çicekcim bişeymi dicektin cicim, burdamısın diye sormuştun...
yok yok chemen cvp yazmayınca merak ettim seni daddluuuuuum
geçmiş olsun zeynep çok üzüldüm, gerçekten sabah sabah can sıkıcı bi durum, olacağı varmış suçlama kendini :teselli:
gecmış olsun zeynepcım ya valla oyle oldu cok üzüldüm...olsun canınıza zarar gelmesın...
bu arada herkese gunaydın....
zeynepcim geçmiş olsun üzüldüm:teselli: sıkma canını olacağı varmış...
zeynepcim geçmiş olsun sabah sabah geçekten can sıkıcı ama olsun can geleceğine mala gelsin üzme kendini tatlım :teselli:
zeynepcim çok geçmiş olsun cnm boşver size biş olmasın
saolun kızlar valla sinirden temizliğe başladım bütün banyoya tuzruhu döktüm...dediğiniz gibi cana geleceğine mala gelsin
bitanem çok geçmiş olsun......:1hug:karambole yaşıyoruz zaten...başımaza nezaman nerede ne geleceği hiç belli değilÇok üzgünüm çoooknese canım üzme kendini cana geleceğine mala gelsin....can sağ oldukdan sonra gidenler yine alınırrrrropuyorumnanaktanuff ya kızlar sabah sabah sinirlerim bozuldu..eşimin sabah işe giderken otobüste telefonunu çalmışlar...dah bir hafta olmuştu alalı..taksitlerini bile ödemeye başlamadık daha...etraf ne kadar kötü insanlarla dolmuş...sokağa çıkmaya korkuyom valla...keşke arabayla gitseydi..yazık adamcağız arabayıda almıyo bana lazım olur diye..kendimi suçlu hissettim...
günaydın güzellerimopuyorumnanaktan
dün gece uyuyabildim ilaçlar etkisini gösteriyo sanırım, öksürük gene oluyo ama eskisi kadar can yakıcı değil :Saruboceq:
bitanem çok geçmiş olsun......:1hug:karambole yaşıyoruz zaten...başımaza nezaman nerede ne geleceği hiç belli değilÇok üzgünüm çoooknese canım üzme kendini cana geleceğine mala gelsin....can sağ oldukdan sonra gidenler yine alınırrrrropuyorumnanaktan
elacım birazcıkda olsa düzelmene çok sevindimmmmmmmkaydirigubbakcemile5:asigim:
güzell annişler tekrardan günaydınnnnnnnopuyorumnanaktan
günaydın kızlar, elalım nasılsın. Seni merak ettim, bugün iyimisin?
zeynepcim çook geçmiş olsun...
günaydın güsellerrrrr
zeynepcim geçmiş olsun canım
elam daha ii olmana sevindim yarına bişiyin kalmaz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?