günaydıııııııııın.benede dun çooook rahatsızdım ishal kusma sankı doğum sancısı çektım.ama çok şukur geçtı.
evet malum bebek gelecek onada yer gerekiyor iyi yapmissin ama keske tek basina yapmasaydin canim yorulma gercekten en az 36 haftaya kadar dikkat etmeliyiz..
ben iyiyim calismiyorum benim her iki haftaya bir kontorlum oluyor malum endiseleniyorum erken dogumdan , doktor rahim boyunu ölcüyor ve kasilmalarim olup olmadigini soruyor , ara ara kasiklarim ve belime agri giriyor karnimda sertlesiyor o nedenle doktorum gunde 45 dk yuruyebilirsin , fazla ayakta kalmayacaksin agir yasak sadece yemek yap yeter dedi :) haftanin iki gunu eve temizlik icin kadin cagiriyorum utu falan .. esimde cuma gunu isini birakiyor doguma kadar ailece evde olacagiz anlayacagin cunku oglumda var malum ilgilenmek gerekiyor surekli birsey istiyor onunla yoruluyorum okulda tatile giriyor o nedenle esim evde kalacak doguma kadar sansliyim bir yonden
geçmiş olsun cnm bugün nasılsın
ıyım tatlım ama işin kotu yanı artık meyve yemekten korkuyorum ama içim gıdıyomafoldumben
çiçekcim kızının ii olmasına sevindim maşallah cnm
inşallah 100lüğü kolaylıkla atlatırsın cnm:Saruboceq:
olamaaazz şeker mi çıktııı??ıyım tatlım ama işin kotu yanı artık meyve yemekten korkuyorum ama içim gıdıyomafoldumben
kızlar dün bütün günüm hastanede geçti ya kan ve idrar tahlili bir de 50 gr şeker yükleme testim yapıldı kan ve idrar temiz Allah'ıma şükürler olsun. Ama şeker 149 çıktı doktorum temiz çıkar ama biz haftaya 100 gr lık yükleme yapalım dedi. aşırı derecede çikolata yiyodum onu kessem bi faydası olurmu sizce doktora sordum çikolatayı birak dedi. şu 100 gramlığıda atlatsam sağ salim..
günaydıııııııııın.benede dun çooook rahatsızdım ishal kusma sankı doğum sancısı çektım.ama çok şukur geçtı.
İNŞALLAH CNM HAA BU ARADA BENİ ÇARŞAMBA GÜNÜ OLAN KONTROLÜMDE NST YE BAĞLADILAR BİLİYO MUSUN?? HEP MERAK EDERDİM NASIL BİŞİ DİYE??:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?