2009 Ekim Anneleri

şu evladı inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla doğurayım zaten hiç kalkmadan yüz üstü yatacam....karnıma ağrılar girene kadar:)))))

galıba cnm tosun olması; saglıklı olması sevındırıyorda

cıkışını düşündükce ürkmüyo da degılım hanımafoldumben

doğru dimi bide olayın o yönü var... ahahahah. valla ben 3500 doğmuşum eşim 7 aylık doğmuş 2700 o yüzden bizimki çok iri olmaz herhalde

kızlar ben uykuya yenik düşmek üzereyim. hepiniz kendinize bebişlerinize evdeki meleklerinize ve koçişlerinize iyi bakın.. yarın görüşrüüz.......

ıyigeceler kızlarrr

Üffff akşam üstü test sonuçlarını aldımmm şeker yüklemem çok yüksek çıkmış yaa moralim bozuldu benim deee ((

bi gece perisi oğlıuşumla biz kalmışız anlaşılan bi yandan sıcak bi yandan bu yaramaz ben şimdiden unuttum uykuyu nolcaz böle yaaaa yattığımda belime bıçaklar giriyo sanki son üç gündür oturarak uyuyoz ki o da artık bayılcak konuma geldiğim son nokta oluyo zaten uyku deil sızıyorum resmen.... ah oğlum şu üç ay bi geçsede bi doğsan hayırlısıyla bende seni uyutmucam :)))

günaydın kıslar..................opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:asigim:
zeytincim çok geçmiş olsun bitanemmmm
:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…