2009 Ekim Anneleri

ilkaycım ahh bizdede küvet olsada köpürterek içinde keyif yapsam, bundan önceki evimde çok yapardım...
bizim şuanki evde duşakabin olduğu için sadece duş almaya giriyorum içine, nerde kaldı keyif alacankaydirigubbakcemile3

aynı zamanda küvette yatmanın hamilelere zararı olabileceğini ilk kez sende duydum cnm, ilginç geldi:uhm: ne olabilirki sonuçta suyun içindesin...

Canımm benim benim doktorum bundan sonra asla oturarak banyo yapma artık ayakta banyonu yapacakssınn dedi....:CüvCüv:

ben sadece hamile pantolon ile geziyorum, normal pantolonda nefes alamiyordum artik. Sansima 2 tane indirimde buldum birtane simdi icin, birtane son aylar icin 2 tane kumas pantolon buldum. 1 tane ilk hamileligimden vardi.

ben daha henuz almadim zayifladigim icin kotum bol bile geliyor ama sanirim 4. aydan sonra almam gerekicek cunku kasik bolgeleri sikacak yakinda....

canim kuvetdeki suyun sicak olmasi iyi degilmis ::! ayrica sudaki bakterileriler genital bolgeye girme olasiligi dustan daha yuksek , suda olabilecek herhangi bir bakteri bebegi olumsuz etkiliyor , ? bakteride enfeksiyondan daha tehlikeli ALLAH korusun olumsuzlugu bu yonden mis ama nedense ben keyif olsun diyede degilde aliskanlik oldugu icin giriyorum kuvete dus alinca yikanmis gibi hissetmiyorum sanirim kendimi kaydirigubbakcemile3 ama yavas yavas dusu kullanmaya baslayacagim su kusuyum ben cok severim ayrica , yuzmeye bu yil gidemem zaten havuzlari tercih etmiyorum denizde burda yok (((( bu yaz Türkiye ye gelemeyecegiz malum ama seneye insallah gelecegim bebegimle :Saruboceq:

ben daha henuz almadim zayifladigim icin kotum bol bile geliyor ama sanirim 4. aydan sonra almam gerekicek cunku kasik bolgeleri sikacak yakinda....

cnm aslında bende zayıfladım, 65le hamile kalmıştım şimdi 64 çıkıyorum hatta bazen 63 bile oluyo...
ama karın bölgem şiş olduğu için genede eski pantolonlarım sıkıyo ve rahat edemiyorum...

mehay bu arada ben senin takviminden ne kadarlık olduğunu anlamakta güçlük çekiyom -tatlicadiarzu-

bende gecen hafta icinde 3 Kilo verdim ama karin bölgesinde hicbir baski hissetmek istemiyorum suan. Ondan hamile pantolon cok rahat oluyor

:roflol::roflol: canim bugun degistirdim daha guzel bu ama kimse anlamiyacak yine degistiricem sanirim 32 hafta kaldi diyor fransizca yaziyor...naniknanik

suyun sıcak olmaması gerektiğini bende duymuştum, diğer açıklamalarında mantıklı geldi...
sen en iyisi biraz sık dişini, küvet olayını doğumdan sonrasına sakla cnm...

bende gecen hafta icinde 3 Kilo verdim ama karin bölgesinde hicbir baski hissetmek istemiyorum suan. Ondan hamile pantolon cok rahat oluyor

bende aynen senin gibiyim cnm, eşim bazen seviyor karnımıda bastırma diye yaygarayı basıyorumkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: canim bugun degistirdim daha guzel bu ama kimse anlamiyacak yine degistiricem sanirim 32 hafta kaldi diyor fransizca yaziyor...naniknanik

anacım sizin oralarda yokmu şu kadar şu günlük yazanlardan, hamiş hamiş niye terletiyon bizi anlaacaz diye:mymeka:

ben pek inanmam mehaycim ama eglenmek icin bakarim ciddi anlamda buna kesinlikle inanmam ALLAH bilir , benimkisi erkek cikti canim ALLAH hayirlisini nasip etsin saglikli bebekler nasip etsin :Saruboceq:

amin cnm amin:Saruboceq:

mehay " oynaylamadan önce :::. après ve j'usqu'à yaziyor tickeri onaylamadan once o renk secimin altinda sen après yerini sec o zaman haftalik zamanin gorunur jusqu'à oldugunda kalan haftalari gosteriyor suan sendeki gibi :)kaydirigubbakcemile5

benimkide kız çıktı ne yalan söylim gönlümdede kız yatıyor :)
yanlız bu kıyafet meselesine takıldım daha erken değilmi? bende en ufak bi genişleme olmadı ben miyim acaba garip diye üzülüyorum bakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…