Yok canim serum falan takmadilar.....insallah 12 haftadan sonra gecer yoksa ne yaparim bilmiyorum...senağlama
Fundacım canım inşallah göreceksin bebegini tatlım ben 7+1 ken bebegimi ve kalp atışlarını görmüştüm içini ferah tut tatlım
yaw 6 hafta 4 gun bebegi gormek icin cok erken degil mi???
erken değil canım daha önceki hamileliğimde 5+6 bebeklerimi ve kalp atışlarını görmüştüm kesede 21 mm daha sonra kalp atışları durduğu için aldırmak zorunda kaldım
şimdi kese 25 mm yolk sac var bebek yok yada net izlenemedi ya kesede bebek yok yada çok küçük olduğu için göremedik bu yüzden cuma tekrar ultrasona gireceğim göremezsek doktor kürtaj olacaksın dedi doktorumda iyi cuma bir gelseydi hayırlısıyla
ilkaycım merhaba tatlım nasılsın? maşallah sana ve bebeğine hep böle devam eder inşallah hamileliğin...
cnm ben pek hissedemiyorum bebeğimi elliyorum ona konuşuyorum...
bana nedense hep sağ tarafımda gibi geliyo...
dün çok korktum, komşumun 3,5 yaşındaki oğlu ben otururken bacağımla sol kasığım arasına birden hopladı, allahtan büyük yük baldırıma geldi bütün gece çok korktum, etrafımızdaki küçük afacanlarada dikkat edelim kızlar :))
evet canim kucuk afacanlara dikkat etmemiz lazim...benim bir arkadasin oglu karnina ziplamis otururken surekli bayiliyordu meger kesenin bir kismi rahimden ayrilmis dusebilir demislerdi 9 ay boyunca heryerde dusup bayildi kizcagiz neyseki dogdu bebegi gecen hafta...
evet canim biliyorum ama burdaki doktorlar ilaci bile zor yaziyor serum takmazlar benim dememle....cnm en azından 1 hafta evdeyken bikaç ünite serum taksalar bence seni kendine getirir...
mide bulantıların biraz bişey yiyememendende kaynaklanıyor çünkü, böle giderse allah göstermesin dahada halsizleşirsin...
bence doktoruna serumu bi öner, sonuçta kötü bişey değil, faydalı...
Merhaba,
bulanti ilaclarda ben doktora güveniyorum adama kac kere sordum birsey olmaz dedi. Sonuc olarak ilac icmeyince kendimi hic besleyemiyorum, böyle en azindan azar azar birseyler yemege gayret ediyorum. Gecen hafta bende 3 sise serum aldim. Doktorlar bizim iyi olmamiz icin veriyorlar ilaclari sakincali olsa zaten vermezlerdi. Ben ilk hamileligimdede 3 pakete kadar bitirmistim bulanti ilaci. Ve serum gercekten insani toparliyor. Benim gecen hafta idrardaki Keton orani cok cikmis o tamamen kayboldu serumdan sonra ve bu hafta cikmadi birdaha. Ne zaman gerekirse gene serum baglatirim cok faydasini gördüm.
Ultrasonumda pek olumlu gecmedi aslinda. Myom gibi birsey gördü doktorlar 2 hafta sonra birdaha bakilcak tam olarak ne oldugunu anlayamadilar. Durum ne olcak onuda bilmiyorum. Allah korusun kücük bebegimi insallah.
ilkaycım merhaba tatlım nasılsın? maşallah sana ve bebeğine hep böle devam eder inşallah hamileliğin...
cnm ben pek hissedemiyorum bebeğimi elliyorum ona konuşuyorum...
bana nedense hep sağ tarafımda gibi geliyo...
dün çok korktum, komşumun 3,5 yaşındaki oğlu ben otururken bacağımla sol kasığım arasına birden hopladı, allahtan büyük yük baldırıma geldi bütün gece çok korktum, etrafımızdaki küçük afacanlarada dikkat edelim kızlar :))
Hamd olsun canim iyiyim öyle diyelim öyle olalim ; sorma cok tembelim nerdeyse öglenden önce kalkmiyorum evet bunaltim olmuyor sukur insallah boyle devam eder , :)) senin bebeginde yüzmeye baslamistir simdi :)) ne guzel bu arada gecmis olsun aman dikkat et afacanlara :) ela senin ticket yanlis mi bana mi oyle geliyor :1rolleyes::uhm: senin son adet gunun ayin kacinda idi ??? bence senin hafta yanlis gibi geldi şutarafagitti
kizlar hamile kiyafetlerine baktinizmi hic kacinci ayda almayi dusunuyorsunuz???
kizlar hamile kiyafetlerine baktinizmi hic kacinci ayda almayi dusunuyorsunuz???
ilkaycım nedense haftasonu bende evde uyuyunca bendede bulantı olmuyo, benim veletin heralde çalışmama itirazi varkaydirigubbakcemile3
cnm takvimim yanlış değil, benim son adet tarihim 2 aralık. 2 aralığa göre 3 aylık hamile olmam gerekiyor ama öle değil, benim adetlerim çok düzensizdi hep, geç döllenmem olmuş cnm...
kaydirigubbakcemile2 tamam sekerim simdi anladim gec döllenme olmus :))) bu bir cok kiside oluyormus , ama sen yineden benden once dogum yapacaksin hayirlisi ile insallah :)) aaaaaa belkide ayni zamanda olur 10 gun erken veya gec olabiliyor bebekler ekimde anlariz bunu kaydirigubbakcemile5 insallah o gun hayirlisi ile gelir saglikli bir sekilde gec olsunda yeterki guc olmasin
BENIM BIR SORUM VAR AKLIMA GELMISKEN SIZLERE .... GUZEL ANNELER BANYO YAPARKEN DUS MU ALIYORSUNUZ YOKSA KUVETE MI GIRIYORSUNUZ ,, ??? BEN KUVETE GIRIYORUM YATIYORUM SUYUN ICINE ESKIDEN KALAN BIR ALISKANLIK RAHATLIYORUM AYNI ZAMANDA , FAKAT BIR KAC KEZ BUNUN HAMILELIK ESNASINDA ZARARLI OLDUGU OKUMUSTUM KIMILERINE GORE ..!! SIZLER NASIL BANYO YAPIYORSUNUZ ? yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?