2009 Ekim Anneleri

mothercareden almış kız çantayı canan bi baksana çok güsel şeyler var ben bakırköye her gidişte bakıom ama pahalı biraz

yaa gülican öleymiş sezeryan ya benim eltimde bebek gelmeyince mecbur oldu senin arkadaşın gibi 1 hafta kalkamadım dio oluosa mutlaka normal yap dio bakalım kısmetimizde ne var

İnşallah kısslar ben de çok istiyorum normal doğumu ama o arkadaşta aynı böyle çok hevesliydi hiç bi problem de yoktu, bebek istemedi işte. Son ana kadar da belli olmayacak napalım. Ama sezeryan olursa heralde en az bikaç hafta birinin bakması lazım hem bebeğe hem anneye.

Lall canım normal doğumun dikişleri kiminin 1 ay falan sürüyomuş yaa. Çok gözümü korkuttular. ama yani benim etrafım da normal yapıp ta sezeryan gibi uzun süre yatan hiç görmedim. 1 haftada falan iyileşmesi lazım sanki dediğin gibi

geçmiş olsun elacım şeker yüklemesinden kurtuldun yani sevindim parmagından az kakn alıp bakarlar eczanede inş güsel çıkar canım sonnuçların

bogazın içinde dikkat et soguk sıcak şeyler yeme bende oldum biliosun bogazım şişti doktorum dolaptan çıkan hiçbişiyi direk yeme 30dk dışarda beklet öle ye demişti aklında bulunsun geçmiş olsun canım

Çok şükür canım tekrar 100 gr işkencesi çekmek zorunda kalmayacaksın. İdrarı naptın, tutup ta mı gittin. Kaza var mı kaydirigubbakcemile3

ben küçük bir valiz aldım hastane için o çanta hastane için yeterli olmaya bilir birde iki çantadansa tek çanta daha kullanışlı oluoyerimseniben

gülican canım ben doğum yaptım 1 gece kaldım çıktım ve eve gelince evi topladım ütü yaptım düşün yani...normal yaşama hemen dönüosun....off off ne günlerdi kimse yoktu yanımdaaa..

ben küçük bir valiz aldım hastane için o çanta hastane için yeterli olmaya bilir birde iki çantadansa tek çanta daha kullanışlı oluoyerimseniben

Sen daha iyi bilirsin elbet canım tecrünelisin ben hastane çıkışı ve yedek kıyafeti için düşünmüştüm öyle bire çanta diğer eşyaları valiz tarzı büyük bir çantaya koyarım diye düşündüm olmazmı :kedi: :kedi:

elalım şekerden kurtuldun çok şükür sevindim
inş. 1 günlük şeker takibin sonuçları iyi olurda kapanır şeker mevzun bugünmü yapacaksın takibi..
tatlım geçmiş olsun aman dikkt et ilaç kalmak zorunda kalma
inş. çişşşşşş sonuçların güzel çıkar

ben de diyorum ki en gereklileri bi çanta yapsam Pek gerekli olmayan ama almazsam aklımda kalacakları da başka bi çanta yapsam arabaya koyarım diyorum gerekirse hemen alınabilir zemuszemus

çok sağol cnmmŞeniz şuanlık kurtulduk gibi 100lükten, inşallah eczanedeki takipte iyi çıkarda beni bu kadar uraştırdıklarına utanırlarkaydirigubbakcemile3
ayy sorma cnm yaa sende ilaç kullanmamıştın dimi hastalığın için, eşim çok korktu akşam hamilelikte ateş yükselmesi iyi değilmiş, kızıma aldığım termometreyi kullanmak ilk bana nasip olduukaydirigubbakcemile3
bitki çayı içmim acaba ıhlamur içebilirmiyim akşamda ballı süt içerim...

Çok şükür canım tekrar 100 gr işkencesi çekmek zorunda kalmayacaksın. İdrarı naptın, tutup ta mı gittin. Kaza var mı kaydirigubbakcemile3

inşallah cnmmm:Saruboceq:
kaza yokk kız sabah evde yaptım, iyikide yapmışım yolda yada hastanede işerdim yoksa idrarı verirkende geldi baya çünkükaydirigubbakcemile3

elacım çok geçmiş olsun canım benimyerimseniben

çok sağol cnmmmŞeniz

gülican canım ben doğum yaptım 1 gece kaldım çıktım ve eve gelince evi topladım ütü yaptım düşün yani...normal yaşama hemen dönüosun....off off ne günlerdi kimse yoktu yanımdaaa..

ayy ne güsel canım yaa keşke yapabilecek durumda olsak da hepimiz varsın kimse olması. Ben çok istiyorum hemen kendim ilgileneyim bebeğimle. Kimseye güvenemem ben kesin annemle ablamla bile takışırım. Kayınvalideyi falan hiç üşünemiyorum.
Allahım hepimize kolay doğumlar naip etsin inşallah :Saruboceq:

Canım senin ilk doğumunda kaç saat sancı çekmiştin. İlk gebeliklerde uzun sürüyomuş birascık. Bi de nasıl oldu ilk doğum sancısı olduğunu anlıyomusun o sancıların. ben bilememkten korkuyorum :kedi:

FatoŞ yalnızmı kalacaksın hastanede ne saÇma bİŞe ya

felİs saol canım lİste İÇİn

kimse kalmiyor yaninda hemsireler cok iyi bakiyor

fatoşcum cadı kızın güle güle kullansın cicilerini....kıslar hastane için iki gecelik birde altlı üstlü takım alın ...bence...yerimsneiben

elacım naptı acaba.....nezam gelirki doktordan.....?

cok sagol lalllimm :asigim::asigim::asigim:

Fatoşcum nerden aldın bebişinin cicilerini samsunda. Ben henüz doğru dürüst bir şey almadım...

tatlim valla tam kisisine sordun bi gittigim yeri bidaha hatirliyamiyorum :))))) ama mecidiyede biyerde

kaan beyi dinledim dün akşam saatte 1 cm açılır diyor ilk doğum 8-9 saatcik bir sancı çekilecekmiş toplam canım nekiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…