2009 Ekim Anneleri

tecrübeli annelerden daha önce yorgan ağır geleceği için gerek yok diye okumuştum ne bilim kararsız kaldım şimdi...
en iyisi önce ben yatağını alayımda ona göre bişey yaptıralım bari...

tabi agır yaptırılırsa agır gelir annem hafif yaptırmış normal uyku setinin yorganı gibi zaten uyku setide alıcaz ayrıyetten bebişe ,bana kalsa yaptırmam zaten uyku seti alıcam die annem hevesle yaptırmış ablamada banada süslü püslü:)

bence 1 yorgana gerek var canım yün yorganımız var bizim yıkatıp temizleticem ve bebeğime onu kullanıcam

cnmm maşallah zilli kızınaa 23 ne kıs delüükaydirigubbakcemile3
inşallah şekerin iyi çıkar tatlımm:Saruboceq:
bidaki kontrolünü ne zamana verdi ajkımm

yaff 9um basmıo da tam,hızlı yazıncak ööle çıkmışş kaydirigubbakcemile3 ay kuşum sorma ağustos başı izne çıkcakmış,ortası gibi gitcem galiba..ondan sonra her hafta çağırırırım gelmelkten sıkılırsın zati dedi :))) hee bidee bebişim aşşaya doğru dönmüş..yann yatıo şuanda ama yukarı bidaha dönmez sanmam,yawaş yawaş başaşağı döner dedi..inşallah yaaaa...

Son düzenleme:
canım inşallah herşey yolunda gider senin içn geçmiş olsun bitanem bizede haber ver
cnm 32+0 da kanunların verdiği izni hakediyosun
saol canım 32+0 da hastanedeyim o zaman
923 kaydirigubbakcemile3 efet cücümm 4 boyutluda baktıkkk

kaydirigubbakcemile3 maşallah zilline annesi 1 kg olmuş nerdeyse oyyyy

zuzum maşallah prensesinee
hayırlısıyla temiz çıkar inşlah şeker sonucundaaa:Saruboceq:

pembecim kaçmadım kız kardeşimi gelirken yanımda kaçırmıştım onunla geziyoruz
bu hafta kaçabilirsem gene kaçıcam ama özledim yani:)
sen nasılsın bu arada yionmu tüylülerini kaydirigubbakcemile3

pembecim kaçmadım kız kardeşimi gelirken yanımda kaçırmıştım onunla geziyoruz
bu hafta kaçabilirsem gene kaçıcam ama özledim yani:)
sen nasılsın bu arada yionmu tüylülerini kaydirigubbakcemile3

Oh gez datlum gez tadını çıkar ama sıcaklara dikkat et.
yememmi :lepi: 4 gözle beklemiştim bu günleri

evet cücüm uyku seti takımı alıncağı için banada gereksiz geldi nesee duruma göre bakıcaz artıkyerimseniben

bence 1 yorgana gerek var canım yün yorganımız var bizim yıkatıp temizleticem ve bebeğime onu kullanıcam

hazırda varsa iyi olur tabi, sen ilk oğlunda kullanmışmıydın yün yorganı?

kaydirigubbakcemile3 9 u bünyen kaldırmıyo haaa:roflol:
benim tam 1 haftam kaldı kızımı görmeye inşallah herşey iyi geçer:Saruboceq: kaç gr. oldu meraktayımCADIARZU
yaa bana en son gittimde 20gün sonrasına verdiler bakalım bu gittimde ne zamana verceklerCADIARZU
ayy cnmm kızının dönmesi ne güzell yaa inşallah yukarı dönmez bida, benimki ne alemde aceppCADIARZU

afiyet olsun bakalım..

kızlar bebelere çeyiz alışverişine başlamış bile bu konuda en geriniz benim sanırım pek bişeyi yok hala:)
bebek arabası bakıyorum hala beğenemedim bişi..

kııslar dün bişi sordum görmediniz çalışan annelere diom dıgum izni için 32 hafta bitincemi gidicez yani 32+6 felan oluncamı yoksa 31+3 felan gibimi

32 haftana girmeden alırsın cnmm ben geçen sene 31+4 te uzattım yerimseniben tam 32.haftanda veriyorlar raporu geçikmeden drunada sorarsın cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…