2009 Ekim Anneleri

Günaydın kızlaropuyorumnanaktan
Hayırlı cumalar herkese:Saruboceq:

kızlar dün bütün günüm hastanede geçti ya kan ve idrar tahlili bir de 50 gr şeker yükleme testim yapıldı kan ve idrar temiz Allah'ıma şükürler olsun. Ama şeker 149 çıktı doktorum temiz çıkar ama biz haftaya 100 gr lık yükleme yapalım dedi. aşırı derecede çikolata yiyodum onu kessem bi faydası olurmu sizce doktora sordum çikolatayı birak dedi. şu 100 gramlığıda atlatsam sağ salim..

günaydıııııııııın.benede dun çooook rahatsızdım ishal kusma sankı doğum sancısı çektım.ama çok şukur geçtı.

ilkaycım senın rahim boyun kısamıydı ?amelıyat oldunmu?

çiçekcim kızının ii olmasına sevindim maşallah cnm
inşallah 100lüğü kolaylıkla atlatırsın cnm:Saruboceq:

çiçekcim kızının ii olmasına sevindim maşallah cnm
inşallah 100lüğü kolaylıkla atlatırsın cnm:Saruboceq:

İNŞALLAH CNM HAA BU ARADA BENİ ÇARŞAMBA GÜNÜ OLAN KONTROLÜMDE NST YE BAĞLADILAR BİLİYO MUSUN?? HEP MERAK EDERDİM NASIL BİŞİ DİYE??:sm_cool:

Canım inş. 100 mg iyi çıkar canım

günaydıııııııııın.benede dun çooook rahatsızdım ishal kusma sankı doğum sancısı çektım.ama çok şukur geçtı.

Şeniz Geçmiş olsun canım.

çiçekcim kasılman falanmı vardı cnmyaa henüz erken değilmi nst için gerekçeleri neymiş, nasıl oluyo anlat cicim...

günaydın teyzoşlaarr..naaperr...kıs çiçeekk ne nstsi şimcikten ay..şikayetin filanmı wardıki..anam nst diyincek heycan yaptım,bian doğum yaklaşıo die delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…