s.
hmm bu kotu olmus. allah korusun bi aksilik olsa ozel hastanelerde durum zor. en iyisi tam tesekkullu devlet hastanesi. benim doktorum aynı zamanda zekai tahirde docent. tahlillerimi orda yaptırıorum. ama sanırım dogumu akayda yapıo. akayda oyle sıkıntı cekilmiomus.orda dogum yapan arkadaslarım var.sezeryan olunca doktorum girecek. ama normalde nasıl olur bilmiorum -tatlicadiarzu-
GÜNAYDINNNN KIZLARRRR
Canım Boluya özgü değillll bende kaydımı yaptırdımm bağlı olduğun sağlık ocağının da takip de olması gerekiyor..Zaten sen olmasan bile onlar hastanelerden bilgini alıp sana ulaşıyorlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?