hohocum ilkayın ölçmüş doktoru 4cm çıkmış onunki seninkide 6 cm gayet güselmiş canım
çiçekcim ekmek makarna felan yemedim ondan sonra 100 lük temiz çıktı ama doktor diet gibi beslenmeye devam dedi dikkat et dedi yani ben yinede beyaz ekmek yemiom makarna prinç felan az az yiyiom hamr işi yemiom dikkat ediom yani
selam anneler,
işlerden ancak takip edebiliyorum sizi. maşallah çok hareketli bizim topic :) yetişmek zor.
benim rahim boyu da ilk defa geçen hafta ölçtü doktor.
6 cm dedi. 2,5'un altına düşerse tehlikeli dedi. ama 6 cm iyi midir, normali kaçtır bilmiyorum.
sizin bir fikriniz var mı?
selam kızlaaaarrr :)))) ördek geldiii.
opuyorumnanaktan
ben de NST ye bağlanmak istiyom yaa çok havalı birşey.
evet ya aksam doktora giderken hep kilo fazla cikiyor tabiki bende sinir oluyorum. Bütün gün su iciyorsun yemek yiyorsun falan. Banada üstündekiler zaten incecik birsey cekmez onlar diye fazla kilo yazdilar
hııııııııııı ben bağlandım bilem zemuszemus
ya kıslar benim evdeki tartı bozulmuş sabah bi çıktım 149 kilo gösterdi bayılacaktımdelikafadulden napacam ben ya kilomu nası bilcem offf
belkide doğru tartıyordur niye tartıya suç atıyorsunki.. :jeyyar: :jeyyar:
ay nie havalıki bu nts nası bişe cicek anlatsana kıs baglanmışsın
ya kıslar benim evdeki tartı bozulmuş sabah bi çıktım 149 kilo gösterdi bayılacaktımdelikafadulden napacam ben ya kilomu nası bilcem offf
ay nie havalıki bu nts nası bişe cicek anlatsana kıs baglanmışsın
bende istiyorum nst banane :1ninca:
peki o sürede bebek hareket etmezse nıoluo çicekcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?