Aklıma gelen başıma geldi.lmaz: doktorum hastaneden ayrılmış biliyorsunuz çok memnundum doktorumdan üf ya canım sıkıldı alışmıştım ben doktoruma şimdi ne olacak ne yapacağım ben :sinifsinif:
zeynepcim geçmiş olsun
zeynep saçmala lütfen neo tuz ruhu falan kendini düşünmüyosan bebeği düşün ben klorak bile kullanmıyom çok zorda kalmadıkça
lmaz:
çok durmuyon demii banyoda tuz ruhu beklerkenklava:
bitanem çok geçmiş olsun......:1hug:karambole yaşıyoruz zaten...başımaza nezaman nerede ne geleceği hiç belli değilÇok üzgünüm çoooknese canım üzme kendini cana geleceğine mala gelsin....can sağ oldukdan sonra gidenler yine alınırrrrropuyorumnanaktan
elacım birazcıkda olsa düzelmene çok sevindimmmmmmmkaydirigubbakcemile5:asigim:
güzell annişler tekrardan günaydınnnnnnnopuyorumnanaktan
günaydın kızlar, elalım nasılsın. Seni merak ettim, bugün iyimisin?
zeynepcim çook geçmiş olsun...
günaydın güsellerrrrr
zeynepcim geçmiş olsun canım
elam daha ii olmana sevindim yarına bişiyin kalmaz inş
zeynep canım tuz ruhu falan aman dikkat et canım ya çık biraz dolaş bence bırak temizliği falan.
Aklıma gelen başıma geldi.lmaz: doktorum hastaneden ayrılmış biliyorsunuz çok memnundum doktorumdan üf ya canım sıkıldı alışmıştım ben doktoruma şimdi ne olacak ne yapacağım ben :sinifsinif:
geçerse bırak tabi canım bende öle yapmıştım
yok gelmedi zuzu ben görmedim yani bugun gelir bence
canım gerçekten çok can sıkıcı bi durummm:1hug:
:sinifsinif: :sinifsinif:Rabbim yardımcın olsun pempem haklısın valla...
canan napcan kuşum hangi hastaneye gittigini örensen oraya gitsen ?
oyy cnm üzülmee:teselli: başka doktor bulursun...
kızlar bu eminönünde ki yerler pazar günü açıkmı acaba bilen varmı havuzlu han felan açımıdır pazar günü
selamün helloo kizlarrrrr
bugün nasilsiniz ne var ne yok ne yok ne var?opuyorumnanaktan:smiley-cool:
ajkımm sidiklii hoşgeldinnopuyorumnanaktan
ANG€L;7846369 .!.:günaydın kızlar
elacım antibiyotik ii gelmiş demekki inşallah geçer bir an önce.tekrar çok geçmiş olsun.
pembeinci nerdeydi senin doktorun gittiği hastaneye devam etsen.ben öle yaptım doktorum hastane değiştirdi bende devam ediyorum hala.
zeynep sanada çok geçmiş olsun yorma kendini işler her zaman olur.
ANG€L;7846369 .!.:.
pembeinci nerdeydi senin doktorun gittiği hastaneye devam etsen.ben öle yaptım doktorum hastane değiştirdi bende devam ediyorum hala.
.
nan ela ajkiim ne güzeldide sidikliyi niye diyon sabah sabah hosbuldum hayatum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?