2009 Ekim Anneleri

çicekcim bişeymi dicektin cicim, burdamısın diye sormuştun...

zeynepcim geçmiş olsun sabah sabah geçekten can sıkıcı ama olsun can geleceğine mala gelsin üzme kendini tatlım :teselli:

geçmiş olsun zeynep çok üzüldüm, gerçekten sabah sabah can sıkıcı bi durum, olacağı varmış suçlama kendini :teselli:

gecmış olsun zeynepcım ya valla oyle oldu cok üzüldüm...olsun canınıza zarar gelmesın...

bu arada herkese gunaydın....

zeynepcim geçmiş olsun üzüldüm:teselli: sıkma canını olacağı varmış...

zeynepcim geçmiş olsun sabah sabah geçekten can sıkıcı ama olsun can geleceğine mala gelsin üzme kendini tatlım :teselli:

zeynepcim çok geçmiş olsun cnm boşver size biş olmasın

saolun kızlar valla sinirden temizliğe başladım bütün banyoya tuzruhu döktüm...dediğiniz gibi cana geleceğine mala gelsin

zeynep saçmala lütfen neo tuz ruhu falan kendini düşünmüyosan bebeği düşün ben klorak bile kullanmıyom çok zorda kalmadıkça
lmaz:

bitanem çok geçmiş olsun......:1hug:karambole yaşıyoruz zaten...başımaza nezaman nerede ne geleceği hiç belli değilÇok üzgünüm çoooknese canım üzme kendini cana geleceğine mala gelsin....can sağ oldukdan sonra gidenler yine alınırrrrropuyorumnanaktan
günaydın güzellerimopuyorumnanaktan
dün gece uyuyabildim ilaçlar etkisini gösteriyo sanırım, öksürük gene oluyo ama eskisi kadar can yakıcı değil :Saruboceq:

elacım birazcıkda olsa düzelmene çok sevindimmmmmmmkaydirigubbakcemile5:asigim:
güzell annişler tekrardan günaydınnnnnnnopuyorumnanaktan

çok sağol lalimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın kızlar, elalım nasılsın. Seni merak ettim, bugün iyimisin?

zeynepcim çook geçmiş olsun...

cnmm opuyorumnanaktan düne göre çok şükür daha iyiyim:Saruboceq:
hırıltılı bi öksürüğüm kaldı arada, oda geçerse tam süper olacakyerimseniben

günaydın güsellerrrrr

zeynepcim geçmiş olsun canım

elam daha ii olmana sevindim yarına bişiyin kalmaz inş

sağol dandanım inşallahopuyorumnanaktan
eğer akşama doğru geçerse yarın antibiotiği bırakayım diyorum, 3 gün kullanmış olcam...

kızlar dün zuzumun kontrolü vardı uğradımı hiç bilgisi olan var mı???

Aklıma gelen başıma geldi. lmaz: doktorum hastaneden ayrılmış biliyorsunuz çok memnundum doktorumdan üf ya canım sıkıldı alışmıştım ben doktoruma şimdi ne olacak ne yapacağım ben :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…