- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
şaştıydı hayretim vallakaydirigubbakcemile3
şimdi benim de 50 lik ölçümüm 137 çıkmıştı,100 lükle tekrarla dedi doktorum,ben de mi senin gibi yapıcam acabafisfisfisYani 50lik uygulamasısyla 100lük uygulaması farklı mı,yoksa senin özel durumun dolayısıyla mı bu yönteme döndünüz
137 ye tekrarla mı dedi :1shok: benim 140.5 cıktı 100 luge gerek yok dedi
Kısslar alakasız ama kayısı reçeli yapcam da, içine çekirdeklerini de koyayım diyorum. Ama kabukları olmasın, çekirdekleri önceden haşlayıp kabuklarını mı soyuyolar nasıl yapıyolar :uhm:
kıs gülican yemek yapmaya üşeion reçelmi yapacan maşşalahhh annene söle kargo yapsın kıskaydirigubbakcemile3 mantıken suda bekletmende yeter bence kabuklar soyulması için haşlanana gerek yok
Kıss annem yapmış, hatta kayınvaldem de yapmış. ama çok tatlı yapıyo şişkolar. Artık mecbur onları dağıtcam birilerine ben kendim yapcam. Bi sürü de kayısı var evde. Kocişime şov yapayım ne becerikli karım var işten geldi reçel yapıyo bi de desin kaydirigubbakcemile3
kayısı reçelini seemediimden bilemiyciim cicimm..ben,m de ocakta reçelim kaynıoo..fişneee
çok zillisin senkaydirigubbakcemile3
kayısı reçelini seemediimden bilemiyciim cicimm..ben,m de ocakta reçelim kaynıoo..fişneee
gülican kız allah iyiliğini versin reçelmi yapacan maşallah hiç bilemiyeceğim ben gidip marketten alıyorum :kedi:
lülülülülülühe eferin yiyin reçelleri sonra şekeriniz yükselsin:mymeka:
anammm vişneye de bayılırım. Vişne çıktı mı yaa. Dur ben de bakayım da haftasonu da vişne yapayım. Sonrada şeftali reçeline geçerim. Bayılıyom taze tazeaz şekerli bööle susuz reçellere cokacimcoook
gülican kız allah iyiliğini versin reçelmi yapacan maşallah hiç bilemiyeceğim ben gidip marketten alıyorum :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?