2009 Ekim Anneleri

5 hafta bitti altıncı haftanın içindeyiz dersin canım...yani benim bildiğim bu :)))) sen doktora gittin mi canım.gittiysen doktor ne dedi?

walla bisi demedi be guzelim cmtesi ye tekrar cagirdi kese gordu ufacik bi tane ama bos mu dolu mu bilmiyoz daha :) hatta ben bu cmtesi gitmeyimde pztesi salı falan gideyim iyicene belli olsun diyorum

merhaba seldus

bana da dr metpamid verdi ama kullanmadım. hatta bugün öğle arası çok bulandım.eşim de niye almıyorsun diye kızıyor. sen kullanıyorsun galiba. dr a soracam cmt günü

evet canım ya ben de kullanmıyordum önceleri amaeşim kızdı eziyet etme kendine diye...içinde gebelikteki bulantılar için kullanmayın yazıyor..benimkafam oyüzden karıstı..ama kuzenimin nişanlısı reprezant dogumdoktorlarına ilaç tanıtıyor.ona sordum..hiçbir ilaç firması gbe bi kadına test yapamaz yasal deldir oyüzden zararı olup omadıgı kesin deidir ama doktorlar bunu az da olsa kestirebilir..ama olacı kullananları biliyorum..herhangi bir şikayeti olan yok dedi..ne bileyim.ben de içmeye bealdım 2 3 gündür kullanıyorum...insallah bişey olmaz.:sm_confused::sm_confused:

walla bisi demedi be guzelim cmtesi ye tekrar cagirdi kese gordu ufacik bi tane ama bos mu dolu mu bilmiyoz daha :) hatta ben bu cmtesi gitmeyimde pztesi salı falan gideyim iyicene belli olsun diyorum

sen bilirsin kuzum ama hayırlısıyla görürsün bebişini insallah...içini ferah tut..rahat ol ki hersey yolunda gitsin ok.yerimsenibenyerimseniben

benimki daha bişey demedi.. haftaya cagırmıstı ama gidecez bakalım ne diyecek?

folibol küçük hap onu içebiliyorum ama elevit büyükya kokusunda rahatsız değilim bi yutabilsem denedim ama yutamadım bu ilaçların şurubu yok mu yaaa ((((8benneyaptımki

canım bende zor içiyorum ama mecbur en etkili vitamin ve şurup yoktur sanmıyorum ama yinede sor istersen doktoruna kaç kere çıkardım ilacı anlıyorum seni eşşek kadar ilaç yapıolar

canım walla ilaç içmen ne kadar sağlıklı tartışılır bi konu bence ama doktorun ne derse o doğru tabikide bide bünye meseleside var pek takılma herkesin sölediğine sen işten bi süre daha izin al senin hamişlik zor geçicek gibi benide arada yokluyo ama hiç kusmadım benim sadece uyku sorunum var uyuyorum sürekli bide miden bulandımı temiz havada ii gelio hemşire sölemişti denedim yani

pembe inci geçmiş olsun canım ya allah senide bebişinide korumuş walla
bide ben sadece keseyi gördüm geçen cuma acaba bu cuma bebeğimi görürmüyüm çok korkuyorum ya yoksa die bana gıcıklık yaptı geçen hafta doktor yolk saçı fian hiçbişi demedi soruyorum normalmi die normal şimdi ama sonra nolur bilmem dio bi insana sölenirmi bu hemde benim gibi cumadan beri yüreğim ayakta geziniyom kalp atışıda bebekde görünür inşallah

benimki daha bişey demedi.. haftaya cagırmıstı ama gidecez bakalım ne diyecek?

8 haftalık gebelik bana su anda kocaman geliyor
ben 5 haftalıgım ya sanki zaman hic gecmiyor :)
ancak sanırım gobek cıkınca anlıycam hamile odlugumu..
biliyormusunuz 21 yasında hamile kalmıstım mart ayında
16 aralık 1994 te dogum yapmıstım.
6 aylık hamileydim kimse anlamıyordu gebe oldugumu :)
ve oglum 4,5 kg dogmustu..
su an daha cok heyecanlı sanki daha da acemiyim :)

yaaa inanmıyorum bu senin ikinci gebeliğin ve bu kadar telaslısın :)))) sen bizden daha tecrübeli sayılırsın..benim ilk bebeğim bu ben de cok heyecanlıyım..bana da bu haftalar gecmek bilmiyor..bazen diyorum ki söööle yatsam uyusam bi kalksam 7 8 aylık olmus olsa :)))

selam kızlar bır görünüp bir kayboluyorum ama bulnatımın ne zaman galecegı belli olmuyorkı..ekrana bakarken basım dönüverıyor ... suan agzım oyle acıkı ne yapacagımı bılmıyorum.. 12 .haftayı bir doldursaydık hayırlısıyla..bu arada kalbini gördüm... cok ilginc bır duygu ..cok heyecanlandım.. 7 haftalık gözüküyordu ultrasonda moralım bozuldu bıraz. doktor normal dedi ama....

rrose canim ilaci doktorum verdi sakincasi olsa vermezdi zaten..onun vermedigi bir ilacida ben kullanmam zaten aspirin bile icmiyorum inan....cok fenayim bu kadar kotu olmasam almam inan....

canım benim bir arkadasım bebegini 8 haftalık gorebildi ve oglu su an 1 yasında ve dunya tatlisi :)

canım inşallah öyledir geç olsun önemli değildir yeterki göreyim cuma günü gittiğimde göremezsem bir hafta daha beklemek istediğimi söyleyeceğim ondan sonra diğer doktoruma gidiceğim inşallah kızlar görürüm meleğimi

yaw 6 hafta 4 gun bebegi gormek icin cok erken degil mi???

mehaycım çok üzgünüm ama sen türkiyede olsaydın sana serum verirlerdi, toparlanırdın...
orda öyle bi imkanın yok mu?

yaw 6 hafta 4 gun bebegi gormek icin cok erken degil mi???

erken değil canım daha önceki hamileliğimde 5+6 bebeklerimi ve kalp atışlarını görmüştüm kesede 21 mm daha sonra kalp atışları durduğu için aldırmak zorunda kaldım
şimdi kese 25 mm yolk sac var bebek yok yada net izlenemedi ya kesede bebek yok yada çok küçük olduğu için göremedik bu yüzden cuma tekrar ultrasona gireceğim göremezsek doktor kürtaj olacaksın dedi doktorumda iyi cuma bir gelseydi hayırlısıyla

canim moralini bozma demin bir yazi yazmistim onu oku istersen...

hayırlısı fundacım ya insallah bi sorun olmaz
bence bebegin saklanmıstır cuma gnu cıkar ortaya
sende guzel haberleri verirsin bize :)
beni doktor cmtesi cagırdı
5+3 oalcak cmtesi
sanırım gitmiycem 5+5 i bekliycem

Fundacım canım inşallah göreceksin bebegini tatlım ben 7+1 ken bebegimi ve kalp atışlarını görmüştüm içini ferah tut tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…