Çok büyük ihtimal canım millete erkek demişlerdir mavi ördüklerine göre benimkide örmüş önceden eşim daha bekarken 2-3 yelek hepsi mavi 2 de mavi patik anlamıyorum şu kayınvalidelin erkek tutkusunu. :umursamaz:
canım yani böyle bir şeker ölçme yöntemi ilk kez duydum vallaaa:sm_confused:
Bir yanlışlık olmasın?
Ben bir kere 50 lik ölçtürdüm açken verdik,şekerden sonra verdim, o kadar,hayretim şaştıCADIARZU
elacım ben günde 4 kez ölçüyorum..
sabah aç
sonra her öğünümün arkasından 2 saat geçince tokluk ölçüyorum..ama yemeğe başladığım saati baz alıyorum..
şimdi senin ki aralarda açlık istemiş ama mantıksız geldi banada ne olursa olsun aç olmıycanki...
sabah ilk açlık öçtün diyelim
sonra yedin 2 saat sonra ölçtün...
mesela 9 da kahvaltı ettin 11 de ölçtün..
1 de öğle yemeği yiyosan 1 de bir daha ölçüp yemeğini yiyeceksin...sonrada 3 te tokluk ölçüceksin..ama aralarda bişey yemeki aç kalman için bari..
yani akşama kadar bu şekilde ölçüm al bakalım..nede olsa bir gün bişey olmaz sıkarsın biraz dişini..
kaynanalar gene konumuz sanırım hehehe kısalr ben artık hiç merak etmiom kaynanam ne takacak die eltimin ogluna daha takısını takmamış 3 aylık bebege umudumu kestim:roflol:
beimkide tam tersi çeyiz sandığından iki tane kız kıyafeti çıakrtı pembe renkli bide battaniye ördü tmm işte oldu bitti
:umursamaz:
elam uyandım da kuzumm midem fena mayışığım..tam bi bakiim dedimm anamm konu derinn kaynana..uzaktan bakıorum öölee :)))
Zuzumm konu kayınvalide olurda uzaktan baklırmı gel kıss kaynatıyoruzzz
kaynanalar gene konumuz sanırım hehehe kısalr ben artık hiç merak etmiom kaynanam ne takacak die eltimin ogluna daha takısını takmamış 3 aylık bebege umudumu kestim:roflol:
kuşum hayretin şaşmasınkaydirigubbakcemile3
benim 50lik yapıldı tokluk 145 çıkınca dr. 100lük yapalım dedi...
100lüğü 2 ayrı günde birer kez denedim ama ikisindede başarılı olamadım o kadar yoğun şekerli su midemde kalmıyo, midemde reflü var...
doktora söledim oda en azından bi gün eczanede böle bi takip yapalım sonuçlara göre endokrine yönlendiririz dediler...
değişelim bari paşayı pembe bozar kıss valla ne olacak böyle bilmem işimiz var desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?