2009 Ekim Anneleri

bu tokluk dediğin nasıl oluyo bana aç karnına içirdiler 50 gr lık glukozu bir saat sonra kan aldılar tabi bu bi saat arada hiç bişi yemedim aç karnına yani

cnmm o şekerli suyu içmeden önce alınan kanda açlık kan şekerine bakıyolar, 50mg şekerli suyu içtikten 1 saat sonra alınan kanda tokluk kan şekeri oluyoyerimseniben

kıslar ben 7 ayıma geçmişim aaaaaaaaaa

ayhhh yarın bendee geçecemm:sm_cool:

Kızlar benim öksürüğüm hala devam ediyo:çok üzgünüm: boğazlarımda acıyo gece yatarken ballı süt içtim gece güzel uyumuşum, sabahta içtim...
bu öksürüğün kızıma bi zararı olmaz dimi, malum öksürürken karnımda hareketleniyokafamçokkarıştı

geçmiş olsun kuzu..bişi olmas korkma cücüm..zıplar durur anası öskürürkene..

geçmiş olsun kuzu..bişi olmas korkma cücüm..zıplar durur anası öskürürkene..

sağoll ajkımmmopuyorumnanaktan
yaa zuzumm dün akşam eşim karnımı severken ela kızımm dedii bi depik attı 2 dakka sonra bida dedi genee tepkimi veriyo tesadüfmü yaaakaydirigubbakcemile3 walla kızım bize cevap veriyo diye çokkk mutlu oldukkopuyorumnanaktan

tesadüf diil canımm..o artık babisinin sesini duyuyoopuyorumnanaktan

kıslar ben bugun çok şaşkın ördek gibiyim nie bilmoiom bi tuhafım içim içime sıgmıo sanki dogurcak gibi heycanlıyım anam dogurmum bide töbe töbedelikafadulden

kıslar ben bugun çok şaşkın ördek gibiyim nie bilmoiom bi tuhafım içim içime sıgmıo sanki dogurcak gibi heycanlıyım anam dogurmum bide töbe töbedelikafadulden
tööbeee delü..40 kere söleme...ayh ne güsel..ben de çok halsisim bugün..başım çatlıycak gibi ağrıyo,öyle uyandım sabah...temislik yapmam gerenkk...
günaydin güzellerr opuyorumnanaktan

naper kuzu

günaydın fatoşummopuyorumnanaktan
zilli kızına maşallah dün okudum yazdıklarınıyerimseniben

töbe diyim zuzumm allah korusun , canım yapma temizlik canın istmeiosa boşver amann sonra yaparsın bi duş al şöle serinle

tööbeee delü..40 kere söleme...ayh ne güsel..ben de çok halsisim bugün..başım çatlıycak gibi ağrıyo,öyle uyandım sabah...temislik yapmam gerenkk...

naper kuzu

iyidir yavrim nolsun cok yedim gene mayistimm senden naber

günaydın fatoşummopuyorumnanaktan
zilli kızına maşallah dün okudum yazdıklarınıyerimseniben

ajkuuum cok sagol canim zemuszemus

dandanim masallah nazar degmez insallah ne güzel cikmissin oglusunla ö^yle hamilelik cok güzel yakismis

töbe diyim zuzumm allah korusun , canım yapma temizlik canın istmeiosa boşver amann sonra yaparsın bi duş al şöle serinle

hiiçç istemio canım ama yapmam gerenk cücümm..yrn ablama bebiş görmeye gitcek bi tanıdığımız..ankaraya yeni taşındılar,eşi bana kadar getircek ben götürcem..ewe çıkma ihtimaline karşın temiz olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…