2009 Ekim Anneleri

beimkide tam tersi çeyiz sandığından iki tane kız kıyafeti çıakrtı pembe renkli bide battaniye ördü tmm işte oldu bitti
:umursamaz:

kuşum hayretin şaşmasınkaydirigubbakcemile3
benim 50lik yapıldı tokluk 145 çıkınca dr. 100lük yapalım dedi...
100lüğü 2 ayrı günde birer kez denedim ama ikisindede başarılı olamadım o kadar yoğun şekerli su midemde kalmıyo, midemde reflü var...
doktora söledim oda en azından bi gün eczanede böle bi takip yapalım sonuçlara göre endokrine yönlendiririz dediler...

gizem canım çok şanslısın benim kayınvalidem ilgilenir sorar üstüne düşer ama şimdilik birşeyini görmedim hediye babında 5 tl lik pijam dışında 3 ayım var bekliyorum benim hala umudum varr sırnaşık şey

kaynanalar gene konumuz sanırım hehehe kısalr ben artık hiç merak etmiom kaynanam ne takacak die eltimin ogluna daha takısını takmamış 3 aylık bebege umudumu kestim:roflol:

ayy evet cnm açlıklarda pek aç olmucam sorunlu olanda tokluktu zaten...
o zaman ben 1 gün boyunca meyve yemim dimi oda etkiler değeriCADIARZU

kaynanalar gene konumuz sanırım hehehe kısalr ben artık hiç merak etmiom kaynanam ne takacak die eltimin ogluna daha takısını takmamış 3 aylık bebege umudumu kestim:roflol:

ben teee düğünde kesmiştim zaten umudumu
altın namına bişi beklemiyorum
kadın satın almıyo bebek için bişi evdeki yünlerden kumaşalrdan örüp biçio bişiler
bende beğenmiyorum tabii

elam uyandım da kuzumm midem fena mayışığım..tam bi bakiim dedimm anamm konu derinn kaynana..uzaktan bakıorum öölee :)))

haklısın cücüm bu konuya anca uzaktan bakmak lazımki adamın sinirleri zıplamasınkaydirigubbakcemile3
midenin nesi var cicim bulanıyomuCADIARZU

Zuzumm konu kayınvalide olurda uzaktan baklırmı gel kıss kaynatıyoruzzz

delümmkaydirigubbakcemile3 geriliyorum böle konularda cücüm..benimkisi de napcek ne etcek bilmiorum..bana bi şal ördü onu biliorum,douruncak üzerime alıym die..pek başka bişiye niyeti yoktu ay yetiştirebilirmiyim die geweliodu ağzında..5 ay wardı ozaman doğuma..anne dedimm 5 ay war yrn doğurmuyorum yetişir tabe yap sen napıcaksan..sonrada her fırsatta ananesiyle babanesi ciciler yapcak kızıma diyip durdum..annemin yaptıklarından bahsettim,kocimi de dürttüm biras..geçen yine telde kocim dioduki anne sen yaptıklarını getir de zuzuu yıkayıp yerleştirsin diodu..önümüsdeki ay gelcekler de...

muhahahahhaaaaaa:roflol: bencede sen bişey beklemeeyerimseniben

şaştıydı hayretim vallakaydirigubbakcemile3
şimdi benim de 50 lik ölçümüm 137 çıkmıştı,100 lükle tekrarla dedi doktorum,ben de mi senin gibi yapıcam acabafisfisfisYani 50lik uygulamasısyla 100lük uygulaması farklı mı,yoksa senin özel durumun dolayısıyla mı bu yönteme döndünüz

Zuzumm çok merak ettim şaldan başka gelecek örgü birşeyler olacakmı anam kadını köşeye sıkıştırmış bunlar karı koca kaydirigubbakcemile3

valla kıs zuzu helal olsn sen gene lafını koyuyonkaydirigubbakcemile3

benimki durumum yoktu bişi yapamadım ırın kırın edecek bende önemli degil anne dicem biliom başıma gelecekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…