5 hafta bitti altıncı haftanın içindeyiz dersin canım...yani benim bildiğim bu :)))) sen doktora gittin mi canım.gittiysen doktor ne dedi?
merhaba seldus
bana da dr metpamid verdi ama kullanmadım. hatta bugün öğle arası çok bulandım.eşim de niye almıyorsun diye kızıyor. sen kullanıyorsun galiba. dr a soracam cmt günü
walla bisi demedi be guzelim cmtesi ye tekrar cagirdi kese gordu ufacik bi tane ama bos mu dolu mu bilmiyoz daha :) hatta ben bu cmtesi gitmeyimde pztesi salı falan gideyim iyicene belli olsun diyorum
folibol küçük hap onu içebiliyorum ama elevit büyükya kokusunda rahatsız değilim bi yutabilsem denedim ama yutamadım bu ilaçların şurubu yok mu yaaa((((8benneyaptımki
selam kizlar uzun zamandir giremiyrdum cok kotu midem doktor doktor geziyorum hicbir doktorun verdigi ilac ise yaramiyor hicbirsey yiyemiyorum dun bir doktora gittim verdigi ilac biraz iyi geldi dun iyiydim ama bugun yine ayniyim....ayakta duramiyorum bazen yikiliyorum halsizlik uyku halde cabasi....sizler nasilsiniz???
benimki daha bişey demedi.. haftaya cagırmıstı ama gidecez bakalım ne diyecek?
8 haftalık gebelik bana su anda kocaman geliyor
ben 5 haftalıgım ya sanki zaman hic gecmiyor :)
ancak sanırım gobek cıkınca anlıycam hamile odlugumu..
biliyormusunuz 21 yasında hamile kalmıstım mart ayında
16 aralık 1994 te dogum yapmıstım.
6 aylık hamileydim kimse anlamıyordu gebe oldugumu :)
ve oglum 4,5 kg dogmustu..
su an daha cok heyecanlı sanki daha da acemiyim :)
canım benim bir arkadasım bebegini 8 haftalık gorebildi ve oglu su an 1 yasında ve dunya tatlisi :)
canım inşallah öyledir geç olsun önemli değildir yeterki göreyim cuma günü gittiğimde göremezsem bir hafta daha beklemek istediğimi söyleyeceğim ondan sonra diğer doktoruma gidiceğim inşallah kızlar görürüm meleğimi
canim ilk gittigim doktor cok gerekmedikce kullanma dedi ama midem berbat hanidiyorsunya ilacsiz atlatmaya calisiyorum bende bu mumkun degil su bile icsem kusuyorum doktorun ilk verdigi ilaci agzima koyup yuttugum an kusuyordum..cok berbat durumdayim hani aralikli bulanti olur o normal ama benimki surekli bulaniyor uyku hali var ama bulantilar buna izin vermiyor uykusuzum bu yuzden sabah erkenden gozlerimi aciyorum gecenin bir yarisina kadar uyuyamiyorum bulantilar yuzunden araliksiz bulaniyor midem...5 dk izin vermiyor bana bisey yiyip iceyim..gecen gun hicbisey yemedim ertesi gun yine ayni artik acliktan karnim agriyordu....o gunde patron cagirdi ise gittim bayilacak gibi oldum ayakta duramadim ciktim geri geldim isimde zor ustelik fabrika sonra doktora gidip 1 haftalik daha rapor aldim...cok berbat durumda midem inan..dunku ilactan icince biraz bisey yiyebiliyorum ama 3 saat sonra yine basliyor...
canim dinlenme imkanim 1 hafta daha var sonra Allah yardimcim olsun cok korkuyorum inan iste milletin onunde kusarimda rezil olurum veya duser bayilirim diye...uyumaya gelince keske senin gibi uyuyabilsem ve uyuyunca mide bulantim gecse ben uyurken bile midem bulaniyor gece 15 kere uyaniyorum sabahta erkenden gozlerimi aciyorum bu yuzden sonra birdaha uyuyamiyorum...senağlamasenağlama
yaw 6 hafta 4 gun bebegi gormek icin cok erken degil mi???
yaw 6 hafta 4 gun bebegi gormek icin cok erken degil mi???
selam kızlar bır görünüp bir kayboluyorum ama bulnatımın ne zaman galecegı belli olmuyorkı..ekrana bakarken basım dönüverıyor ... suan agzım oyle acıkı ne yapacagımı bılmıyorum.. 12 .haftayı bir doldursaydık hayırlısıyla..bu arada kalbini gördüm... cok ilginc bır duygu ..cok heyecanlandım.. 7 haftalık gözüküyordu ultrasonda moralım bozuldu bıraz.doktor normal dedi ama....
erken değil canım daha önceki hamileliğimde 5+6 bebeklerimi ve kalp atışlarını görmüştüm kesede 21 mm daha sonra kalp atışları durduğu için aldırmak zorunda kaldım
şimdi kese 25 mm yolk sac var bebek yok yada net izlenemedi ya kesede bebek yok yada çok küçük olduğu için göremedik bu yüzden cuma tekrar ultrasona gireceğim göremezsek doktor kürtaj olacaksın dedi doktorumda iyi cuma bir gelseydi hayırlısıyla
merhaba
benim sat ım 10 ocak ve çoook bilgisiz ve hazırlıksız bi anne adayıyım :)
okadar ki nasıl hesapladıysam kasım diye hesaplamıştım neyseki yerimi buldum v aranıza katıldım
[/QUOTE
Hosgeldinnn :))
Merak etme yanliz degilsin ben de nasil hesapladiysam 26 kasim diye kasim annelerine gittim once sonra ordaki kizlar beni uyardi ekim annesi oldugumu anladim :))
hehehe sevindim duyduğumakaydirigubbakcemile5
Yok canim serum falan takmadilar.....insallah 12 haftadan sonra gecer yoksa ne yaparim bilmiyorum...senağlamamehaycım çok üzgünüm ama sen türkiyede olsaydın sana serum verirlerdi, toparlanırdın...
orda öyle bi imkanın yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?