2009 Ekim Anneleri

Allah'a şükür benim herşey yoluna gidiyo. ben çarşamba günü kontrol için gitmiştim meğer beni nst için çağırşışlar. kasılmam ya da erken doğum riskim varmı diye. Rabbime çok şükür temiz çıktı..
nasıl anlatsam böyle hani kalp grafiği çekerlerken göğüse bi şey bağlıyolar ya işte onun gibi karnıma ikş adet bi şey bağladılar.elimede bi buton gibi bişey verdiler 10 dk o şekilde bağlı kaldım bir de bebeğin hareketini her hissttiğinde o butona basıyosun. değişik bişeydi ya ilk görünce aletler korktum ama. değişik bi şeydi. belli aralıklar Allah nasip ederse giricem mst ye bundan sonra.

günaydın pempemmmopuyorumnanaktan

çiçekcim benim 50lik yüklemede tokluk 145 çıkmıştı:çok üzgünüm:

günaydın pempemmmopuyorumnanaktan

çiçekcim benim 50lik yüklemede tokluk 145 çıkmıştı:çok üzgünüm:

bu tokluk dediğin nasıl oluyo bana aç karnına içirdiler 50 gr lık glukozu bir saat sonra kan aldılar tabi bu bi saat arada hiç bişi yemedim aç karnına yani

bu tokluk dediğin nasıl oluyo bana aç karnına içirdiler 50 gr lık glukozu bir saat sonra kan aldılar tabi bu bi saat arada hiç bişi yemedim aç karnına yani

o bi saat soora aldıklarında baktıkları değer canım..şekere doyuyosun ya o bağlamda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…