kıs ne 23 gr eksik yazmışsınkaydirigubbakcemile3 maşallah zillina canım kıs renklimi gördün yoksa yanaklar felan kaydirigubbakcemile5
tecrübeli annelerden daha önce yorgan ağır geleceği için gerek yok diye okumuştum ne bilim kararsız kaldım şimdi...
en iyisi önce ben yatağını alayımda ona göre bişey yaptıralım bari...
cnmm maşallah zilli kızınaa23 ne kıs delüükaydirigubbakcemile3
inşallah şekerin iyi çıkar tatlımm:Saruboceq:
bidaki kontrolünü ne zamana verdi ajkımm
zuzum 923 mü maşallah tatlım inş. şekerinde temiz çıkar
canım inşallah herşey yolunda gider senin içn geçmiş olsun bitanem bizede haber verdandanim ben bilmiyorum daha, benim bugün doktorum var, kemik doktorum malum benim belim ve kalca kemikerimde iltihap var ve kalca kemigimde kayyma var.. kücükken bi kaza gecirmistim sanirim ordan gelme, ama halen bulamadilar. sadece dedikleri iltihaplanma varmis belimde. ama benim kalca kemiklerimde sorunum var kalkamiyorum yeri geliyor yürüyemiyorum yeri geliyor iki bacagima basamiyorum, yeri geliyor oturuamiyorum.. anlicna mahf bi durumdayim..
o yüzden bugün benim saat 5 te randevüm var kemik uzmaninda. bakalim ne diyecek. ben agustosun sonunda/eylülün basinda izne ayrilmayi düsünüyordum. ama doktor ne diyecek bilmiyorum .. belki raporluda olabilirim bilmiyorum hersey acikta bende, bugün belli olur snairim
saol canım 32+0 da hastanedeyim o zamancnm 32+0 da kanunların verdiği izni hakediyosun
923 kaydirigubbakcemile3 efet cücümm 4 boyutluda baktıkkk
günaydın kuzu analarıı..keyifler nası??? nihayet bi ay geçti we dün kelebeğimi gördüümmm...zemuszemus zemuszemus tombiş tombiş yanaklarını.minicik ağzını.burnunu..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
şekerimizi de yükledik,inşallah 100lük gerekmez..yrn çıkıcak sonuçlar..weee minnnoşum 923 gr olmuş teyzeleri..maşallah benim kuzuma...
opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3 maşallah zilline annesi 1 kg olmuş nerdeyse oyyyy
saol canımmm..inşallahhhzuzum maşallah prensesinee
hayırlısıyla temiz çıkar inşlah şeker sonucundaaa:Saruboceq:
ayy demek dönmüş zuzum çok sevindim bizimkiler ne alemde acaba 10 gün var daha gitmeme çatlıcam
pembecim kaçmadım kız kardeşimi gelirken yanımda kaçırmıştım onunla geziyoruz
bu hafta kaçabilirsem gene kaçıcam ama özledim yani:)
sen nasılsın bu arada yionmu tüylülerini kaydirigubbakcemile3
Günaydin kizlar merhaba , nasilsiniz haliniz keyfiniz yerindedir umarima.s.
tabi agır yaptırılırsa agır gelir annem hafif yaptırmış normal uyku setinin yorganı gibi zaten uyku setide alıcaz ayrıyetten bebişe ,bana kalsa yaptırmam zaten uyku seti alıcam die annem hevesle yaptırmış ablamada banada süslü püslü:)
bence 1 yorgana gerek var canım yün yorganımız var bizim yıkatıp temizleticem ve bebeğime onu kullanıcam
yaff 9um basmıo da tam,hızlı yazıncak ööle çıkmışş kaydirigubbakcemile3 ay kuşum sorma ağustos başı izne çıkcakmış,ortası gibi gitcem galiba..ondan sonra her hafta çağırırırım gelmelkten sıkılırsın zati dedi :))) hee bidee bebişim aşşaya doğru dönmüş..yann yatıo şuanda ama yukarı bidaha dönmez sanmam,yawaş yawaş başaşağı döner dedi..inşallah yaaaa...
kııslar dün bişi sordum görmediniz çalışan annelere diom dıgum izni için 32 hafta bitincemi gidicez yani 32+6 felan oluncamı yoksa 31+3 felan gibimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?