yaa ben ölçmüom canancım ya ondan banahep aynı boyut gelio belki bende ölçüm artık
ayy çok üzüldüm bulcuk yaa inş düzelirde biraz daha kalır bebegi ya benim oglumda 2 gündür çok hareketsiz acaba sıcaklardan felanmı diom bende etkileniomu bebikler ya haftasonu yazlıkta kıpır kıpırdı istanbula geldim durdu
evet doğru siyosun oraya bi bakmak lazımCanım bilmiyorum ki bu konuda tecrübeli annelerin topigine bir uğramak lazım zemuszemus
evet sayınca ucu bucağı yok dimi :1shok:günaydın fatoşumm
hazırlamadım ben daha ya ama hastane çıkışı koycam,2 gecelik ,bebek bezi,gögüspedi,hasta bezi,bebik için bi takım daha giysi koyarım,battaniyesi,iç çamaşırı benim için,terlik,sabahlık ay bi sürü şey var be aaaaaa
handan ölç bak çok zevkli oluyor ama sadece göbiş ölç basen falan ölçme moral bozucu olabilir.. kaydirigubbakcemile3
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı ne çantası be bunlar bavula anca sığar.
oy oy maşllah herşeyleri hazır seninkininben hastane cikisi aldim, pijama aldim kendime, bebek bezi, normal ped, gögüs pedi, sütyeni daha almadim ama, battaniye vs hepsini samsundan aldim :)).
daha neler neler aldim.. pisik kremi aldim, sampuan seti, tarak seti, battaniyeler cok güzel, hastane cikisi iste, babyphone:), emzik, biberon, meme tutacagi, dis icin seyi bile aldim simdide hahaha, haa bide söyle tel gibi bisey var bide tutma yeri var, icine dogradigin meyveleri koyuyorsun böyle kücük kücük, bebek onu kemiriyor meyvelerden tadiyor yiyor, ama büyük gene gitmiyor, bogazina takilmasin diye yapilmis cok hosuma gitti, besiktas badisi :)) fenerbahce badisi :)). esim fenerbahce badisi almis "dogustan fanatik" diye bende gittim bjk badisi aldim inadina "kimse yokken biz vardik" diye hahahah, kilotlar aldim, tirnak makasi aldim bebekler icin
[
Bende gecelik alacağım pijama çok zor olur gibi geliyor bana
güle güle kullansın zillin baya bişe almışsın fatoşcum ya benim eksiklerim var hala ıvır zıvırlarım var alacak bu haftasonu alırız belki ne zaman alışveriş yapcaz bilmiomki ya erteleye erteleye dogurcam valla:)) canım gecelik alsaydım pijama rahat olmaz bence ben gecelik alcam
sezeryan yaptıracaklar gecelik alsın yazıyordu bir forumda, pijamanın lastiği aşağı kayıp can acıtabilirmiş.
sezeryanda şart canım gecelik bence çünkü onlarda tuvalet olayı var tuvalete tam oturamadı için hafif ayakta gibi yapılıyor o yüzden pijama olmaz ablamdan biliyorum refakatçisi bendim de
efet canan ii fikir sırt çantam var çok güsel onu bebik için yapabiirim saol canım heheh
kıs canan normalde de wc oturmak zor olur bence ikisindede wc problemi var en iisi gecelik ya
bizde refakatci olayi yokizin vermiyorlar birinin kalmasina yasak. en gec aksam 10 gibi gitmesi lazim oda esinse. burda hastaneden cikmana izin vermiyorlar iyice ögrendikten sonca bebegin nasil yikandigi, altini dogru aliyormu annesi, ne yapmasi gerekiyor, ates cikinca felan yani mecbur kaliyorsun bi 4-5 gün. sabahtan aksama kadar ögretiyorlar. ay heycanlandim simdi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Ay böyle bir çanta olabilir çok şıkmışKendi eşyalarımızıda büyük boy çantaya koyarız . süper olur.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/255528-farkli-hastane-cikisi-alan-varmi.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?