2009 Ekim Anneleri

niye ölçülüyo bu rahim bakayım.
kasılma olup olmadığı nst ile de anlaşılıyo beni çarş.günü nst ye bağlayıp kasılmamın olmadığını söyledi doktorum.

Slm kısslar . Benim de bugün sabahtan işlerim çok yoğundu, bi türlü giremedim siteye. Bugün saat 4'te dr. randevum var benimde. Şeker yüklemesi yapcaklar, bi de oğluşumu görcem. Bakalım büyümüş mü paşa.
Öğlen 12'de yemek yedim. 4:30 gibi kan versem yeter heralde açlık şekeri için. Dr. 2-3 saat açlık yeter dedi.

Slm kısslar . Benim de bugün sabahtan işlerim çok yoğundu, bi türlü giremedim siteye. Bugün saat 4'te dr. randevum var benimde. Şeker yüklemesi yapcaklar, bi de oğluşumu görcem. Bakalım büyümüş mü paşa.
Öğlen 12'de yemek yedim. 4:30 gibi kan versem yeter heralde açlık şekeri için. Dr. 2-3 saat açlık yeter dedi. Peki sizce su içsem bişey olur mu?

cnm inşallah normal çıkar ben dün yaptırdım 149 çıktı perş.günü 100 lük yapılacak bana da:1no2:

su içebilirsin cicimm..yrn die hatırlıodum senin randewunu yannış hatırlamışım demekki...iişallah ii çıkar sonuç

ben sabah erken saatde gittim seker yüklemesine bana bu sefer 100 gr Glukoz yüklendi. Ben su bile icmedim önceden. Sonra acken bir kere kan aldilar, ve sonra her saatde 1 kere kan verdim. Toplam 4 kere kan alindi. Ben sormustum glukoza biraz limon koysam veya limon yalasam arada olurmu. Izin vermediler bana.

Rahim agzi uzunluguda doktorum benim ultrason ile aylik kontrolüm oldugunda bakiyor.

niye ölçülüyo bu rahim bakayım.
kasılma olup olmadığı nst ile de anlaşılıyo beni çarş.günü nst ye bağlayıp kasılmamın olmadığını söyledi doktorum.
bana alttan bakcak galiba nst ye bağlamıcak bildiğim kafarıyla

benimde yarın bakıcak bakalım inş. kötü bi şey çıkmaz:Saruboceq:

kuzular 140 küsürler genelde 100lükte bişiy çıkmıo..tedbir olaraktan yapıolar..ne zamanki 160ları buluo ozaman korkmak gerek..sıkmayın canınızı boşuna..

selam anneler,
işlerden ancak takip edebiliyorum sizi. maşallah çok hareketli bizim topic :) yetişmek zor.

benim rahim boyu da ilk defa geçen hafta ölçtü doktor.
6 cm dedi. 2,5'un altına düşerse tehlikeli dedi. ama 6 cm iyi midir, normali kaçtır bilmiyorum.
sizin bir fikriniz var mı?

cicekcim korkma bişi çıkmaz canım benimde 144 çıkmıştı 100 gr temiz çıktı rahat olcanım

ay inşallah cnm yaa. yepeki 144 çıkınca diyet falan yaptın mı 100 ük yapılana kadar. azalttınmı yemenden bişeyler. ben dünden beri ölcem açlıktan yaaa tövbe yarabbim sani çok yüksek çıktı da

hohocum ilkayın ölçmüş doktoru 4cm çıkmış onunki seninkide 6 cm gayet güselmiş canım

çiçekcim ekmek makarna felan yemedim ondan sonra 100 lük temiz çıktı ama doktor diet gibi beslenmeye devam dedi dikkat et dedi yani ben yinede beyaz ekmek yemiom makarna prinç felan az az yiyiom hamr işi yemiom dikkat ediom yani

selam kızlaaaarrr :)))) ördek geldiii.
opuyorumnanaktan
ben de NST ye bağlanmak istiyom yaa çok havalı birşey.

su içebilirsin cicimm..yrn die hatırlıodum senin randewunu yannış hatırlamışım demekki...iişallah ii çıkar sonuç

Yok canım doğru hatırlıosun da dr. bugüne aldı. Seninki ne zamandı önümüzdeki hafta mı

Geçmiş olsun canım senin 50'lik yüksek mi çıkmıştı? Neden 100 lük yapıldı
Limon götürücem canım ben de bakalım izin verirse koyucam.

bence doktoruna sor bana su bile yasakti cünkü. Yanlis cikmasin degerlerin

Su içmemeye karar verdim yaa. Hem şimdi 1 lt'ye yakın su içerim çok susadım, kilom da çok çıkmasın. Zaten dr. elinde sopayla bekliyodur beni. kaydirigubbakcemile3

cnm inşallah normal çıkar ben dün yaptırdım 149 çıktı perş.günü 100 lük yapılacak bana da:1no2:

Geçmiş olsun canım. İnşallah benimkide sınırda bi değer çıkmaz, kan vermek istemiyommm :Saruboceq:

gülican inş güsel haberlee gelirsin canım ben su içmiştim azda olsa ama doktorum bişi olmaz demişti

Sağol canım. Bakalım kaç kilo olmuş paşa seninkiyle yakındır heralde opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…