canım allah yardım ettide çok çabuk toparladım...herzaman derim allahh bana acıdı sanırım diee....:Saruboceq:dikişlerin acımadımı lalcim nasıl dolandın ortalarda nasıl oturdun:S
canım bence iki çanta yapmak mantıklı değil...tek bir çanta hazırla ve unutmayacağın biryere koy .....çünkü doğum anı gelince bir panik oluo insan..hatta biz çantamızı iki hafta önceden arabanın bagajına koymuştuk.....yerimsenibenSen daha iyi bilirsin elbet canım tecrünelisin ben hastane çıkışı ve yedek kıyafeti için düşünmüştüm öyle bire çanta diğer eşyaları valiz tarzı büyük bir çantaya koyarım diye düşündüm olmazmı :kedi: :kedi:
kıslar benim hastane çantam buna benzio Stork Lüks Spor Çanta
ohhh çişinide verdin rahatladın heeeeeSelam arkadaşalropuyorumnanaktan
Biz geldik doktordan ...
dedim böle bölee dediki o zaman şöle yapalım 1 gün boyunca sabah kahvaltısından önce, kavaltıdan 2 saat sonra, öğle yemenden önce, yemekten 2 saat sonra, akşam yemenden önce, akşam yemenden 2 saat sonra eczanede şekerinize baktırın not al dedi...
Sonuca göre gerekirse endokrine yönlendiririz dediler...
elam geçmiş olsun inş. şeker sonuçlarında iyi çıkarda rahatlarsın opuyorumnanaktan
Kızlar ayrıyetten dünkü kırgınlığımın nedeni akşam çıktı, ateşim yükseldi biraz 37,5 boğazım acıyo ve kuru öksürük başladı, çok şükür ateşim dşmüştü sabah ama boğazım acıyo ve öksürük var, doktora bunlarıda söledim bol sıvı al hemen ilac vermeyelim dedi, geçmezse veirirz ilaç dedi...
aman kızlar dikkat edin soğuk bi şey içmeyin pek hemen etkileniyoruz çünkü
hemoglobin A1c diye bi değere kanda baktılar, bide idrar testlerimi verdim geldim...
handan çanta güzelmiş ama biraz küçük gibi o yazılanlar buna sığmaz bence.
kaan beyi dinledim dün akşam saatte 1 cm açılır diyor ilk doğum 8-9 saatcik bir sancı çekilecekmiş toplam canım nekiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
elalım şekerden kurtuldun çok şükür sevindim
inş. 1 günlük şeker takibin sonuçları iyi olurda kapanır şeker mevzun bugünmü yapacaksın takibi..
tatlım geçmiş olsun aman dikkt et ilaç kalmak zorunda kalma
inş. çişşşşşş sonuçların güzel çıkar
:roflol: :roflol: :roflol: elalım cevap verr kaza varmı ..
geçmiş olsun canımcım hadi işallah sonuçlarda güzel olurr şker derdi kalmaz hiçSelam arkadaşalropuyorumnanaktan
Biz geldik doktordan ...
dedim böle bölee dediki o zaman şöle yapalım 1 gün boyunca sabah kahvaltısından önce, kavaltıdan 2 saat sonra, öğle yemenden önce, yemekten 2 saat sonra, akşam yemenden önce, akşam yemenden 2 saat sonra eczanede şekerinize baktırın not al dedi...
Sonuca göre gerekirse endokrine yönlendiririz dediler...
Kızlar ayrıyetten dünkü kırgınlığımın nedeni akşam çıktı, ateşim yükseldi biraz 37,5 boğazım acıyo ve kuru öksürük başladı, çok şükür ateşim dşmüştü sabah ama boğazım acıyo ve öksürük var, doktora bunlarıda söledim bol sıvı al hemen ilac vermeyelim dedi, geçmezse veirirz ilaç dedi...
hemoglobin A1c diye bi değere kanda baktılar, bide idrar testlerimi verdim geldim...
kıslar benim hastane çantam buna benzio Stork Lüks Spor Çanta
elacım geçmiş olsun canım...gel hayatım sen bana ben sana ölçüm yaparım şekerim...
elammm ajkiiim hosgeldinnn sevindim canim benimmm
bu arada gecmis olsun dikkat et kendine bak dedim ben sana doktora git diyede dövecedin beni az kaldin hiiiih
ohhh çişinide verdin rahatladın heeeee
evet bencede küçük gibi geldi ek bi çanta daha isteyebilir yanına zemuszemus
geçmiş olsun canımcım hadi işallah sonuçlarda güzel olurr şker derdi kalmaz hiç
eveett buda hoşmuşş :lepi:
Anammm o zaman hissedince hemen gitmemek lazım 4-5 saatini evde dursak, sonra gitsek nasıl olur ki.
ayy yok ya bi de anlayamam doğuruverrim evde :1shok:
gülicancım benim ilk suyum geldi sancı yoktu hastaneye gittiğimde...akşam saat 10 da gittik sonra baktılar 5 cm lik bir açılma varmış ama sancı yoktu...sonra iki saat içinde oldu ve bitti..2 saat sancı çektim çekmedim...inşlah allah herkese kolay doğum nasip eder...yine kolay olur inşlah doğumumm...
üff ben şu uzmantv yi hiç dinleyemedim sessiz sinema gibi izliom ses kartım yok olsada burda 5 kişiyiz :sinifsinif:
Handan ne olacak kız fenamı olur bilgilenirler benim müdürüm uzman oldu dinleye dinleye
adamcağız kaydirigubbakcemile3 o yokken doğumla ilgili videolarını dinledim onun yanında utanırım doğumu dinleyemem şimdi başlarız gene aylık videolarını dinlemeye nasılsa geldi müdürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?