2009 Ekim Anneleri

Yok canim serum falan takmadilar.....insallah 12 haftadan sonra gecer yoksa ne yaparim bilmiyorum...senağlama

cnm en azından 1 hafta evdeyken bikaç ünite serum taksalar bence seni kendine getirir...
mide bulantıların biraz bişey yiyememendende kaynaklanıyor çünkü, böle giderse allah göstermesin dahada halsizleşirsin...
bence doktoruna serumu bi öner, sonuçta kötü bişey değil, faydalı...

Merhaba arkadaslar , nasilsiniz oy oy herkes bugun burda ne guzel :))))) bulantisi olan korkmasin 10 haftadan itibaren azaliyormus az kaldi sabredin , en sansli ben ciktim aranizdan bu konuda hic bulantim olmuyor benim :)))) ama benimde belim agriyor bazen geceleri karnima sancilar giriyor :bbo: bebeginizi hissedebiliyormusuz yatinca ?? ben sol tarafimda sertlik hissediyorum geceleri ama bu bazen sag tarafa kayar gibi oluyor :))))) esimede gösteriyorum elini koyuyor ama nafile hic birsey hissetmiyor cok merakli ama erken henuz :asigim: bu arada bir sey daha belirtmek istedim hafta hesabi icin :)) mesela ben suan 8 hafta 2 gunlugum ama 9 hafta icerisinde oluyorum , bu doktorlarin hesabi onlar son adet gununden itibaren sayiyor arti 1-0 1-6 diyelim onlarin icin 2 hafta oluyor bazi seyleride ona gore bakin hihoyyyt

yaw 6 hafta 4 gun bebegi gormek icin cok erken degil mi???

Canim erken degil bence elbet kisiden kisiye ve doktordan doktora degisebilir elbet kullandiklari cihazlarida göz ardi etmemek gerekiyor , ben 5 haftanin sonunda bebegimin kalp atislarini duydum gordum , hayirlisi olsun bu degisebilir duruma gore dedigim gibi

Gecmis olsun canim , biraz daha bekle bence 1 hafta daha sonra bir kaska doktorunda tavsiyesini alabilirsin fikrini ogrenebilirsin onlar en dogru bilgiyi sana vereceklerdir , hakkinda hayirlisi olsun önemli olan hayatta tek sey sagliktir Rabbim neylerse guzel eyler dua et hayirlisi olsun kaydirigubbakcemile5

Merhaba,

bulanti ilaclarda ben doktora güveniyorum adama kac kere sordum birsey olmaz dedi. Sonuc olarak ilac icmeyince kendimi hic besleyemiyorum, böyle en azindan azar azar birseyler yemege gayret ediyorum. Gecen hafta bende 3 sise serum aldim. Doktorlar bizim iyi olmamiz icin veriyorlar ilaclari sakincali olsa zaten vermezlerdi. Ben ilk hamileligimdede 3 pakete kadar bitirmistim bulanti ilaci. Ve serum gercekten insani toparliyor. Benim gecen hafta idrardaki Keton orani cok cikmis o tamamen kayboldu serumdan sonra ve bu hafta cikmadi birdaha. Ne zaman gerekirse gene serum baglatirim cok faydasini gördüm.

Ultrasonumda pek olumlu gecmedi aslinda. Myom gibi birsey gördü doktorlar 2 hafta sonra birdaha bakilcak tam olarak ne oldugunu anlayamadilar. Durum ne olcak onuda bilmiyorum. Allah korusun kücük bebegimi insallah.

insallah 10. haftadan sonra azalir sen cok sanslisin bu konuda gerckten...bu arada benimde yatinca sol tarafimda agri oluyor ama sirtustu yatinca oluyor batma gibi yan yatinca iyiyim...

ilkaycım merhaba tatlım nasılsın? maşallah sana ve bebeğine hep böle devam eder inşallah hamileliğin...
cnm ben pek hissedemiyorum bebeğimi elliyorum ona konuşuyorum...
bana nedense hep sağ tarafımda gibi geliyo...
dün çok korktum, komşumun 3,5 yaşındaki oğlu ben otururken bacağımla sol kasığım arasına birden hopladı, allahtan büyük yük baldırıma geldi bütün gece çok korktum, etrafımızdaki küçük afacanlarada dikkat edelim kızlar :))

evet canim kucuk afacanlara dikkat etmemiz lazim...benim bir arkadasin oglu karnina ziplamis otururken surekli bayiliyordu meger kesenin bir kismi rahimden ayrilmis dusebilir demislerdi 9 ay boyunca heryerde dusup bayildi kizcagiz neyseki dogdu bebegi gecen hafta...

ayyy deme be mehaycım :çok üzgünüm:
kaçıncı ayında olmuştu cnm arkadaşına, benimki çok sert olmadı ama genede korktum acaba onunkine çokk sertmi zıpladı yaramaz...
Allahım korusun bebeklerimizi:Saruboceq:

evet canim biliyorum ama burdaki doktorlar ilaci bile zor yaziyor serum takmazlar benim dememle....

evet sana kesinlikle katiliyorum....

