yaa gülican öleymiş sezeryan ya benim eltimde bebek gelmeyince mecbur oldu senin arkadaşın gibi 1 hafta kalkamadım dio oluosa mutlaka normal yap dio bakalım kısmetimizde ne var
gülicancım normal doğumda gecelik daha iyi oluo pansuman yapılıyorya o yönden ama deddiğim gibi birde pijama eklemek lazım....yerimseniben....canım normal doğumda doğum bittikten sonra sanki bebeği sen doğurmamışsın gibi oluyor...sancı ağrı kalmıyor..dikiş varsa onlar acıyor ama onlarda düzeliyor 1 haftada.....yerimseniben
Selam arkadaşalropuyorumnanaktan
Biz geldik doktordan ...
dedim böle bölee dediki o zaman şöle yapalım 1 gün boyunca sabah kahvaltısından önce, kavaltıdan 2 saat sonra, öğle yemenden önce, yemekten 2 saat sonra, akşam yemenden önce, akşam yemenden 2 saat sonra eczanede şekerinize baktırın not al dedi...
Sonuca göre gerekirse endokrine yönlendiririz dediler...
Kızlar ayrıyetten dünkü kırgınlığımın nedeni akşam çıktı, ateşim yükseldi biraz 37,5 boğazım acıyo ve kuru öksürük başladı, çok şükür ateşim dşmüştü sabah ama boğazım acıyo ve öksürük var, doktora bunlarıda söledim bol sıvı al hemen ilac vermeyelim dedi, geçmezse veirirz ilaç dedi...
hemoglobin A1c diye bi değere kanda baktılar, bide idrar testlerimi verdim geldim...
ben küçük bir valiz aldım hastane için o çanta hastane için yeterli olmaya bilir birde iki çantadansa tek çanta daha kullanışlı oluoyerimseniben
ben küçük bir valiz aldım hastane için o çanta hastane için yeterli olmaya bilir birde iki çantadansa tek çanta daha kullanışlı oluoyerimseniben
Çok şükür canım tekrar 100 gr işkencesi çekmek zorunda kalmayacaksın. İdrarı naptın, tutup ta mı gittin. Kaza var mı kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun elacım şeker yüklemesinden kurtuldun yani sevindim parmagından az kakn alıp bakarlar eczanede inş güsel çıkar canım sonnuçların
bogazın içinde dikkat et soguk sıcak şeyler yeme bende oldum biliosun bogazım şişti doktorum dolaptan çıkan hiçbişiyi direk yeme 30dk dışarda beklet öle ye demişti aklında bulunsun geçmiş olsun canım
Çok şükür canım tekrar 100 gr işkencesi çekmek zorunda kalmayacaksın. İdrarı naptın, tutup ta mı gittin. Kaza var mı kaydirigubbakcemile3
elacım çok geçmiş olsun canım benimyerimseniben
gülican canım ben doğum yaptım 1 gece kaldım çıktım ve eve gelince evi topladım ütü yaptım düşün yani...normal yaşama hemen dönüosun....off off ne günlerdi kimse yoktu yanımdaaa..
FatoŞ yalnızmı kalacaksın hastanede ne saÇma bİŞe ya
felİs saol canım lİste İÇİn
fatoşcum cadı kızın güle güle kullansın cicilerini....kıslar hastane için iki gecelik birde altlı üstlü takım alın ...bence...yerimsneiben
elacım naptı acaba.....nezam gelirki doktordan.....?
Fatoşcum nerden aldın bebişinin cicilerini samsunda. Ben henüz doğru dürüst bir şey almadım...
kıslar benim hastane çantam buna benzio Stork Lüks Spor Çanta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?