yaa onu hiç sorma benim yaramaz bi durdu makina bağlanınca karnımı dürdükleye dürdükleye 3-4 defa hissedebildim anca. zaten bebek hareket ettikçe makinadan böle tuhaf bi ses çıkıyo ama her hareketini hissedemiyosun. hiç basmazsan nolu bak onu bilemicem işte.
:1shok: ayy bugün benimkini de ölçer mi acaba. Psikolojik olarak hazır değilim böyle bişeye yaa hayır. Hem nasıl ölçüyo acaba cetvel gibi bişeylemi
Bu arada İlkay ölçtürmüştü. Sanırsam 2.5 cm altına düşerse tehlikeliymiş
yok sana nts mts kısım önce ben baglancam:mymeka:
peki bu nts ne kadar pahalı bişimi acaba çiçek ??
Sizi bilmemde kesin bizim hastanede pahalıdır hep kazık yiyen ben oluyorum nedense CADIARZU
yaa gülcan sorma fenalık geçirdim hemen kocişi tarttım oda 150 çıktı rahatladım:roflol:
peki bu nts ne kadar pahalı bişimi acaba çiçek ??
yaa gülcan sorma fenalık geçirdim hemen kocişi tarttım oda 150 çıktı rahatladım:roflol:
:umursamaz: banane yapışırım makineye bağlayın beni diye :lepi:
önce ben baglanncam dedim:mymeka:
Tüh keşke eşinin normal çıksaydı kilosu ne güzel olurduuuu :roflol: :roflol:
Gulican, alttan muayene gibi yapıyo. Ultrasonda olcu alıyo. Eğer ilk haftaalrda alttan baktıysa öyle bir şey.
Ama ben de sürekli yapuılacağını bilmiyodum artık. Offff...
hımmmm enteresan bişimiş yaaa kaç liracık verdin
bi kere şuan en havalınız benim tickerim 7.ayında hıhhhzemuszemus
cnm 7. aydsın ama daha bi nst ye bilem girmemişin o nolcek :roflol:
bi kere şuan en havalınız benim tickerim 7.ayında hıhhhzemuszemus
Evet canım yaa bence de en havalımız sensin. Benimki yarın geçcek ama ne yazık ki haftasonu olcak. Kimseye hava basamıcam kaydirigubbakcemile3
Evet canım yaa bence de en havalımız sensin. Benimki yarın geçcek ama ne yazık ki haftasonu olcak. Kimseye hava basamıcam kaydirigubbakcemile3
Yok canım doğru hatırlıosun da dr. bugüne aldı. Seninki ne zamandı önümüzdeki hafta mı
:1shok: ayy bugün benimkini de ölçer mi acaba. Psikolojik olarak hazır değilim böyle bişeye yaa hayır. Hem nasıl ölçüyo acaba cetvel gibi bişeylemi
Bu arada İlkay ölçtürmüştü. Sanırsam 2.5 cm altına düşerse tehlikeliymiş
çiçek sen özel drmi gidiyorsun hastaneyemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?