Hamd olsun canim iyiyim öyle diyelim öyle olalim ; sorma cok tembelim nerdeyse öglenden önce kalkmiyorum evet bunaltim olmuyor sukur insallah boyle devam eder , :)) senin bebeginde yüzmeye baslamistir simdi :)) ne guzel bu arada gecmis olsun aman dikkat et afacanlara :) ela senin ticket yanlis mi bana mi oyle geliyor :1rolleyes::uhm: senin son adet gunun ayin kacinda idi ??? bence senin hafta yanlis gibi geldi şutarafagitti

ilkaycım nedense haftasonu bende evde uyuyunca bendede bulantı olmuyo, benim veletin heralde çalışmama itirazi varkaydirigubbakcemile3
cnm takvimim yanlış değil, benim son adet tarihim 2 aralık. 2 aralığa göre 3 aylık hamile olmam gerekiyor ama öle değil, benim adetlerim çok düzensizdi hep, geç döllenmem olmuş cnm...

kizlar hamile kiyafetlerine baktinizmi hic kacinci ayda almayi dusunuyorsunuz???

Ben baktim canim ama sadece biraz bol birkac pantolon aldim cunku pantolonlarimin hic birinin beli olmuyordu fermuari acik gezdim bir kac gun ama simdi bir iki benden buyuk aldim biraz rahatladim belki ilerki aylarda hamilelik elbiselerine bakarim kaydirigubbakcemile5

kizlar hamile kiyafetlerine baktinizmi hic kacinci ayda almayi dusunuyorsunuz???

benim pantolanlarım normaldede dar olduğu ve beli sıktığı için 1 ay önce belden ayarlanan hamile kotu almıştım, ve bikaçtane bol pantolunum vardı onlarla idare ediyorum cnm...
ctesi gene alışverişe çıkıcam, alıcam bişeyler...

kaydirigubbakcemile2 tamam sekerim simdi anladim gec döllenme olmus :))) bu bir cok kiside oluyormus , ama sen yineden benden once dogum yapacaksin hayirlisi ile insallah :)) aaaaaa belkide ayni zamanda olur 10 gun erken veya gec olabiliyor bebekler ekimde anlariz bunu kaydirigubbakcemile5 insallah o gun hayirlisi ile gelir saglikli bir sekilde gec olsunda yeterki guc olmasin

ben sadece hamile pantolon ile geziyorum, normal pantolonda nefes alamiyordum artik. Sansima 2 tane indirimde buldum birtane simdi icin, birtane son aylar icin 2 tane kumas pantolon buldum. 1 tane ilk hamileligimden vardi.

BENIM BIR SORUM VAR AKLIMA GELMISKEN SIZLERE .... GUZEL ANNELER BANYO YAPARKEN DUS MU ALIYORSUNUZ YOKSA KUVETE MI GIRIYORSUNUZ ,, ??? BEN KUVETE GIRIYORUM YATIYORUM SUYUN ICINE ESKIDEN KALAN BIR ALISKANLIK RAHATLIYORUM AYNI ZAMANDA , FAKAT BIR KAC KEZ BUNUN HAMILELIK ESNASINDA ZARARLI OLDUGU OKUMUSTUM KIMILERINE GORE ..!! SIZLER NASIL BANYO YAPIYORSUNUZ ? yerimseniben

evet cnm 1 hafta öncesi - 1 hafta sonrası normal dedi doktor bana ve doğum tarihini 5 ekim olarak verdi :))
bencede geç olsunda güç olmasın cnm, bebeklerimize sağlıkla kavuşmak hepimize nasip olsun inşallah:Saruboceq:
kimbilir belkide aynı andan kavuşuruz Allahın izniyle bebeklerimize... :Saruboceq:

kızlar henüz çok erken ama normal doğummu sezeryanmı düşünüyosun soruları başladı bana? ben normal diyorum ama hafiften tırsmıyoda değilim
siz ne düşünüyosunuz bu konuda:uhm:

ben dus yapiyorum ama banyo sakincali oldugunu düsünmüyorum. Cünkü hamileyken yüzmekde cok iyi geliyor. Ben ilk hamileligimdede cok yüzdüm insan cok rahatliyor. Bütün agirligini aliyor hafif hissediyorsun kendini güzel oluyor. Önemli olan bence temiz olmasi, ve kendi evin oldugu icin bence problem olmaz hygien konusunda.
Cok sicak su iyi olmuyor ama, mesela termal falan iyi degil diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…