2009 Ekim Anneleri

anladım cnm çok sağol

evet ya aksam doktora giderken hep kilo fazla cikiyor tabiki bende sinir oluyorum. Bütün gün su iciyorsun yemek yiyorsun falan. Banada üstündekiler zaten incecik birsey cekmez onlar diye fazla kilo yazdilar

:1shok: ayy bugün benimkini de ölçer mi acaba. Psikolojik olarak hazır değilim böyle bişeye yaa hayır. Hem nasıl ölçüyo acaba cetvel gibi bişeylemi
Bu arada İlkay ölçtürmüştü. Sanırsam 2.5 cm altına düşerse tehlikeliymiş

evet ya aksam doktora giderken hep kilo fazla cikiyor tabiki bende sinir oluyorum. Bütün gün su iciyorsun yemek yiyorsun falan. Banada üstündekiler zaten incecik birsey cekmez onlar diye fazla kilo yazdilar

kaydirigubbakcemile3 Sorma canım yaa. Benimkini hemşire kız ölçüp dr. a söylüyo. Ben de onu kafaladım 500 gr falan eksik yasıyo. Ama yine de benim sabah ölçtüğümdem çok çıkıyo. Sinir oluyorum

ay nie havalıki bu nts nası bişe cicek anlatsana kıs baglanmışsın

ya kıslar benim evdeki tartı bozulmuş sabah bi çıktım 149 kilo gösterdi bayılacaktımdelikafadulden napacam ben ya kilomu nası bilcem offf

kızlar ela nerde bugün anptı şeker ölçme işini acaba atron aıdsli diye öldürdümü ne:jeyyar:

cnm böle karnına bişi bağlıyolar aynı kalp grafiği çekilirken göğüse takılıyo ya aynı öle işte sonra eline buton gibi bişey veriyolar bebeğin hareketlerini hissetikçe ona basıyosun. böle işte ben 10 dakika bağlı kaldım çıkan sonuca da doktor bakıp erken doğum tehliken kasılman falan varmı söylüyooo.

149 muu :1shok: şaka gibi yaw. Tamir edilmez mi ki acaba canım. Ben bakmadan çıldırrım yaa

peki bu nts ne kadar pahalı bişimi acaba çiçek ??

yaa gülcan sorma fenalık geçirdim hemen kocişi tarttım oda 150 çıktı rahatladım:roflol:

peki o sürede bebek hareket etmezse nıoluo çicekcim

yaa onu hiç sorma benim yaramaz bi durdu makina bağlanınca karnımı dürdükleye dürdükleye 3-4 defa hissedebildim anca. zaten bebek hareket ettikçe makinadan böle tuhaf bi ses çıkıyo ama her hareketini hissedemiyosun. hiç basmazsan nolu bak onu bilemicem işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…