bu tokluk dediğin nasıl oluyo bana aç karnına içirdiler 50 gr lık glukozu bir saat sonra kan aldılar tabi bu bi saat arada hiç bişi yemedim aç karnına yani
kıslar ben 7 ayıma geçmişim aaaaaaaaaa
o bi saat soora aldıklarında baktıkları değer canım..şekere doyuyosun ya o bağlamda :)
Kızlar benim öksürüğüm hala devam ediyo:çok üzgünüm: boğazlarımda acıyo gece yatarken ballı süt içtim gece güzel uyumuşum, sabahta içtim...
bu öksürüğün kızıma bi zararı olmaz dimi, malum öksürürken karnımda hareketleniyokafamçokkarıştı
geçmiş olsun kuzu..bişi olmas korkma cücüm..zıplar durur anası öskürürkene..
sağoll ajkımmmopuyorumnanaktan
yaa zuzumm dün akşam eşim karnımı severken ela kızımm dedii bi depik attı 2 dakka sonra bida dedi genee tepkimi veriyo tesadüfmü yaaakaydirigubbakcemile3 walla kızım bize cevap veriyo diye çokkk mutlu oldukkopuyorumnanaktan
bişi olmaz elacım oda oynar içnde:))
ay kıslar şaka maka dogurcaz galibadelikafadulden
bişi olmaz elacım oda oynar içnde:))
ay kıslar şaka maka dogurcaz galibadelikafadulden
tesadüf diil canımm..o artık babisinin sesini duyuyoopuyorumnanaktan
günaydın fatoşummm resmimi ekledim git bak bi koşu şişko görsün gözün
tööbeee delü..40 kere söleme...ayh ne güsel..ben de çok halsisim bugün..başım çatlıycak gibi ağrıyo,öyle uyandım sabah...temislik yapmam gerenkk...kıslar ben bugun çok şaşkın ördek gibiyim nie bilmoiom bi tuhafım içim içime sıgmıo sanki dogurcak gibi heycanlıyım anam dogurmum bide töbe töbedelikafadulden
günaydin güzellerr opuyorumnanaktan
tööbeee delü..40 kere söleme...ayh ne güsel..ben de çok halsisim bugün..başım çatlıycak gibi ağrıyo,öyle uyandım sabah...temislik yapmam gerenkk...
naper kuzu
günaydın fatoşummopuyorumnanaktan
zilli kızına maşallahdün okudum yazdıklarınıyerimseniben
töbe diyim zuzumm allah korusun , canım yapma temizlik canın istmeiosa boşver amann sonra yaparsın bi duş al şöle serinle
iyidir yavrim nolsun cok yedim gene mayistimm senden naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?