Slm kısslar . Benim de bugün sabahtan işlerim çok yoğundu, bi türlü giremedim siteye. Bugün saat 4'te dr. randevum var benimde. Şeker yüklemesi yapcaklar, bi de oğluşumu görcem. Bakalım büyümüş mü paşa.
Öğlen 12'de yemek yedim. 4:30 gibi kan versem yeter heralde açlık şekeri için. Dr. 2-3 saat açlık yeter dedi.
Slm kısslar . Benim de bugün sabahtan işlerim çok yoğundu, bi türlü giremedim siteye. Bugün saat 4'te dr. randevum var benimde. Şeker yüklemesi yapcaklar, bi de oğluşumu görcem. Bakalım büyümüş mü paşa.
Öğlen 12'de yemek yedim. 4:30 gibi kan versem yeter heralde açlık şekeri için. Dr. 2-3 saat açlık yeter dedi. Peki sizce su içsem bişey olur mu?
cnm inşallah normal çıkar ben dün yaptırdım 149 çıktı perş.günü 100 lük yapılacak bana da:1no2:
benimde tam 149 cikmisti ama 100 lük iyi cikti, insallah seninkide iyi cikar
bana alttan bakcak galiba nst ye bağlamıcak bildiğim kafarıylaniye ölçülüyo bu rahim bakayım.
kasılma olup olmadığı nst ile de anlaşılıyo beni çarş.günü nst ye bağlayıp kasılmamın olmadığını söyledi doktorum.
ben sabah erken saatde gittim seker yüklemesine bana bu sefer 100 gr Glukoz yüklendi. Ben su bile icmedim önceden. Sonra acken bir kere kan aldilar, ve sonra her saatde 1 kere kan verdim. Toplam 4 kere kan alindi. Ben sormustum glukoza biraz limon koysam veya limon yalasam arada olurmu. Izin vermediler bana.
banada izin vermediler su bile içmediğin ii olmuş dediler
Rahim agzi uzunluguda doktorum benim ultrason ile aylik kontrolüm oldugunda bakiyor.
cicekcim korkma bişi çıkmaz canım benimde 144 çıkmıştı 100 gr temiz çıktı rahat olcanım
kuzular 140 küsürler genelde 100lükte bişiy çıkmıo..tedbir olaraktan yapıolar..ne zamanki 160ları buluo ozaman korkmak gerek..sıkmayın canınızı boşuna..
su içebilirsin cicimm..yrn die hatırlıodum senin randewunu yannış hatırlamışım demekki...iişallah ii çıkar sonuç
ben sabah erken saatde gittim seker yüklemesine bana bu sefer 100 gr Glukoz yüklendi. Ben su bile icmedim önceden. Sonra acken bir kere kan aldilar, ve sonra her saatde 1 kere kan verdim. Toplam 4 kere kan alindi. Ben sormustum glukoza biraz limon koysam veya limon yalasam arada olurmu. Izin vermediler bana.
Rahim agzi uzunluguda doktorum benim ultrason ile aylik kontrolüm oldugunda bakiyor.
bence doktoruna sor bana su bile yasakti cünkü. Yanlis cikmasin degerlerin
cnm inşallah normal çıkar ben dün yaptırdım 149 çıktı perş.günü 100 lük yapılacak bana da:1no2:
gülican inş güsel haberlee gelirsin canım ben su içmiştim azda olsa ama doktorum bişi olmaz demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?